Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
werni wrote:Hej dziewczyny o której jutro się umawiamy? I w którym miejscu?
Chyba jutro się przejdę do rossmana i kupię sloiczek. Mój chyba tez nie lubi grudek bo memlal języczkiem.
Dziewczyny ja nie wiem czy będę, okaże się jutro rano. Zaczyna mi się okres
(( I przy tych teraz obfitych i bolesnych to nie będę się nadawać. Ale zobaczę jutro, może jeszcze się opóźni.

-
Camelia wrote:Kayama, chyba muszę u ciebie podpytać się o kontakt do lekarza w sprawie asymetrii
Chodzimy na Radzymińska, tam jest rehabilitacja i kwalifikuje lekarz rehabilitacji. Ale trzeba mieć skierowanie od pediatry albo neurologa.
werni lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny a a propos 💩...
Wczoraj dałam znowu małej polizać jabłko i nawet zeskrobałam odrobinę i dalam jej do zjedzenia. Tego było dosłownie troszkę.
A dzisiaj zrobiła już 6 kup i to takich że zaraz wchłaniają się w pieluche wiec chyba rzadsze niz zwykle. Normalnie robi do 4 dziennie max. Nie wygląda na to żeby źle się czuła. Myślicie ze wszystko ok? To może być przez to jabłko?
-
Ok to piszci rano dziewczyny jak coś.
Mój jutro po pracy zajdzie do przychodni zapisać Wojtka do neurologa. Czytałam opinie ze jest ok kobieta.
Wkoncu zainstalowalam apke rossmana i przypomniałam sobie hasło.
Z karta rossne jest słoiczek z jabłkiem i bananem. Musze poczytać czy to dobry skład. -
Frida tez mu trochę dałam jabłka to wczoraj były bardzo rzadkie kupy a dziś to bardzo zwarte. Taka jak piszą dziewczyny plastelina. Hm może po marchewce ale raczej nic nie wlecialo do brzucha.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:Na NFZ nie ma sensu, bo za długo czekać, chociaż jesteśmy zapisane, ja do tego czasu mam nadzieję, że wadę uda się wyprostować, a nie zaczynać dopiero rehabilitację. Bardziej rozglądam się prywatnie, ale już byłam i nie jestem zadowolona, dlatego zależy mi na naprawdę dobrym fachowcu co zrobi od razu USG, bo jest obecnie u mnie podejrzenie, że źródłem wady mogą być nie mięśnie, szyi, a problem kostny. Dzisiaj rozmawiałam z fizjoterapeutką i niestety ona zgodziła się z moimi obawami i zaleca szukać chirurgia. Kurczę, znowu do chirurga...
Hmm my nie mieliśmy usg to nie pomogę. Na reh czekaliśmy miesiąc więc nie tak długo, ale może coś się zmieniło.
-
Ze 3 razy tylko z pleców na brzuch się przewrócił. Za to bardzo jest zainteresowany stopami.
Kalija, Camelia lubią tę wiadomość
-
Chimera wrote:Do jutra na stronie smyka (nie wiem czy stacjonarnie też) dodatkowe 20% na wybrane ciuszki niemowlęce 😁
W cocodrillo jest wyprz -70% ceny niższe niż w Pepco!
Chociaż nie wiem czy coś zostało jeszcze bo matki się tak rzuciły, że serwer nie dawał rady. Bardzo fajne spodnie dla chłopców od 10 zł były
Vampire lubi tę wiadomość

byliśmy tam u ortopedy z bioderkami i robiliśmy tez usg.