Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrobiłam przegląd rzeczy na 80 bo moja powoli wyrasta z 74 🙈. Oby w lato jeszcze pochodziła w 80, bo mam głównie letnie. Na jesieni to już chyba 86 będzie. Na 80 nic za bardzo nie muszę kupować więc się (z trudem
) wstrzymuje. Potrzebne jej tylko jakieś bluzy na chłodniejsze dni i kurtka na jesień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 19:19
-
nick nieaktualny
-
Pisałam ostatnio,że Adaś waży 9300,waga dzisiejsz pokazała 9800.Rozmiar różnie 80 na styk lub zaciasne,a 86 w sam raz lub za duże.Nic nie kupuje bo wszystko po starszaku jest.Kupować to zaczne przy rozmiarze 104 bo wtedy starszak zaczął bardzo niszczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 17:43
-
Kalija wrote:Domi czytasz nas? Co u Ciebie ?
Dzisiaj sobie przypomniałam, że znów nie wchodziłam na forum długo 🙈 Właśnie nadrabiam zaległości.
U nas wszystko super, Szymiś siada, raczkuje, staje przy meblach i zaczyna dreptać trzymając się tych mebli 🙈 tak więc czasu na telefon coraz mniejWaży prawie dyszkę, odrzucił mleko w dzień - zjada tylko w nocy i czasem nad ranem. Za to w dzień nie można zjeść bez niego okruszka chleba, wszystkim trzeba się dzielić. Z dnia na dzień postanowił gardzić jedzeniem w postaci papek, wszystko musi wsadzić do buzi i gryźć. Ma już 4 zębiszcza 🙈
I tak sobie żyjemy po malutku, robimy codziennie po 2h spacerów a ja każdego dnia walczę o minutę na wysuszenie włosów bo tylko się obrócę a Księciuniu już stoi z głową w pralce i wyrzuca brudne szmaty na podłogę 😜🤦♀️
Wracam Was nadrabiać żeby wkręcić się w temat ❤️❤️werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
Chimera wrote:U nas rozpiętość od 74 do kilku ciuchów już 86...a do tego jeden sweterek 62 🤷🏻
Ale moja drobinka wg domowej wagi waży około 7200gWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 18:51
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Mój to nosi 68-74. Body z lidla 74-80 ma za długie rękawki i muszę podwijać. Spodenki na ten nr też jeszcze trochę za duże.
-
Domi_tur wrote:Dzisiaj sobie przypomniałam, że znów nie wchodziłam na forum długo 🙈 Właśnie nadrabiam zaległości.
U nas wszystko super, Szymiś siada, raczkuje, staje przy meblach i zaczyna dreptać trzymając się tych mebli 🙈 tak więc czasu na telefon coraz mniejWaży prawie dyszkę, odrzucił mleko w dzień - zjada tylko w nocy i czasem nad ranem. Za to w dzień nie można zjeść bez niego okruszka chleba, wszystkim trzeba się dzielić. Z dnia na dzień postanowił gardzić jedzeniem w postaci papek, wszystko musi wsadzić do buzi i gryźć. Ma już 4 zębiszcza 🙈
I tak sobie żyjemy po malutku, robimy codziennie po 2h spacerów a ja każdego dnia walczę o minutę na wysuszenie włosów bo tylko się obrócę a Księciuniu już stoi z głową w pralce i wyrzuca brudne szmaty na podłogę 😜🤦♀️
Wracam Was nadrabiać żeby wkręcić się w temat ❤️❤️
Domi dobrze widzieć że żyjecie
Moja ma to samo, nie da się przy niej zjeść..! Wszystko chce chociaż by przed chwilą jadła. Niestety nie dajemy jej bo to co my jemy nie nadaje się dla niemowlaka, nawet jak jakieś warzywa to z ostrymi przyprawami czy sosem.. Tylko chleb jej daję lub kawałek bułki.
Kupiłam kojec i ciekawe co będzieNa razie jest złożony bo chciała w nim Wikę trzymać jak zacznie ostro raczkować i chodzić, abym mogła ją gdzieś zabezpieczyć jak będę sama i będę np chciała posiedzieć w kiblu,obiad zrobić czy włosy umyć
Innej opcji nie widzę bo w łóżeczku jest histeria, kojec duży i siatkowany może będzie lepiej.
Domi a jak działalność, zawieszoną masz? Wzięłaś jakąś zapomogę od naszego "wspaniałomyślnego" rządu?
Ja nie wiem co się z bankami porobiło bo kupiliśmy na raty telewizor (stary tv odmówił posługi) i spróbowałam a co tam wziąć raty na siebie, i poszły) A mam zawieszoną działalność, pytałam kiedyś i banki macierzyńskiego nie traktują jak dochód. Albo ktoś nie zauważył albo jakieś dziwne ulgi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 19:34
-
Dziś prawie cała noc przespał jak na niego. O 4 pobudka godzinka spania i po 5 już nie spał do tej pory.
Spróbuję z tymi zabawkami żeby podchodził lub coś innego dam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 09:09
-
Werni nasz zaczął pełzać do laci, akurat mam czerwone, to w ogóle obiekt pożądania 😉
Mam z lidla trzy pary spodni i wszystkie są mojemu dziecku za szerokie w pasie 🙄 dwie pary to wręcz całe mu zjeżdżają 🤷🏻 nie wiem czy on taki chudy...nie wydaje mi się aż takwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa daje paprykę surowa ze skórka. Kroiłam w mega mała kosteczkę i mieszalam z serkiem naturalnym na kanapkę. To samo z pomidorem. Wszystko co ma jadalna skórkę można dawać. Pytanie w jakiej postaci tzn czy dziecko da rade to zjeść. No i to mity z tym przyklejaniem sie skórki do żołądka. Chyba nawet na alantkoweblw jest opisane co z ta skórka 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 20:34
kayama lubi tę wiadomość
-
Wiktoria coraz lepiej siada
, jeszcze tak kombinuje i nie zawsze jej od razu wychodzi. Ale w końcu jest normalna zabawa, siedzi na dywanie, zabawki naokoło i sobie wybiera. Nie powiem, że wymaga mniej obsługi ale jest w stanie trochę się sama pobawić, tylko muszę na nią patrzeć bo jak nie patrzę to pokrzykuje na mnie
bo mi wszystko pokazuje że ma, że macha, że grzechocze itp haha.
-
nick nieaktualny