Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś z Was ma względnie szczelne ubranko do blw kupione w rozsądnej cenie? Kupiłam na allegro za dyszke i okazało się, że rękawki są preferowane, więc się nie bardzo nadaje.
Średnio nam to blw idzie póki co. Mela głównie bawi się w zrzucanie jedzenia 🤦♀️
Macie jakieś sposoby na to?
Fakt, dzisiaj pogoda pięknaTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
My po spacerku. Musiałam ściągnąć kurtke sobie i mu bo było gorąco.
Ja to zamówiłam ubranko z rękawkami i długi sliniak foliowy z jooma. Narazie używamy tego drugiego. Ale chyba jutro mu założę z rękawkami. Zrobię placuszki z jabłkami zobaczymy jak będzie jadł. -
Dziewczyny chwaliły fartuszek z ikei, taki w kolorowe kropki.
My dzisiaj byliśmy u teściów, dziecko mi z wrażenie nie chciało spac popołudniu, usnął w aucie w drodze powrotnej, więc będziemy do późnego wieczora się bawić 🤦🏻♀️ Raczkował sobie po trawie i bardzo mu się podobało 🙂Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Werni wiedziałam że mi szybko pójdzie
Ja zamówiłam fartuszki takie foliowe na aliexpress, zobaczymy co przyjdziedużo ludzi chwali Ikeowe
werni lubi tę wiadomość
-
Kupowałyście ostatnio ubranka letnie z Lidla? Są super, mam kilka bodziaków i bluzeczek
z krótkim a także skarpetki, które w końcu nie spadywująAby skarpetki się trzymały muszą być nie za duże ani nie za małe. Niby oczywiste
Jutro idę do Pepco bo wyprzedaże 30% jeszcze są, poluję na różową ramoneskę dla małej, czad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 19:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa szczepiłam 1 dawkę meningokokow chyba że 2 tyg temu.
Kubraki z Ikei polecam - ja kupiłam finalnie 4 - po 2 na dziecko. Minus - trochę się brudzą po jakimś czasie i ciężko doprac, ale na wystawę w tym nie będą chodzić.
Ciuchy z Lidla będę zamawiać - choć niewiele już jest. Ale mają letnie spiworki, a ja właśnie potrzebuje większych.