Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas przeciwnie, zje prawie wszystko i w każdej ilości. Ale nie zawsze, dziś dałam jej jogurt kozi z rozgniecionymi malinami. Zjadła trochę i wypluwała. Spróbowałam i jej się nie dziwię dziwny smak wyszedł
Kozi to jednak nie to samo co zwykły naturalny. Także dziecko wie co robi hehe, smak sobie wyrabia.
Przyzwyczaila się na szczęście do picia, nadal jej rozrabiam z sokiem ale takim już fabrycznie rozwodnionym także soku tam jest tylko trochę na smakPije chętnie teraz jej daje 2 razy więcej przez te upały.
-
Pierniczkowa wrote:My dzisiaj powrót do domu. Mała pół dnia śmigała po ogrodzie. Teraz butlą i lulu. Dalej walczę żeby jadła mm. Marzę żeby kończyć kpi. Miało być miesiąc ,potem do pół roku, a tu za miesiąc będzie rok a ja nadal na 5 sesjach i uszczuplam mrożonki. Czekam na próbki z Capri care może to jej podejdzie
Ze starszakiem miałam zbliżony problem.Nie chciał przejść z mm na mleko krowie.MM rozrabiałam i dodawałam mleko krowie.Na początku tylko troszeczkę i stopniowo zwiększałam ilość.Zajęło mi to chyba ze trzy miesiące ale się udało.Może na początek dużo twojego mleka i tyci mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 22:43
-
Taka anegdota z dnia dzisiejszego.Starszak rano rozmawiał o komunistach z tatą.Tata mówił,że mają władze w Chinach i o tym,że u nas też kiedyś rządzili i nic nie umieli dobrze zrobić.Nie wiedziałam o tej rozmowie.Kłade spać starszaka i pyta mnie:Mama,czy wieże w Pizie zbudowali komuniści?
trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Niezłe tematy mieli.
Na grupie się pochwaliłam to i tu też. Wojtek będzie miał brata lub siostrzyczkę.
Co do jedzenia to Wojtek jak narazie wszystko je. Czasami ostatnio jak pije mleko jak już nie chce to wywala z buzi mocno butelkę. Albo czasami najpierw ładnie pije a później chce się bawić i macha rączkami.Niebieska Gwiazda, Pierniczkowa, Chimera, trzydziecha, kayama, Vaniliowa, Nacha, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
termin wychodzi 19 luty. Zobaczymy pewnie szybciej będę rodzic przez cc.
Narazie nie mam objawów. Tylko z rana mam wysoką tempke. Dziś 37.15
Pewnie później zacznie brzuch mnie boleć jak z Wojtkiem. No i ból piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 09:53
-
Dzisiaj w końcu trafiłam z jedzeniem. Młoda ma smaka na kuchnię azjatycka. Wciągnęła rosół na kurze po azjatycjku i nie musiałam prosić. Tyle że dodałam jedno chilli zamiast 3
Nacha, werni, Niebieska Gwiazda, Frida91, Chimera, kayama lubią tę wiadomość
-
Super ze Karolince danie przypasowało
Niedawno powtórzyłam test i odrazu pojawiły się 2 kreski. Teraz jestem pewna że jestem w ciąży.Frida91, Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda, Chimera, Nacha, trzydziecha, kayama, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Mam problem natury technicznej.Do tej pory jak jechaliśmy autem to siedziałam wbita jak sardynka między dwa fotele z tyłu.Czas na zmiany.Jak rozwiązałyście problem dwójki dzieci z tyłu.Co gdy roczniak zaczyna płakać?Nie zawsze można się natychmiast zatrzymać.
Zakupiliśmy ostatnio dla starszaka podnóżek by nogi nie zwisały.
A i posiadamy antypotne wkładki do fotelika.Sprawdzają się do 1.5godziny jazdy.Potem już jednak dziecko mokre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 23:04
-
Muszę kupić łóżeczko turystyczne do rodziców by Wojtek mial gdzie spać. Chcę pojechać do nich na kilka dni. Może polecicie sprawdzony. Mam na oku na allegro jedno.
-
Niezapominajka5 wrote:Niebieska, co to za antypotne wkładki?
Macie może jakieś do polecenia do wózka?
Kupiliśmy zwykłe wkładki za trzydzieści złotych z groszami.Starszak twierdzi,że mu z taką wkładką lepiej i mniej się poci.Wczoraj był test bo byliśmy w trasie cztery godziny z jedną przerwą.Przez połowe drogi był suchy wysiadł lekko wilgotny a nie mokry.Nie mogę wysłać linka wejdz na stronę flaming24 radom.Znajdziesz tam antypotową wkładkę 3d do fotelika. -
werni wrote:Muszę kupić łóżeczko turystyczne do rodziców by Wojtek mial gdzie spać. Chcę pojechać do nich na kilka dni. Może polecicie sprawdzony. Mam na oku na allegro jedno.
My po starszaku mamy dwa i z obu jestem zadowolona.Baby design dream dwupoziomowe,z jednej strony na kółkach z drugiej nóżki i bomiko jednopoziomowe i ma cztery nóżki.Biorąc pod uwagę twoją sytuacje szukałabym dwupoziomowego.Maluchowi może się przydać.werni lubi tę wiadomość
-
Rozalka umie już chwilę stać sama bez trzymanki 😀
W ogóle ostatnio znowu ma taki skok rozwojowy i mnóstwo nowych umiejętności. Nauczyła się wrzucać klocki do pudełka, nakładać kolka na drążek i przybijac żółwik 😄
Ale najsłodsze jest to że zaczęła dawać buzi na zawołanie a rano jak się budzi to siada i daje mi buzi żeby mnie obudzić 🥰 To jest tak kochane że warto było przetrwać te wszystkie kolki i humorki 😆Chimera, werni, Niezapominajka5, kayama, trzydziecha lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙