Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dzisiejszy dzień Wam mija?
Dziś Wojtek zaczął powoli raczkowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 18:06
Niebieska Gwiazda, Chimera, Frida91, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj byliśmy u mojej siostry, poszliśmy razem na spacer, naszego wsadziliśmy do wózka od siostrzeńca, bo jedziemy niedługo na urlop, a nasza spacerówka z kompletu zajmuje prawie cały bagaznik 🙈 Siostra ma valco snap 4sport i chcieliśmy zrobić jazdę próbną. Super się prowadzi, jest lżejszy i po złożeniu zajmuje połowę miejsca co ten nasz, więc już zamówiłam 😁
werni lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj powrót do domu. Mała pół dnia śmigała po ogrodzie. Teraz butlą i lulu. Dalej walczę żeby jadła mm. Marzę żeby kończyć kpi. Miało być miesiąc ,potem do pół roku, a tu za miesiąc będzie rok a ja nadal na 5 sesjach i uszczuplam mrożonki. Czekam na próbki z Capri care może to jej podejdzie
-
Kupiliśmy wózek Chicco, a stary 2w1 wystawiłam na sprzedaż. I dziś mój złożył nowy regal
Teraz podziwiam, wszystkie książki i segregatory się mieszczą i nie kurzą za szklanymi drzwiami.
Wiktoria ćwiczy wstawianie, na podłodze trochę się boi a w łóżeczku dobrze jej idzie, jak się zmęczy pada na pupęNie wiem czy to dobrze muszę sprawdzić ale poprawiam jej aby całe stopy stawiała na podłożu. Pod koniec czerwca jedziemy do rodziny "na wieś" , w końcu dziecko po trawie poraczkuje, słońca i powietrza złapie, z kotami się zaprzyjazni. Planujemy też wyprawę do Zoo. Kupimy chyba basen, fajny w Lidlu widziałam dla małych dzieci z bajerami. No i swoją bladość w końcu poopalam
)
werni lubi tę wiadomość
-
My jutro pójdziemy do parku bródnowskiego z kocykiem. Dziś też na spacerze byliśmy tam.
Wojtek zaczął wspinać się po naszym łóżku z podłogi. Dziś już 1 glebę zaliczył i był płacz. Wcześniej już by zaliczył ale zdążyłam go złapać.
-
Mieliśmy rezerwacje noclegów w Chorwacji, ale odwołałam, bo nie ma opcji na nocleg po drodze, a w Austrii to nawet na tankowanie się nie można zatrzymać.
Zarezerwowaliśmy dom na skraju Borów Tucholskich. Cisza, spokój, jezioro 😁Niebieska Gwiazda, kayama lubią tę wiadomość
-
Ja się muszę pożalić. Mam już dość. Staje na głowie z robieniem jedzenia dla młodej. I nic. Wszystko bierze a potem wypluwa. Nie je nic oprócz mleka. Ja już wysiadam. Nie wiem jak ja ją oddam do żłobka skoro ona nic nie je.
-
U nas jest odwrotnie.Młody wszystko zjada.Dziś dostał butle i zaraz potem starszak jadł śniadanie.Wrzask i wymusił kanapke.Problem niejadka znam bardzo dobrze bo starszak nim jest.Tak miał od urodzenia i tak zaostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 18:17
-
Pierniczkowa wrote:Ja się muszę pożalić. Mam już dość. Staje na głowie z robieniem jedzenia dla młodej. I nic. Wszystko bierze a potem wypluwa. Nie je nic oprócz mleka. Ja już wysiadam. Nie wiem jak ja ją oddam do żłobka skoro ona nic nie je.
Kochana, u nas jest to samo 😉 nie przejmuj się, najwyżej będzie w żłobku też mleko piła 😀 a może przyjdzie niedługo dzień kiedy zacznie ładnie jeść. Nie martw się tym 😙Pierniczkowa lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Ja się muszę pożalić. Mam już dość. Staje na głowie z robieniem jedzenia dla młodej. I nic. Wszystko bierze a potem wypluwa. Nie je nic oprócz mleka. Ja już wysiadam. Nie wiem jak ja ją oddam do żłobka skoro ona nic nie je.
a co jej proponujesz? skoro lubi mleko to może zacznij od płynnych produktów: jogurty, zupy
nie poddawaj się! mój niejadek zamienił się w odkurzacz a też się zamartwiałam
-
Zupy robię różne ale nie ma znaczenia czy krem czy z kawałkami. Zje dwie , trzy łyżeczki i koniec. Różne gofry czasem na słodko czasem wytrawnie. Klopsy, potrawki z indyka, warzywa na parze, gotowane i pieczone. Musy z owoców. Wszystko podziubie i koniec.
Kaszki nie ruszy, próbowałam ja dać w każdej konfiguracji. Jogurt to samo. -
Pierniczkowa, a robiłaś jej jakieś badania?
Mówią, że czasem niskie żelazo lub magnez może powodować brak apetytu. Ktoś gdzieś pisał, że niska wartość d3 też.
U nas z jedzeniem różnie. Też rczej gorzej niż lepiej 😥 rzadko się sama upomina, a jak już je to małe porcje.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Hm może teraz są upały to też mniejszy apetyt.
Dziś Wojtek z kupami pobił rekord. Nawet nie liczyłam ile zrobił. Może też przez ten upał.