Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj sukces ¾ słoiczka w brzuszku. Musiałam tylko zamaskować łyżeczkę kukurydzianym chrupkiem. Myślałam że dostanie chrupka a tu jabłko. A teraz się przewraca z pleców na brzuch i odwrotnie od 15 min
Frida91, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTytus przedwczoraj i wczoraj jadł taki barszczyk. Dzis w końcu konkretnie ten barszczyk wyszedł. O ile 2 plasteliny nie były przerażajace to „barszczyk” pozniej juz tak 😱😂
Spodziewałam sie czerwonych kup a one juz bardziej czarne były 🙊😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:13
-
Wika wczoraj przekręciła się z brzucha na plecy ale nie odnotowałam jak to zrobiła bo odwróciłam się na sekundę, patrzę z powrotem a już leży
Jeszcze nie powtórzyła.
Dziś wjechała rybka ze słoiczka, wcinała aż się uszy trzęsły. Czyli ona będzie rybna
, mięso nieszczególnie.
Poza tymi radościami jestem załamana jej ulewaniem
(( Ulewa, wymiotuje czy co tam przy każdym leżeniu na brzuchu, staram się czekać min godzinę, ale ulewa i 2 i czasem prawie 3 godziny po jedzeniu
Wszystko zarzygane zaraz, mata, ona, ubranie... Jestem załamana. Trudno mi jej zabraniać i ją trzymać czy wciąż odwracać poza tym hamuję tym jej rozwój. Ale jak tyle zwraca to też niedobrze, bo za mało jedzenia zostaje finalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:37

-
Wojtek od kilku dni nie ulewa. Nawet przy odbijaniu. Tylko się slini jak jest na brzuchu czy na plecach. Teraz tak uświadomiłam sobie 😂😂 tylko kurcze mało ostatnio je. Ciągle się zastanawiam nad sloiczkami czy wypróbować.
-
Też mam kilka ubranek i bardzo podoba mi się ich bawełnawerni wrote:Super ze będzie u nas primark. Mam kilka ubranek.
werni lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

Naturalsik ❤️

Po latach walki 💝 -
Domi_tur wrote:Kayama a w czym ją karmisz? Krzesełku czy bujaku?
Dzieci często ulewają przy rozszerzaniu jeśli są karmione w mało pionowej pozycji
W bujaku. Tak na półleżąco. W bujaku ładnie je, na kolanach nie chce. W weekend babka ma przywieźć krzesełko. Ona ulewa też przez obniżone napięcie. Już i tak jest dużo lepiej z miesniami. Ulewa mlekiem, nie słoiczkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 20:14

-
O ile dobrze kojarzę fotkę, to Wice na pewno niczego nie brakuje 😁kayama wrote:Ale jak tyle zwraca to też niedobrze, bo za mało jedzenia zostaje finalnie...
Ale wiem.. Wszyscy mi mówią, że Mela dobrze wygląda.. A mi się wydaje taka drobniutka. To chyba natura tak dziala żebyśmy te dzieciaki wykarmily i dały im jak największe szanse przetrwania 🙃Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

Naturalsik ❤️

Po latach walki 💝 -
Ja równieżniesz obkupiłam się w Smyku za całe 27 zeta 🙊Frida91 wrote:A w smyku wyprzedaże, kupiłam dziś 3 pajaxe za 38 zł

trzydziecha, Frida91, werni lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziękuję za rady dziewczyny. Tak staram się z nim ćwiczyć, jak najczęściej kładę go na brzuszku i zabawiam, od wczoraj też ćwiczymy na piłce i dziś też naleśnik. Jak już leży na brzuszku to swobodnie chwyta rzeczy, gryzie, obraca głowę. Sęk w tym że leży krótko - przed chwilą mierzylam i 10 min już z niezłym zabawianiem na przewijały. Może troszkę dłużej polezy na macie w klubie rodzica bo więcej tam się dzieje ale to zależy od dnia.. zapytam o to pediatry we wtorek przed szczepieniem. Koleżanka mi napisała że jej córka dopiero w 9mc robiła wysoki podpor, sama już nie wiem co myśleć. Do wtorku ostro ćwiczymy i jak się nic nie poprawi to powiem o tym pediatrze lub poszukam fizjo.
Ja polecam bardzo ciuszki z cocodrillo są świetnej jakości! Wzory mi się bardziej podobają w Reserved ale te z cocodrillo jakością biją chyba wszystkie które mamy
a z prinarkiem to jest różnie bo mam też pajace stamtąd i szmatki się z nich straszne zrobiły po paru praniach
-
W smyku zamówiłam też za 3dychy-body batmana i jakiegoś pajaca 😁 Ja zamawiam już na 86 jak się trafi jakaś januszowa promka 😉
Trzydziecha jak będziesz chciała, to mam koleżankę w Krk i ona niedawno ściągała fizjo do swojego synka, mogę ją spytać czy zadowolona i poprosić o namiary jeśli tak 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 22:02
Kalija lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:O ile dobrze kojarzę fotkę, to Wice na pewno niczego nie brakuje 😁
Ale wiem.. Wszyscy mi mówią, że Mela dobrze wygląda.. A mi się wydaje taka drobniutka. To chyba natura tak dziala żebyśmy te dzieciaki wykarmily i dały im jak największe szanse przetrwania 🙃
To prawda 😁 😁. Chociaż o przepraszam ostatnio trochę się wyciągnęła. Kilka osób to zauważyło
Dużo więcej się rusza i pewnie więcej spala.
Ja się jakoś bardzo nie martwię że jej zabraknie ale jednak trochę traci i mleka i wody, dużo wody ulewa. Jeszcze się jakoś nie zabrałam dac jej b. boxa.