Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
werni wrote:Hej dziewczyny o której jutro się umawiamy? I w którym miejscu?
Chyba jutro się przejdę do rossmana i kupię sloiczek. Mój chyba tez nie lubi grudek bo memlal języczkiem.
Dziewczyny ja nie wiem czy będę, okaże się jutro rano. Zaczyna mi się okres(( I przy tych teraz obfitych i bolesnych to nie będę się nadawać. Ale zobaczę jutro, może jeszcze się opóźni.
-
Camelia wrote:Kayama, chyba muszę u ciebie podpytać się o kontakt do lekarza w sprawie asymetrii
Chodzimy na Radzymińska, tam jest rehabilitacja i kwalifikuje lekarz rehabilitacji. Ale trzeba mieć skierowanie od pediatry albo neurologa.werni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a a propos 💩...
Wczoraj dałam znowu małej polizać jabłko i nawet zeskrobałam odrobinę i dalam jej do zjedzenia. Tego było dosłownie troszkę.
A dzisiaj zrobiła już 6 kup i to takich że zaraz wchłaniają się w pieluche wiec chyba rzadsze niz zwykle. Normalnie robi do 4 dziennie max. Nie wygląda na to żeby źle się czuła. Myślicie ze wszystko ok? To może być przez to jabłko?
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ok to piszci rano dziewczyny jak coś.
Mój jutro po pracy zajdzie do przychodni zapisać Wojtka do neurologa. Czytałam opinie ze jest ok kobieta.
Wkoncu zainstalowalam apke rossmana i przypomniałam sobie hasło.
Z karta rossne jest słoiczek z jabłkiem i bananem. Musze poczytać czy to dobry skład. -
Frida tez mu trochę dałam jabłka to wczoraj były bardzo rzadkie kupy a dziś to bardzo zwarte. Taka jak piszą dziewczyny plastelina. Hm może po marchewce ale raczej nic nie wlecialo do brzucha.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:Na NFZ nie ma sensu, bo za długo czekać, chociaż jesteśmy zapisane, ja do tego czasu mam nadzieję, że wadę uda się wyprostować, a nie zaczynać dopiero rehabilitację. Bardziej rozglądam się prywatnie, ale już byłam i nie jestem zadowolona, dlatego zależy mi na naprawdę dobrym fachowcu co zrobi od razu USG, bo jest obecnie u mnie podejrzenie, że źródłem wady mogą być nie mięśnie, szyi, a problem kostny. Dzisiaj rozmawiałam z fizjoterapeutką i niestety ona zgodziła się z moimi obawami i zaleca szukać chirurgia. Kurczę, znowu do chirurga...
Hmm my nie mieliśmy usg to nie pomogę. Na reh czekaliśmy miesiąc więc nie tak długo, ale może coś się zmieniło. -
Ze 3 razy tylko z pleców na brzuch się przewrócił. Za to bardzo jest zainteresowany stopami.
Kalija, Camelia lubią tę wiadomość
-
Chimera wrote:Do jutra na stronie smyka (nie wiem czy stacjonarnie też) dodatkowe 20% na wybrane ciuszki niemowlęce 😁
W cocodrillo jest wyprz -70% ceny niższe niż w Pepco!
Chociaż nie wiem czy coś zostało jeszcze bo matki się tak rzuciły, że serwer nie dawał rady. Bardzo fajne spodnie dla chłopców od 10 zł byłyVampire lubi tę wiadomość