Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaniliowa fajnie
) Moja jeszcze nawet nie chodzi przy meblach bokiem, na razie ćwiczy stanie, wstawanie i siadanie.
Dziś byliśmy na pobraniu krwi i poszło lepiej niż się obawiałam. Dobrze ukłuli, troszkę płakała, głownie dlatego potem że rękę trzymaliSzybko poszło, dziś wieczorem wyniki.
-
Niebieska Gwiazda wrote:Niezapominajko,Wszystkiego Naj,Naj dla naszego pierwszego forumowego Bobaska roczniaka
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Poprzedni tydzień i ten to też ćwiczy wstawanie i trzymanie się łóżeczka czy mebli. Też się porusza i daje kroki wysoko. Też częściej raczkuje bo miał przestój w tym.
-
U nas powoli wychodzi górna jedynka. Może będzie miała te 4 zęby na roczek 😁
Zapisałam też małą na zajęcia umuzykalniajace Gordonki. Mam nadzieję że będzie fajnie. Jak tak to będziemy chodzić regularnie 🙂 Macie z tym jakieś doświadczenia?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:U nas powoli wychodzi górna jedynka. Może będzie miała te 4 zęby na roczek 😁
Zapisałam też małą na zajęcia umuzykalniajace Gordonki. Mam nadzieję że będzie fajnie. Jak tak to będziemy chodzić regularnie 🙂 Macie z tym jakieś doświadczenia?
Można coś takiego w domu robić? 😁
Moja ma teraz etap bujania się w rytm muzyki.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
My po szczepieniu. Gorączki na razie odpukac nie ma. Po wkluciu trochę odczyn, ciepłe zaczerwienione. Idą jej 4 zęby na raz na górze 8-] Chyba trochę boli bo przy jedzeniu popłakuje.
Zaczęła stawiać kroczki w bok trzymając się mebli)
Dziewczyny szykujcie urodziny, jakieś przyjęcia?? Zastanawiam się z czego dziecku zrobić tort aby zjadła. -
My robimy przyjęcie ogrodowe 🙂 Zamówiłam normalny tort, z kotkami na wierzchu bo Mała uwielbia koty. Dam jej trochę spróbować, chyba od jednego razu nic jej nie będzie a nie zje całego kawałka 😉
werni, kayama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ciasta na razie nie dawałam, a jedynie bułkę drożdżową, którą piekłam.
Dajecie dzieciakom już normalne jedzenie z małą ilością soli?
Ja już tak. Powiem szczerze, że takie o wiele lepiej je 🤔Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝