Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj sukces ¾ słoiczka w brzuszku. Musiałam tylko zamaskować łyżeczkę kukurydzianym chrupkiem. Myślałam że dostanie chrupka a tu jabłko. A teraz się przewraca z pleców na brzuch i odwrotnie od 15 min
Frida91, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTytus przedwczoraj i wczoraj jadł taki barszczyk. Dzis w końcu konkretnie ten barszczyk wyszedł. O ile 2 plasteliny nie były przerażajace to „barszczyk” pozniej juz tak 😱😂
Spodziewałam sie czerwonych kup a one juz bardziej czarne były 🙊😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:13
-
Wika wczoraj przekręciła się z brzucha na plecy ale nie odnotowałam jak to zrobiła bo odwróciłam się na sekundę, patrzę z powrotem a już leży
Jeszcze nie powtórzyła.
Dziś wjechała rybka ze słoiczka, wcinała aż się uszy trzęsły. Czyli ona będzie rybna, mięso nieszczególnie.
Poza tymi radościami jestem załamana jej ulewaniem(( Ulewa, wymiotuje czy co tam przy każdym leżeniu na brzuchu, staram się czekać min godzinę, ale ulewa i 2 i czasem prawie 3 godziny po jedzeniu
Wszystko zarzygane zaraz, mata, ona, ubranie... Jestem załamana. Trudno mi jej zabraniać i ją trzymać czy wciąż odwracać poza tym hamuję tym jej rozwój. Ale jak tyle zwraca to też niedobrze, bo za mało jedzenia zostaje finalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:37
-
Wojtek od kilku dni nie ulewa. Nawet przy odbijaniu. Tylko się slini jak jest na brzuchu czy na plecach. Teraz tak uświadomiłam sobie 😂😂 tylko kurcze mało ostatnio je. Ciągle się zastanawiam nad sloiczkami czy wypróbować.
-
werni wrote:Super ze będzie u nas primark. Mam kilka ubranek.
werni lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Domi_tur wrote:Kayama a w czym ją karmisz? Krzesełku czy bujaku?
Dzieci często ulewają przy rozszerzaniu jeśli są karmione w mało pionowej pozycji
W bujaku. Tak na półleżąco. W bujaku ładnie je, na kolanach nie chce. W weekend babka ma przywieźć krzesełko. Ona ulewa też przez obniżone napięcie. Już i tak jest dużo lepiej z miesniami. Ulewa mlekiem, nie słoiczkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 20:14
-
kayama wrote:Ale jak tyle zwraca to też niedobrze, bo za mało jedzenia zostaje finalnie...
Ale wiem.. Wszyscy mi mówią, że Mela dobrze wygląda.. A mi się wydaje taka drobniutka. To chyba natura tak dziala żebyśmy te dzieciaki wykarmily i dały im jak największe szanse przetrwania 🙃Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Frida91 wrote:A w smyku wyprzedaże, kupiłam dziś 3 pajaxe za 38 zł
trzydziecha, Frida91, werni lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziękuję za rady dziewczyny. Tak staram się z nim ćwiczyć, jak najczęściej kładę go na brzuszku i zabawiam, od wczoraj też ćwiczymy na piłce i dziś też naleśnik. Jak już leży na brzuszku to swobodnie chwyta rzeczy, gryzie, obraca głowę. Sęk w tym że leży krótko - przed chwilą mierzylam i 10 min już z niezłym zabawianiem na przewijały. Może troszkę dłużej polezy na macie w klubie rodzica bo więcej tam się dzieje ale to zależy od dnia.. zapytam o to pediatry we wtorek przed szczepieniem. Koleżanka mi napisała że jej córka dopiero w 9mc robiła wysoki podpor, sama już nie wiem co myśleć. Do wtorku ostro ćwiczymy i jak się nic nie poprawi to powiem o tym pediatrze lub poszukam fizjo.
Ja polecam bardzo ciuszki z cocodrillo są świetnej jakości! Wzory mi się bardziej podobają w Reserved ale te z cocodrillo jakością biją chyba wszystkie które mamya z prinarkiem to jest różnie bo mam też pajace stamtąd i szmatki się z nich straszne zrobiły po paru praniach
-
W smyku zamówiłam też za 3dychy-body batmana i jakiegoś pajaca 😁 Ja zamawiam już na 86 jak się trafi jakaś januszowa promka 😉
Trzydziecha jak będziesz chciała, to mam koleżankę w Krk i ona niedawno ściągała fizjo do swojego synka, mogę ją spytać czy zadowolona i poprosić o namiary jeśli tak 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 22:02
Kalija lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:O ile dobrze kojarzę fotkę, to Wice na pewno niczego nie brakuje 😁
Ale wiem.. Wszyscy mi mówią, że Mela dobrze wygląda.. A mi się wydaje taka drobniutka. To chyba natura tak dziala żebyśmy te dzieciaki wykarmily i dały im jak największe szanse przetrwania 🙃
To prawda 😁 😁. Chociaż o przepraszam ostatnio trochę się wyciągnęła. Kilka osób to zauważyłoDużo więcej się rusza i pewnie więcej spala.
Ja się jakoś bardzo nie martwię że jej zabraknie ale jednak trochę traci i mleka i wody, dużo wody ulewa. Jeszcze się jakoś nie zabrałam dac jej b. boxa.