X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pierniczkowa

Mój od 18 równe co 3 godz się budził. Od 4 nie śpimy. Chyba zaraz zaśnie bo ociera oczka.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba wszystkie mamy znowu regres snu. Moja pobudki co 2h, ale mój uniósł się dumą i nie chciał się zamienić całą noc. Stwierdził że nie chce słyszeć gderania że sobie z dzieckiem nie radzi. Więc zamiana o 5 i teraz odsypia na szybko przed pracą, a młoda się turla po macie. Mam nadzieję że koło 8 padnie i zasnie bez cyrków

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Niezapominajka5 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Z ich strony https://www.next.pl/pl/shop/gender-newborngirls-gender-newbornunisex-category-sleepsuits-0
    Kiedy tam promka jakaś? 😍

Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
    Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝

Wysłany: 10 marca 2020, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiaj spała lepiej i obudziła się dopiero o 5:50. Teraz powoli odpływa, więc mam nadzieję, że uda mi się ją odłożyć i jeszcze pospać.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • werni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtek sam właśnie usnął koło mnie. Za pół godziny wróci mąż mam nadzieję że go nie obudzi. Hm chyba że odniosę delikatnie syna do łóżeczka i chyba tak zrobię. Bo syn jest wrażliwy na jego głos i odrazu się budzi.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 minut drzemki. Dłużej ją usypialam niż ona spala 🤦🏼‍♀️

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Next ostatnio zamówiłam body, mega materiał! Hm też sobie chwalę. Z Zary jeszcze nic nie mieliśmy, a podobno super. Z lidla mam wrazenie, że jak się trafi. Te, które ja kupowałam super, a od kuzyna dostałam po jego dziecku i strasznie rozciągnięte 😬

• Chimera Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre ciuszki z lidla to rosną z dzieckiem 🙈😅
    Mam z nexta pajaca w gwiazdki i to jest jeden z moich ulubionych ciuchów od małego 😁 ostatnio kupiłam pajace z primarka i też jestem zadowolona. Wszystko to na allegro kupiłam i pajace wyszły mnie 20 zł/szt. a jakość super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 16:09

werni, Niezapominajka5, trzydziecha, Anhydra lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vampire, wdrożyliśmy większość zasad z nauki samodzielnego zasypiania, nie wszystkie, ale te które nam pasowały :)To dużo dało, ale Szymi jest na butli i też po prostu nie budzi się sto razy żeby pociumkać cyca, budzi się na jedzenie załatwia szhnko sprawę i idzie spać :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • menka2 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać jak gusta są różne co do ubrań:) Ja niebwyobrazam sobie życia bez pajacow od Pinkio (genialna gruba bawelna) i spodnie że stopkami od nich - tylko takie nosimy Na codzień:)

Z bodziakow wygrywa Cocordillo - w ogóle maja genialna jakość ciuchów, niestety wydaje tam majątek bo starsza tylko tam się ubiera - ewentualnie z HM tematyczne typu krainą lodu, myszka miki ale HM nie lubię bo bawełna jest cienka i się rozciąga szybko jeśli chodzi o koszulki. Za to sumie ki letnie maja super dla dziewczynek takie basic ;)

Wogole preferuję polskie marki dlatego często bodziakow kupuje z osiedlowych sklepach

4c3tvfxm6n339zea.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dopiero się obrobilam od rana i śniadanie zjadłam :/. Wykończona jestem bo jutro oddaje projekt, pierwszy na macierzyńskim i strasznie mnie ta robota wykańcza mimo że mam pomoc. Co do ubranek to ja nie mam jakichś preferencji, mało kupuje bo dużo dostałam i na podarowanych opieram jej garderobę. Wkurzaja mnie tylko te rozbieżności w rozmiarach bo są ogromne. Jakby w każdej firmie 1 cm miał inne wartości! Lubię pajace z Tchibo, sa super ale rozmiar z kosmosu, do tej pory nosi 68. Ze Smyka bawełna jest bardzo cienka, ma trochę bluzeczek i są ładne ale cieniutkie mi akurat to pasuje bo u nas w domu ciepło. Trochę z Pepco kupuje bo tanie, rozmiary bez sensu bo jeden i ten sam w różnych ubraniach raz jest dobry a raz za mały. Zwykle kupuje rozmiar większy niż nosi. Trochę z Lidla najbardziej lubię spodenki bo mają szeroki ściągacz w pasie. Standardowo rozmiar jest za duży. Drogich ubranek jej nie kupuje bo uważam że to bez sensu, będziemy inwestować jaj już będzie dłuższy czas mogła ponosić i pokazać się w żłobku czy przedszkolu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 11:02

Kalija lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2020, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meldujemy się po szczepieniu dziś. Ostatnia dawka na żółtaczkę i druga meningo. Tytus zniósł dzielnie. Panie (pediatra i pielęgniarka) pochwaliły, że szybko się rozwija i mega fajnie siedzi. On zauroczony sam do nich na ręce chciał iść. Jak słyszy płacz dziecka to sam już robi podkowe. Waży 9800 wiec jeszcze 10 nie przekroczyliśmy co obstawiałam.

Niezapominajka5, trzydziecha, Anhydra, kayama, Vampire lubią tę wiadomość

• Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzielny i zdolny Tytus 😊 brawa dla Niego i piąteczka od kumpla Adasia 🙈😁

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vampire tak Rozalka raczkuje więc może to. Mieć związek z lekiem separacyjnym i wybudzaniem zwłaszcza że ze mną w łóżku śpi dużo lepiej.

Ja większości firm nie miałam z tych co piszecie, glownie Lidl Pepco Smyk. Miałam pajace z Robika i jakość super. Muszę coś jeszcze stamtąd zamówić. Sukienki na lato mam z Next więc jeszcze sie nie wypowiem ale są śliczne. A i z C&A mam parę rzexzy, fajne i dobrej jakości.
    Najgorzej oczywiście wypada pepco ale to wiedziałam, jak sie wyciągają to wywalam i już. Większość kosztowala 5zl na wyprzedażach.
    5.10.15 słaba jakość a body strasznie sztywne i nierozciagliwe, bluzy ok.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja śledzę robik'a, bo ma ładne te rzeczy... Jeszcze nigdy nie zamawiałam, ale w takim razie się skuszę 😉
    Pepco co fajne po domu, ale niektóre body to nawet po domu się nie przydadzą, bo się nie rozciągają....
    Znowu z 5,10,15 body które mam to super rozciągliwe. To zależy jak się trafi 😉
    Ja to lubię dotknąć materiał i zobaczyć, ale niestety nie ma na to czasu 😁😁
    Więc zamawiam przez neta 😉

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki z newbie faktycznie są super jakości i wszystkie piękne 😍 ale cena powala, więc ja tam sporadycznie coś kupuję. Ostatnio skusiły mnie spodenki na rozmiar 80 i czapeczka - wydałam na to prawie 100 zł 🙈

• werni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamknięta przychodnia. Jutro mamy zadzwonić kiedy ma mieć szczepienie.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍

Wysłany: 10 marca 2020, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha, toż Ty sobie bicki takie wyrobisz, że ho ho 🙈
    Rośnie ten Twój kawaler 😁

U nas w mieście dzisiaj zabrali jakąś babkę do szpitala zakaźnego.
    Pewnie już się zaczął szturm na supermarkety.

Nacha lubi tę wiadomość

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Poz zamykaja powoli zlobki i przedszkola
    wiadomo tyle miejsc w szpitalach nie ma
    widac ze dzieci wyroilo na pl zabaw
    nasza pediatra przyslala email aby bez naprawde pilnej potrzeby nie przychodzic do pryw jej gabinetu , ze sama sie w tej chwili zabezpiecza

wczoraj podali zew Wwie rajd za ryzem
    maz dzis kupil w Poz bez problemu
    za to jest reglamentacja spozywki w Usa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 15:10

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie mamy klopotu ze snem na szczescie mimo iz ida gorne 1ynki
    kladziemy w mniej wiecej stalych porach po posilkach plus 1h spi na spacerku
    nocka na butli od 20 do 7
    karmienie o polnocy i czasem po 5 jak glod obudzi mimo kaszki

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 1675 1676 1677 1678 1679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ