Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też ostatnio noce sie zjebały. Wczoraj o 22 już obudziła się 2 razy... A chciałam iść wcześniej spać. Taa...
Potem też pobudki co chwile i musiałam do tego leżeć polamana a o 6 już wstała na dobre. Aż jestem wkurwiona od rana.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida, dzięki za info o promce na smalldesign. Przepadłam. 😁 Dokupiłam jej dodatki do ubranek, bo już ma do 80 pokupione. Ciekawe jak w tym turbanie bedzie wyglądać.
Spadacie mi z nieba z tymi zabawami. Wczoraj już przerobiłam wszystko a najdłużej bawiła się plastikowym kubeczkiem. 😂😂
Frida91 lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
nick nieaktualnyU mnie noce troszkę lepiej. Wieczorem kładę Tytusa na nasze lozko. Kula sie na boki az zaśnie czyli jakies 30-40min. Jak widze ze zasypia to cyk do lozeczka. Budzi sie ok 1 na szamke. Ale juz sie nie wybudza tak od zaśnięcia jak zawsze. Czyli od ok 20/21 do ok 1 moge cos pospać. Ostatnio poszłam spać z nim o 2030 to spałam do 1 kurde wyspałam sie jak nie wiem co 😂 Po jedzeniu prześpi z godzinę lub 2 a potem wiercenie. Ok 3 biorę go do siebie i tak do 6 czasem jakos przeciągnę. Ale bywa ze pobudka o 5 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 08:26
-
U nas też noc z tysiącem pobudek, tak od 3 tygodni
Doidy jak widzi to się trzęsie, woli z tego pic niż z bboxa więc ja polecam
Z takich zabawek montessori u nas się fajnie sprawdziły wstążeczki zawinięte na drewniane kołko od karnisza. Jeszcze nie oglądałam filmu może to tam jest a może się komuś przydau nas to wisi na pałąku z Bujaczka i zawsze go na chwilę zajmie ciągnięcie kolorowych wstążeczek
Camelia, Kalija lubią tę wiadomość
-
Mały dopiero teraz padł. Od 5 nie spał.
Czy wasze dzieci otwierały buzke i tak jakby jadł ? Dziś 1 raz tak zrobił chwile. Głodny nie jest.
Nie wiem jak będzie się zachowywał w kinie kurcze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok może tak źle nie będzie. Zaraz się ogarne śniadanie zjem małego ogarne i po 11 wyjdziemy.
Camelia dobra ta Twoja mała hehe
Właśnie się obudził bo wierca u sąsiadów -
Ja się nie nadaje na matkę. Od 2 dni Młoda doprowadza mnie na skraju wytrzymałości. Jak słyszę jej ryk na okrągło to zastanawiam się po co mi to było. Od 3 dni śpię po 3h na dobe, i jak widzę że po raz kolejny zaczyna się drzeć ot.tak to mnie telepie z nerwów. Nawet na spacer nie da się wyjść, bo syrena na całe osiedle.
-
nick nieaktualny
-
W końcu usnęła, darła się od 9. Nie wiem może to ta skóra ja też swędzi. Ale mi łeb rezonuje. Wczoraj ja lulalam od 19 do 22 na rękach. I to nie ma szans żeby usnąć. O 5 zaczynam dzień, myje butle , odciagam się, idę ją karmić na śpiocha i potem jestem z nią non stop do 18. A o 19 znowu ja lulam i tak w koło. Mój sobie siedzi od 19 do 21 na kompie bo ona ma teraz "swój czas" na pytanie kiedy ja mam mieć choć godzinę dla siebie to się burzy że przecież o 21 się zmieniamy i on idzie do Małej. Czyli jak ja chcę iść pod prysznic , wypić herbatę czy choćby chwilę posłuchać muzyki to muszę to robić kosztem mojego snu. No Młoda śpi do 7 bez podbudek, a ja co 2.5h doje się , myje cały ten Majdan i tak w kółko. Sory za żale, ale dzisiaj już padam na pysk. A jedyne co słyszę , to wiedziałaś że tak będzie i najlepsze inni mają gorzej.
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa, ja Cię bardzo podziwiam z tym ciągłym odciąganiem, sama chyba bym nie dała rady wstać w nocy co 2,5 godziny. Ja wczoraj tez byłam zmęczona bo przez deszcz siedzieliśmy w domu. Dziś tez siedzimy 😕 Jak wychodzimy z domu, spacer czy coś to jeszcze spoko ale takie siedzenie samej w domu z niemowlakiem jest ciężkie. Ja tylko wypatruje momentu kiedy mąż wróci do domu i trochę się małym zajmie. Wczoraj byłam zła bo wrócił pół godziny później a miałam wrażenie ze Krzyś ma mnie już zupełnie dosyć 😟 Jak on się cieszył na widok taty!Krzyś jest z nami od 15.08.2019