Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No to chyba wszystkie mamy znowu regres snu. Moja pobudki co 2h, ale mój uniósł się dumą i nie chciał się zamienić całą noc. Stwierdził że nie chce słyszeć gderania że sobie z dzieckiem nie radzi. Więc zamiana o 5 i teraz odsypia na szybko przed pracą, a młoda się turla po macie. Mam nadzieję że koło 8 padnie i zasnie bez cyrków
-
Pierniczkowa wrote:Z ich strony https://www.next.pl/pl/shop/gender-newborngirls-gender-newbornunisex-category-sleepsuits-0Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Moja dzisiaj spała lepiej i obudziła się dopiero o 5:50. Teraz powoli odpływa, więc mam nadzieję, że uda mi się ją odłożyć i jeszcze pospać.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Wojtek sam właśnie usnął koło mnie. Za pół godziny wróci mąż mam nadzieję że go nie obudzi. Hm chyba że odniosę delikatnie syna do łóżeczka i chyba tak zrobię. Bo syn jest wrażliwy na jego głos i odrazu się budzi.
-
Next ostatnio zamówiłam body, mega materiał! Hm też sobie chwalę. Z Zary jeszcze nic nie mieliśmy, a podobno super. Z lidla mam wrazenie, że jak się trafi. Te, które ja kupowałam super, a od kuzyna dostałam po jego dziecku i strasznie rozciągnięte 😬
-
Niektóre ciuszki z lidla to rosną z dzieckiem 🙈😅
Mam z nexta pajaca w gwiazdki i to jest jeden z moich ulubionych ciuchów od małego 😁 ostatnio kupiłam pajace z primarka i też jestem zadowolona. Wszystko to na allegro kupiłam i pajace wyszły mnie 20 zł/szt. a jakość super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 16:09
werni, Niezapominajka5, trzydziecha, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Vampire, wdrożyliśmy większość zasad z nauki samodzielnego zasypiania, nie wszystkie, ale te które nam pasowały :)To dużo dało, ale Szymi jest na butli i też po prostu nie budzi się sto razy żeby pociumkać cyca, budzi się na jedzenie załatwia szhnko sprawę i idzie spać
-
Widać jak gusta są różne co do ubrań
Ja niebwyobrazam sobie życia bez pajacow od Pinkio (genialna gruba bawelna) i spodnie że stopkami od nich - tylko takie nosimy Na codzień
Z bodziakow wygrywa Cocordillo - w ogóle maja genialna jakość ciuchów, niestety wydaje tam majątek bo starsza tylko tam się ubiera - ewentualnie z HM tematyczne typu krainą lodu, myszka miki ale HM nie lubię bo bawełna jest cienka i się rozciąga szybko jeśli chodzi o koszulki. Za to sumie ki letnie maja super dla dziewczynek takie basic
Wogole preferuję polskie marki dlatego często bodziakow kupuje z osiedlowych sklepach
-
Hej, dopiero się obrobilam od rana i śniadanie zjadłam
. Wykończona jestem bo jutro oddaje projekt, pierwszy na macierzyńskim i strasznie mnie ta robota wykańcza mimo że mam pomoc. Co do ubranek to ja nie mam jakichś preferencji, mało kupuje bo dużo dostałam i na podarowanych opieram jej garderobę. Wkurzaja mnie tylko te rozbieżności w rozmiarach bo są ogromne. Jakby w każdej firmie 1 cm miał inne wartości! Lubię pajace z Tchibo, sa super ale rozmiar z kosmosu, do tej pory nosi 68. Ze Smyka bawełna jest bardzo cienka, ma trochę bluzeczek i są ładne ale cieniutkie mi akurat to pasuje bo u nas w domu ciepło. Trochę z Pepco kupuje bo tanie, rozmiary bez sensu bo jeden i ten sam w różnych ubraniach raz jest dobry a raz za mały. Zwykle kupuje rozmiar większy niż nosi. Trochę z Lidla najbardziej lubię spodenki bo mają szeroki ściągacz w pasie. Standardowo rozmiar jest za duży. Drogich ubranek jej nie kupuje bo uważam że to bez sensu, będziemy inwestować jaj już będzie dłuższy czas mogła ponosić i pokazać się w żłobku czy przedszkolu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 11:02
Kalija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeldujemy się po szczepieniu dziś. Ostatnia dawka na żółtaczkę i druga meningo. Tytus zniósł dzielnie. Panie (pediatra i pielęgniarka) pochwaliły, że szybko się rozwija i mega fajnie siedzi. On zauroczony sam do nich na ręce chciał iść. Jak słyszy płacz dziecka to sam już robi podkowe. Waży 9800 wiec jeszcze 10 nie przekroczyliśmy co obstawiałam.
Niezapominajka5, trzydziecha, Anhydra, kayama, Vampire lubią tę wiadomość
-
Vampire tak Rozalka raczkuje więc może to. Mieć związek z lekiem separacyjnym i wybudzaniem zwłaszcza że ze mną w łóżku śpi dużo lepiej.
Ja większości firm nie miałam z tych co piszecie, glownie Lidl Pepco Smyk. Miałam pajace z Robika i jakość super. Muszę coś jeszcze stamtąd zamówić. Sukienki na lato mam z Next więc jeszcze sie nie wypowiem ale są śliczne. A i z C&A mam parę rzexzy, fajne i dobrej jakości.
Najgorzej oczywiście wypada pepco ale to wiedziałam, jak sie wyciągają to wywalam i już. Większość kosztowala 5zl na wyprzedażach.
5.10.15 słaba jakość a body strasznie sztywne i nierozciagliwe, bluzy ok. -
Właśnie ja śledzę robik'a, bo ma ładne te rzeczy... Jeszcze nigdy nie zamawiałam, ale w takim razie się skuszę 😉
Pepco co fajne po domu, ale niektóre body to nawet po domu się nie przydadzą, bo się nie rozciągają....
Znowu z 5,10,15 body które mam to super rozciągliwe. To zależy jak się trafi 😉
Ja to lubię dotknąć materiał i zobaczyć, ale niestety nie ma na to czasu 😁😁
Więc zamawiam przez neta 😉 -
Nacha, toż Ty sobie bicki takie wyrobisz, że ho ho 🙈
Rośnie ten Twój kawaler 😁
U nas w mieście dzisiaj zabrali jakąś babkę do szpitala zakaźnego.
Pewnie już się zaczął szturm na supermarkety.Nacha lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
w Poz zamykaja powoli zlobki i przedszkola
wiadomo tyle miejsc w szpitalach nie ma
widac ze dzieci wyroilo na pl zabaw
nasza pediatra przyslala email aby bez naprawde pilnej potrzeby nie przychodzic do pryw jej gabinetu , ze sama sie w tej chwili zabezpiecza
wczoraj podali zew Wwie rajd za ryzem
maz dzis kupil w Poz bez problemu
za to jest reglamentacja spozywki w Usa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 15:10