Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Podajemy elektrolity do wody, dlatego wypija dwa wypełnione po brzegi bboxy 🙈
Dzięki, będę obserwować. Nic więcej mu się nie dzieje, gdyby nie jadł, nie pił i przesypiał całą dobę to bym się martwiła. A tak przesypia tylko prawie całą noc i 3 drzemki po godzinie 😂😂😂Anhydra lubi tę wiadomość
-
kayama wrote:Moja się z bidonu też potrafi zakrztusić i mlekiem z butelki też. Ja to się boję jej cokolwiek dać aby się nie zakrztusiła
( Chrupek kukurydzianych się boję...chyba jeszcze poczekam.
Mój z butelki nie krztusi się na szczęście. Czasami też wodę z niej podaje. Ale woli pić mleko niż wodę. -
Niezapominajka5 wrote:Kawał mężczyzny 😍
A ile wzrostu?
O ile dobrze zmierzyłam, moja ma już 69.
Pod koniec stycznia miał 64cm patrząc po ubrankach trochę urósł.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, skarpetki na luźne więc to raczej nie to, będę obserwować, dziś to się już nie pojawia póki co, uf.
Co do diody to u nas parę razy na początku z niego pil ale dużo lepiej się sprawdza bbox. Chiciaz wiem że z doidy też się powinien nauczyć, też panikuje na zakrztuszenia
Domi co do luxmedowej wizyty domowej to nie przejmuj się nawet jakby miał wyśmiać. Jak poczujesz się lepiej że zobaczy do lekarz to trudno taka ich praca nawet jak pojadą w ich mniemaniu "na marne". A może dla spokoju napisz do pediatry na czacie?
-
Domi_tur wrote:Podajemy elektrolity do wody, dlatego wypija dwa wypełnione po brzegi bboxy 🙈
Dzięki, będę obserwować. Nic więcej mu się nie dzieje, gdyby nie jadł, nie pił i przesypiał całą dobę to bym się martwiła. A tak przesypia tylko prawie całą noc i 3 drzemki po godzinie 😂😂😂
Nie gadajcie tyle o kupach, bo wywolujecie wilki z lasu...shit...a Stary właśnie do sklepu polazł...🤷♀️😅
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Domi, a nie masz możliwości kontaktu telefonicznego z lekarzem jutro?
Mam też lekarza prywatnie u siebie, który tak przyjmuje, że nie ma kontaktu pacjent-pacjent. 😁
Ale jak nic mu poza tym nie dolega to chyba ok.
Tak, przy okazji spytam jakie były kryteria wykluczenia z grupy na fb? Nie mam aplikacji na tel i rzadko zaglądam. 😁
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Anhydra wrote:Nie gadajcie tyle o kupach, bo wywolujecie wilki z lasu...shit...a Stary właśnie do sklepu polazł...🤷♀️😅
Domi, a na spacery wychodzisz normalnie, czy udziela się w mieście atmosfera strachu?
Pułki w sklepach pewnie puste i makaronu już nie ugotujesz? 😊Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Vampire wrote:Domi, a nie masz możliwości kontaktu telefonicznego z lekarzem jutro?
Mam też lekarza prywatnie u siebie, który tak przyjmuje, że nie ma kontaktu pacjent-pacjent. 😁
Ale jak nic mu poza tym nie dolega to chyba ok.
Tak, przy okazji spytam jakie były kryteria wykluczenia z grupy na fb? Nie mam aplikacji na tel i rzadko zaglądam. 😁
Naprawdę, tak jak pisała Anhydra. Nie ma sensu do tego wracać,bo po co? Zmieni to coś, oprócz tego, że zostanie niesmak?
Kilka stron temu pytałam Cię też co u Ciebie słychać. Czyżbyś przestała nas czytac🧐🤓
Chimera, ależ romantyk z tego Twojego syna. Dobrze, że pamiętał o matce, co by przykro jej nie było 😁
Pierniczkowa, jak noc?
Chimera lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Z tymi pustymi półkami to też jest niezły kit. Mam znajomą, która pracuje w jednym z dużych marketów i mają odgórne zalecenie, że mają nie wykładać na półki dużo towaru, bo jak są pół puste, to wszystko się lepiej sprzedaje 🤦 a ludzie się nakręcają i w sumie to chyba bardziej trzeba się bać śmierci głodowej niż ze względu na wirusa 🙄
Wczoraj w mięsnym w kolejce za mną stał facet w masce budowlanej (używałam takiej jak zbijałam tynk), mogłam się odwrócić i spytać ile bierze za malowanie pokoju 20m kwadrat 🤪 ale takie teksty przychodzą do głowy za późno 😉Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Moja się jeszcze mieści w 68 a ostatnio było 7300. Za tydzień będzie mieć 8 miesięcy. Więc raczej małe dziecko.
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mój już dziś zafundowal mi 3 zwarte kupy. Przy takich to płacze i oznajmia mi że zrobił hehe przy takich też widzę mocniej się napreza.
-
Ale tu nawypisywame 😀.
Pierniczkowa, tule. Nie daj sobie wmówić, ze się do czegokolwiek nie nadajesz! Dajesz z siebie o wiele więcej „niż ustawa przewiduje”. ❤️
Domi, Julek na żeby robił fluoroscencyjne, odparzające kupy. Ale w mniejszej ilości dobowo .Ale prawda jest taka, ze jeśli to nawet jelitówką to u takich maluchów postępowanie jest takie, żeby przede wszystkim nie doprowadzać do odwodnienia. Leków się raczej nie podaje. Obserwuj wiec, a jeśli się bardzo martwisz to może faktycznie jakiś czat z lekarzem. 🤔[/url]
-
Nie martwię się tymi kupami, może też dlatego, że przez zęba Szymi wolał jeść mleko (jak nigdy) i papki. Więc te kupy jak u noworodzia.
Wychodzimy normalnie, ale jak klientki przychodzą przeziębione to odsyłam je do domu 😜 A makaronu i ryżu nie ma już od 2 tygodni, zanim oglosili, że jest potwierdzony chory😂 komedia. No ale ja mieszkam za miastem, u nas jedna Biedra to wszyscy się rzucili jak szczerbaty na suchary.
Szymi 2 tygodnie temu miał 73cm i 8750g
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
O to Szymi też duży chłopak 💪💪
Mój jak był ważony i mierzony to miał 6 miesięcy i 4 dni 🙈 teraz w piątek skończy 7 miesięcy.
Jak patrzę na zdjęcia jak Adaś miał dzień, tydzień, miesiąc.... Całkiem inny chłopak. Łza w oku się kręci 🥰 Ten czas tak szybko leci, że nie zdążymy się obrócić, a dzieci pójdą do zerówki 😊