Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:My jajka kupujemy w okolicy "prosto od kury", można kupić u nich też całą kurkę. W jeśli chodzi o warzywa to kupuję je w Lidlu lub na ryneczku, jestem przekonana że mają w sobie tyle samo syfu🧐 Żyjemy w takich czasach, mam pomrozone warzywa od teścia, które sam sadził, ok, nie używał sztucznych nawozów, ale ziemia w której rosły jest czasem gorsza 🙈
Myślę, że ziemia mniej zatruta niż warzywa prysksne pestycydami. Jak nie chcesz tych od teścia to chętnie przygarnę😁
Też kupuje w Rossmanie. Moja znajoma przesłała mi ranking słoiczków o że w niektórych też jest syf, ale nawet tego nie czytam, bo zwariować by można było. -
Wspaniałości dla Wiktorii i Sajmona
Ostatnio dawałam na fb na grupie ranking słoiczków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 11:01
Domi_tur, kayama lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:A kiedy chcesz, po 6 miesiącu już lecisz jak masz ochotę
poza miodem, grzybami, mlekiem krowim do picia i czymś tam jeszcze 🤔
Domi_tur lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Trzydziecha, weźmiemy tylko fotelik, bo w wypożyczalni aut dużo się za niego dopłaca. Do noszenia chustę lub nosidło, bo linie lotnicze uwzględniają w cenie biletu przewóz tzw. parasolki, a w takiej jeszcze nie jeździ, z resztą nie będziemy się ograniczać do spacerów po chodnikach 😉
trzydziecha lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Dziś dalam małemu trochę marchewki ale tylko pomemlal nie polknal. Dałam tez wody w kubeczku doidy i prawie mi wyrwał bo sam chciał pić
ładnie pił.
kayama, Pierniczkowa, Anhydra, Kalija, Camelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chcecie kupic takie gryzaki żeby tam owoce wsadzać to kupcie sylikonowe z dziurkami a nie siateczkowe. Lepiej sie czyści sylikonowe i kilkoro dzieci jakie znam siateczkowe odrzuciło.
My to słoiczki to juz jedziemy takie wieloskładnikowe po 8 mc itd
Ale sama tez gotuje. Zwłaszcza jak mam dynie, batata, kalafiora, brokuł. Tytus wcina soczewicę, cieciorkę, tofu, kasze jaglana i jęczmienna oraz jajko tez juz w daniu miał. Owoce Za to głownie ze słoiczka. Świeże to jabłko albo banana dostaje. Kilka razy były cytrusy. Dzis była tubka gerbera owoce płatki owsiane i jogurt. Wszystko wchodzi elegancko (No dobra jeden słoiczek z bakłażanem nie podszedł)werni, Domi_tur, Frida91, Anhydra, Kalija, Vampire, Marcelina85, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze pamiętam to na fb któraś wspominała chyba Domi ze silikonowe lepsze. Tez myślę nad takim gryzakiem jak juz lubi jabłko jeść.
-
Nacha, nasze dzieci dogadalyby się przy jednym stole😍 Ja dziś zaserwowałam Ziemniaki z sosem pomidorowym bo akurat miałam słoik bio pulpy, z bazylią i oregano
Na widok banana Sajmon otwiera paszczę z daleka i się zaciesza, jeszcze nigdy nie wypluł ani kropeczki 😂
Nacha, kayama, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://barbara.glowka.pl/wielki-przeglad-gotowych-sloiczkowych-obiadow-dla-dzieci-analiza-etykiet-czesc-pierwsza-hipp-humana-babydream/
Camelia lubi tę wiadomość
-
Ja jednak pozamawialam kaszki
Na początek wzięłam Manne z Czary Mamy, kleik kukurydziany Nestle, i kaszki owsianą i jaglana Lebenswert
Wzięłam też łyżkę smaku dynia-brzoskwinia. Zacznę od warzyw ale kaszki niech już czekają
Jak jej nie posmakują to chętnie sama zjem
A jeśli tak to zobaczymy może przerzucę się na zwykła owsianke czy jaglanke ew.zblendowana albo płatki ryżowe.
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙