Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalija, kurczę 80 a 86 to Duża rozbieżność, Córcia będzie wyglądać teraz jak po straszej siostrze 😜 Zawsze można sprzedać taką w super stanie.
Ja mam wrażenie, że wszystko codziennie jest coraz mniejsze, co miesiąc wyciągam z szuflad milion za małych ubrań. Dobrze, że większość dostalismy to nie mam dużego żalu, że czegoś nie ubrał Sajmon. Bo zwykle body plus rajtuzy z absem to i tak gramy w domu codziennie 😂😂😂
Placuszki pyszne, jeszcze raz dzięki za przepis ❤️
My czekamy z mężem na wyniki badań jeden kobiety od nich z firmy i być może będziemy objęci kwarantanną 😂😂😂Kalija lubi tę wiadomość
-
Domi polubiłam za radę odnośnie rozmiaru zanim doczytałam do końca 😅 zamawiam z tej firmy co poleciłaś,niech będzie r.80 za taką cenę może nosić tylko miesiąc 😁
Elinka moja córka tylko się turla a i tak trudno mi ją spuścić z oka, podziwiam Cie tym bardziej. Moja sąsiadka ma bliźniaki, teraz w wieku przedszkolnym , ale pamiętam jaka umeczona była przez pierwszy rok. Jej mama praktycznie sie do nich wprowadziła wtedy. Dziś w sumie dalej jest umeczona 😅 -
Pytam z ciekawości, bo mój synek już od dłuższego czasu ustawia się na czterech, na wyprostowanych rękach i się buja przód tył, no i jeszcze się ustawia tak że ma wyprostowane ręce i nogi tak samo prostuje opierając się na stopach, że pupa bardzo wysoko.
Hahha nie wiem jak to napisać 🙈 -
Hej, no odkopałam się spod roboty nareszcie
) Projekt oddany, trochę odzipnę. Kasa "w kieszeni" na koncie
Też własnie rozważam kupienie dla małej kurteczki i chyba 80, może jeszcze na wczesną jesień założy. A teraz była by trochę przyduża. Jakie polecacie, coś ładnego ktoś widział? Widziałam w Pepco ale znów różowe, jasny blady róż, już zaczęłam mieć po kokardę tego różu muszę jakieś inne kolory jej kupować.
Na tapecie korona! W piątek mamy rehabilitację i się mocno zastanawiam czy iść... Dziś jechałam metrem sama i ludzie się na siebie patrzą spode łba, poręczy nie trzymają na schodach, każdy każdego omija. Ale nie wszyscy. Ja noszę żel antybakteryjny w torebce dziś zanim do domu wróciłam chyba ze 4 razy użyłam. Nie sposób niczego nie dotykać po drodze.. A propo's w Wawie żelu już nigdzie kupić nie można. Ja bym się tego nawet nie bała gdyby nie Wikunia, niby u dzieci występuje bardzo rzadko ale kto mi to zagwarantuje że nic się nie stanie.
Vampire lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe początki pewnie będą dla nich trudne - bo to coś nowego i fajnego. Jednocześnie nie umieją do końca zachować równowagi i się przewracają, nie wiedzą jak upaść - ale na pewno za trochę się wyszkolą czego nie robić. Pewnie przez te nowe umiejętności nie chcą iść spać - bo jest tyle ciekawych rzeczy do robienia. Liczę, że niedługo się to unormuje - nadzieja w końcu umiera ostatnia
-
E linka super, że postępy robią. Zaraz się nauczą równowagi. Moja dopiero opanowała swobodne turlanie się po całym pokoju. Nie próbuje ani pełzania ani raczkowania ani siadania. Taki leń, sięga do zabawkę kilka a nawet kilkanaście razy, i stwierdza a kit tam
I nie próbuje do niej podpełznąć, ale umie się doturlać
komicznie to wygląda bo w różnych miejscach ląduje i bywa zaskoczona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 22:22
-
E_linka2 a Twoje maluszki też na początku się tak bujały, a później zaczęły raczkować?
No początki wszystkiego to ciężki okres, a zarówno fascynujący 😍 ubóstwiam te nowe umiejętności dziecka 🥰🥰 coś wspaniałego! 🥰🥰
Co do kurteczek to ja dzisiaj coś tam znalazłam... Mam 3 na oku. Z Next, smyk i 5,10,15. W tym jedna to taka kamizelko-bluza. Ciężko mi się zdecydować i pewnie kupię jakieś dwie 😊
Mąż mi grozi, że konto zablokuje 😶
Hahaha, ja to nie potrafię się opamiętać i ciągle bym coś zamawiała 😊
A jak jestem w sklepie i widzę ciuszki 50-56r to nie wierzę, że Adaś tak szybko urósł. Tamte ubranka takie słodkie malusie 🥰Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chimera wrote:Serio chyba sama muszę sobie zrobić jakieś rozszerzanie diety 😅 Nie wiem co to jest topinambur 🙄
Chimera lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Szymek tak się buja już miesiąc prawie, ale nie spieszy mu się do czworakowania bo pełzaniem szybciej dociera tam gdzie chce. Zrobić krok, dwa i rzuca się jak żołnierz na ziemię i śmiga pełzaniem 😂
Od wczoraj odkrył, że może otwierać i zamykać buzię na różne sposoby więc cały dzień gadał Abababa i gdzies pomiędzy wyrwało mu się Mama 😂😍Niezapominajka5, Vampire, Anhydra lubią tę wiadomość