Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zamawiające że strony Next, dajcie znać jak będą jakieś promki
faktycznie mega ładne rzeczy. Przymierzam się też do Sinsaya
-
trzydziecha wrote:Chimera wrzucilabys linka do tego dresu w gwiazdki? Domi chyba kiedyś też wrzucala ale nie mogę znaleźć
Prosze bardzo 🙂trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Jejuu... Zazdroszczę, bo też miałam takie plany ☹️ mam nadzieję, że jutro też będzie taka ładna pogoda i gdzieś wyskoczymy ☺️ choć u mnie na wsi to nie ma gdzie za bardzo spacerować... Same domy ☹️ no i w sumie plac zabaw więc tam ewentualnie można usiąść 😊
-
Chimera, Ojeee... Macie ogródek 😍😍😍 ale super! Zawsze marzyłam o działce z ogrodem 😍😍😍 coś tam planujemy z mężem, żeby kiedyś w przyszłości kupić 😊
A co to orka? Bo coś mi to mówi 😊 ja trochę znam Chorzów, tam studiowałam. Z resztą do Chorzowa przecież mam z 10km 😁😁 -
Pierniczkowa wrote:Chimera to wpadaj jutro z Robusiem, może da mojej lekcje pełzania
A nie masz w rodzinie podrośniętego malucha?U mnie teraz prawie pięcioletni syn nauczył Adasia pełzać.Obecnie pokazuje codziennie jak się raczkuje.Adaś patrzy z podziwem i zazdrością na starszego brata,ale na to jeszcze za wcześnie. -
Niebieska Gwiazda wrote:A nie masz w rodzinie podrośniętego malucha?U mnie teraz prawie pięcioletni syn nauczył Adasia pełzać.Obecnie pokazuje codziennie jak się raczkuje.Adaś patrzy z podziwem i zazdrością na starszego brata,ale na to jeszcze za wcześnie.
-
Chimera, nie no pięknie. Ja też myślę nad kupnem takiej zapuszczonej, bo cenowo dużo lepiej wypada no i można zorganizować wszystko po swojemu 😍
Aaaaa.... Oranie 😁😁 wiem co to. Myślałam że orka to coś w Chorzowie, jakiś park czy coś 😁😁😁
Werni, mój od paru dni przy butelce bije się tak po twarzy. Wcześniej bił się bardziej po szczęce - no i po niedługim czasie wyszły dolne jedynki.
Może teraz też coś na tym podłożu? Haha nie wi n jak to tłumaczyć.
No i tak PS. Mnie też lubi bić po twarzy 😲🤫🤫 -
On tak zaczął bić jak ma smoczek w buzi. Jak mu wyjmę go to nadal się bije. Muszę trzymać rączkę żeby tak nie robił. A butelkę to już od dłuższego czasu tak robi. Dziś to mi się bardzo intensywnie przyglądał i dotykał twarzy.
-
Moja gadzina szczypie, klikajcie narody jak złapie nos. Dzisiaj dorwała mi udo to mam pełno siniaków i zadrapań, bo nie da się jej idealnie obciąć pazurków. Do tego jak ja karmię jedyna opcja to zawinąć butelkę w zabawkę
włosy w kucyk, bo jak dorwie to drze mało skalpu nie zerwie. Do tego palce do oka , nosa a że mam kolczyk w języku to otwiera mi paszczę i zagląda do środka 🤷🏼♀️
-
Ja mam całe ręce podrapane, dzisiaj mało mi oka nie wydłubał, targanie za włosy jest na porządku dziennym, a jak capnie za skórę na szyi 🙊 no i oczywiście okulary!!! Są na celowniku cały czas, wystarczy chwila nieuwagi i już 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 16:01