Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:U Wojtka wkoncu temperatura spadła. Rano miał już 36.5 a później 36. Miał dwudniowke. Teraz usypia sam w łóżeczku.
Werni, ale ten czas leci
U nas roczek za parę dni ❤️Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
U nas tak wyszła ta wysypka ze jest wszędzie.
Oj tak jak ten czas leci
Tą ciążę gorzej znoszę niż z Wojtkiem. Dziś już było zyganko w WC. No i widzę że odrzuca mnie od tuńczyka jak robiłam sałatkę. Musiał mąż dokończyć. -
U nas już po wysypce.
Spotkał się ktoś z opinią, że po trzydniówce trzeba odczekać 6 tyg ze szczepieniem? 🤔 wyczytałam przypadkiem gdzieś w necie i nie wiem jak do tego podejść.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Nie słyszałam. Czytałam na necie że nie trzeba czekać. Można normalnie szczepić według kalendarza szczepień.
Niebieska gwiazda i ta kąpiel pomogła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2020, 20:20
-
Niezapominajka5 wrote:U nas już po wysypce.
Spotkał się ktoś z opinią, że po trzydniówce trzeba odczekać 6 tyg ze szczepieniem? 🤔 wyczytałam przypadkiem gdzieś w necie i nie wiem jak do tego podejść.
Pamiętam po starszaku.Trzydniówkę stwietdziła pediatra na prywatnej wizycie bo byłam wtedy u rodziców.Wpisała do książeczki trzydniówkę.To miała być podstawa do odłożenia szczepienia.Kazała czekać na szczepienia sześć tygodni.Na rejonie chcieli szczepić od razu.Ja się nie zgodziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 06:14
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Wysypka w 3 dniowce nie powoduje swędzenia:) co do odroczenia szczepień to nie ma przeciwskazan ale jednak jest to choroba wirusowa i dziecko może być oslabione po niej więc warto odczekać ale nie ma potrzeby 6 tygodni.
Zawsze jednak to lekarz podejmuje decyzje- warto mieć takiego któremu się uda ♡Niezapominajka5, werni lubią tę wiadomość
-
Ja bym pewnie odsunelana wszelki wypadek. Od przesunięcia szczepienia nic się nie stanie a po co ryzykować.
Małej wyszedł 2 ząbek 🙂 Niestety zanim wyszedł to męczyliśmy się że 2-3 tygodnie. Teraz nadal 2 noce wyjęte z życia... Chyba i górne jedynki niedługo wyjdą bo już takie wypukłe dziąsła się zrobiły.
Rozalka ostatnio bawi się klockami i to kie tylko burzy ale próbuje kłaść jeden na drugim i jest strasznie dumna z siebie jak jej się uda, od razu się cieszy i patrzy na mnie czy to widzę 😄werni, kayama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Niebieska Gwiazda wrote:Pamiętam po starszaku.Trzydniówkę stwietdziła pediatra na prywatnej wizycie bo byłam wtedy u rodziców.Wpisała do książeczki trzydniówkę.To miała być podstawa do odłożenia szczepienia.Kazała czekać na szczepienia sześć tygodni.Na rejonie chcieli szczepić od razu.Ja się nie zgodziłam.
Frida91 Twoja buduje, a moja wszystko burzy 🙈Frida91 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Frida Super ze mała buduje i tworzy. Mój to tylko rozwala też jak u Niezapominajki
Niezapominajka5, Frida91 lubią tę wiadomość
-
A mni wczoraj coś trafiło.
Jak zaczął się korono to wyjechałam na dwa miechy do rodziców.Wróciłam,pomieszkaliśmy troche i pojechaliśmy na dwa tygodnie do teściów.Mieliśmy wracać wczoraj.Wczoraj okazało się,że małż w pracy miał kontakt z kimś tam kogo żona ma korono i jest lipa.Małż ma kwarantanne i zostajemy do wyjaśnienia.Jeśli wrócimy też będziemy nią objęci co byłoby bez sensu.To tyle w temacie,a mieliśmy starać się o malucha.brt... -
Niebieska współczuję ale kto by przewidział trzeba teraz przeczekać.
Dziś zrobiłam badania krwi i mocz. Jutro wyniki zobaczymy co wyjdzie. -
Ja przestałam dawać wit. D dosyć szybko. Położna mówiła, że jak pije ileś tam ml mleka to nie muszę.. po czym lekarz kazał dawać. Nie wiem... Chyba zacznę.
Jakie są objawy niedoboru ?
Poza tym ... Nie wiem czy mogę stwierdzić że mój syn zaczął chodzić, ale jak skończył 10 miesięcy to robił po 2 kroczki, a po dwóch tygodniach, tak z 3 dni temu robi kilka razy dziennie po 8/10 kroczków. Słodkie to jest ❤️Frida91, werni, kayama lubią tę wiadomość