Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Jasne
My mamy panele laminowane, nie są twarde. Za bardzo zaufalam ze się utrzyma. Bo to było drugie podejście, raz stanęła i usiadła z powrotem i próbowała jeszcze raz. Ale nie zniechęciła się, próbuje dalej , teraz już spać położyłam.
Ależ mnie wczoraj mąż wkurzył 😠
Normalnie miałam ochotę go udusić.
Czytałam małej, a ta siedziała sobie podparta pa jednej rączce. Nagle, nie wiem jak ona to zrobila, ale poleciała do przodu (nie na macie, a na podłodze) 🤦♀️ zagapiła się, ot co..
A mąż z chapa na mnie "jak dziecka pilnuje". 😳 Czemu ona nie na macie 🤦♀️
A, że zwiedza cały dom ciągle, to mu nie przeszkadza 🤷♀️
Już ja widzę jakby mnie potraktował jakby poleciała jak U Ciebie Kayama 🤦♀️
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Rozi już chodzi przy meblach. Ogólnie jest bardzo ostrożna, jak stoi to zwykle sie trzyma czy opiera o coś i rzadko przewraca albo asekuruje ręką przy upadku. Czasem się zdarzy jak wczoraj jak stała przy tym przewijaku i tu skarpetki z antyposlizgiem nic nie pomogły
My nie mamy żadnych pchaczy chodzików skoczków i nie planuję. Szelek i smyczy też nie hehe 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2020, 13:24
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Do 10 czerwca u nas w stolicy okaże się czy Wiktoria dostała się do żłobka
No ciekawe.. Podobno dużo rodziców zrezygnowało, chyba tak patrząc na miejsca które mamy bo przesunęła się np z pozycji 300 na 96
Wyszliśmy z założenia że we wrześniu zobaczymy, na razie jak się dostanie to potwierdzę.
-
Teraz małego zważyłam to schudł trochę. Wcześniej ważyłam to miał 8.2 a teraz 8. Ale to tak około bo ważyłam na zwykłej wadze.
-
Widzę, że i Was wzięło dzisiaj na pomiary dzisiaj
Werni, u nas albo mała stanęła z wagą, albo te pomiary są do ****.
Waga pokazała tyle co miesiąc temu 🙄
Kayama, a różnicę są przeważnie w dół, czy w górę?
Gdzie Ci waga więcej pokazała?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Widzę, że i Was wzięło dzisiaj na pomiary dzisiaj
Werni, u nas albo mała stanęła z wagą, albo te pomiary są do ****.
Waga pokazała tyle co miesiąc temu 🙄
Kayama, a różnicę są przeważnie w dół, czy w górę?
Gdzie Ci waga więcej pokazała?
U nas pokazała jakoś pół kg mniej niż było u lekarza. Wagę mam niby diagnostycznaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 08:18
-
Pierniczkowa, meningokoki o ile się nie mylę to jedna z cięższych szczepionek
siostrzenica też bardzo słabo ją zniosła. To u Was kolejna dawka?
Oby szybko się Karolince poprawiło ❤️Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
O rany, współczuję, ja się boję tych meningokoków
( Mamy robić pod koniec czerwca... A może to odpuścić ?
Dziś byliśmy na zoltaczce, waży 10,400 kg i mierzy ok.74tak się wiercila ze ciężko było zmierzyć. I znów usłyszałam od lekarza ze "dobrze odżywiona", cholercia..
no co ja poradzę nie odchudzę niemowlaka na siłę jak krzyczy że chce jeść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 17:30