Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok
w atrium Targówek ? A jak z wózkami ? Jest miejsce na nie ?
My po szczepieniu. Tym razem tylko chwile płakał. Dostaliśmy skierowanie do neurologa. Pani Agnieszka wyczuła małe wglebienie w główce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 17:29
-
Dziewczyny jaki był pierwszy okres po ciąży?
Wczoraj w nocy wybudził mnie mega ból pleców, jakby jednej nerki. Nigdy wcześniej tak nie miałam i promieniowało na cały dół. Pomyślałam że pewnie okres ale do teraz nicból przeszedł po 2h całe szczęście i już nie wrócił ale nie wiem co to mogło być
czuję się trochę rozbita i slabawo jak właśnie na okres ale tak długo by się rozkręcalo?
-
nick nieaktualny
-
trzydziecha wrote:Dziewczyny jaki był pierwszy okres po ciąży?
Wczoraj w nocy wybudził mnie mega ból pleców, jakby jednej nerki. Nigdy wcześniej tak nie miałam i promieniowało na cały dół. Pomyślałam że pewnie okres ale do teraz nicból przeszedł po 2h całe szczęście i już nie wrócił ale nie wiem co to mogło być
czuję się trochę rozbita i slabawo jak właśnie na okres ale tak długo by się rozkręcalo?
Ja miałam jak dotąd bardzo źle samopoczucie tak już na tydzień przed okresem, bóle brzucha i skurcze. Zastanawiałam się co to jest czy jednak coś po cesarce ale wiąże to z okresem. Potem przeszło i na razie spokój. Okresy miałam póki co 3, każdy bolesny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już się zaczęło, przestała wszystko jeść, w sumie to się nawet cieszę przy tym zarloku
Brokuł jest beee. Mięsko ujdzie ale bez szału. Owoce są smaczne i marchewka pyszna. A śliwka suszona pierwsza klasa.
Camelia, werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
Ja na razie z instagramowych pomysłów próbowałam wstążki przeplecione przez tekturke od ręcznika papierowego. Krzyś najpierw próbował zjeść tekturke a potem olał całość 😅 ale chce spróbować zrobić matę wodna z woreczka strunowego. Zobaczymy czy to go zainteresujeKrzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Chimera wrote:Mój jest chyba za dziki na te tablice sensoryczne, zamiast dotykać, to wszystko chce wyrywać i brać do buzi. Makaron do tektury słabo się trzyma klejem na gorąco, jakby coś 🙄 muszę wymyślić inną zabawę
Kiedyś widziałam w ddtvn jak robili taką tablicę, ale dla ciut starszych dzieci. Do płyty wiórowej były przyczepione zawiasy, klamki , włączniki światła, guziki , sznurowki itd. - większość przykręcona wkrętami dla bezpieczeństwa. Fajne🙂kayama lubi tę wiadomość