Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajnie że tyle z Was wznowiło starania
ja nie mam kurcze okresu, nocą dużo karmie piersią,w ciągu dnia już tylko raz. Do roku Tomcia nie chce tego zmniejszac ale po roczku jak nie wróci okres to chyba będę jakiś ograniczać kp, sama nie wiem...
Dziewczyny a jak dziecko skończy rok to już nie trzeba podawać żadnego mleka nie?
Tomek też często siada z jedną nóżka z tyłu, zawsze ta sama. Staram się go poprawiać ale siada różnie więc chyba nie jest źle. -
Ja chyba wezmę wychowawczy bo urlopów wypoczynkowych mam do końca listopada a Młody zapisany do żłobka od stycznia. Jak nie wyjdą starania to wychowawczy.
Ale ja nie chcę wracać do pracy, a jak Wy macie? -
Ja nie wracam w tum roku do pracy. W sumie to jak skończy mi się macierzyński to nie mam już pracy ale nie idę na razie. Może dam mała do żłobka za rok jak skończy 2 latka albo juz do przedszkola jak 2,5 roku. Zobaczymy jak to się ułoży. Ale nawet jeśli w międzyczasie zajde w 2 ciążę to i tak bym chciała ją posłać do dzieci chociaż na kilka h dziennie.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Też myślałam żeby małego dawać do żłobka na kilka godzin ale czy wyjdzie to się okaże.
No właśnie z tą noga też ma problem. Mojemu mówiłam że jak zobaczy to ma korygować ale do niego ostatnio jak do ściany. Eh -
Ja przed staraniami muszę się jeszcze przebadać, bo miałam nadżerkę i jakoś wątpię, że sama sobie znikła.
Dodatkowo też nadal nie mam okresu.
Za jakieś 2 - 3 tyg skończę odciągac na kaszki i liczę, że wtedy może okres powróci. Tylko zastanawiam się jak będzie z moimi zastojami. Teraz jak odciagam, to udrażnia ewentualne zatkane kanaliki. A tak to może być znowu z tym kłopot 🤦♀️
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Podziwiam Was! Super że się decydujecie na kolejne dzieci. Też zawsze chciałam dwójkę, ale jakoś .... Nie nie
Adaś póki co mi wystarczy
muszę iść do ginekologa założyć wkładkę.
Powodzenia dla starających się! ❤️
Po macierzyńskim wezmę urlop, a później raczej na wychowawczy, nie umiałabym oddać małego do żłobka. Myślę dopiero jak będzie miał 3/4 latka do przedszkola. Chce wrócić do pracy, ale jakoś może za rok... Nie wcześniej. Tak czy siak będę musiała szukać nowej 😉 -
Ja też najpierw idę na urlop, a później na wychowawczy. Jak się uda zajsc w kolejną ciążę, to na razie nie planuje na razie wracać do pracy.
Jeśli będą trudności i wszystko będzie się przedłużać, to może dopiero wtedyTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnywerni wrote:Dziś zauważyłam że jednak jedna noga mu się rozjeżdża. Odrazu go wtedy korygowalam.
Kayama to dobrze ze Twoją mała taak nie siedzi i co raz lepiej wychodzi.
Pilnujcie jednak tego, bo u mnie też na początku siadali pięknie. Problem się zaczął jak nauczyli się klękać i właśnie z klęku siadają na nogach, bo pewnie tak szybciej i łatwiej i można bliziutko zabawki/czegokolwiek podejść bez problemów. -
Werni, ja nie dałam starszej do żłobka, jakoś sobie nie wyobrażam przy maluszku zlobkowicza, za dużo chorób by przynosił, chociaż psychicznie to trochę odciąży 😊 do dzieci chodziliśmy na zajęcia dla mam z dziećmi i na basen, dopóki pandemia wszystkiego nie pomieszała 🙄 decyzja należy do Was 😊
-
Elinka tak dokładnie z kleczek odrazu siada na piętach i czasami one się rozjeżdżają.
Co do żłobka to jeszcze się wszystko okaże. -
trzydziecha wrote:Ale fajnie że tyle z Was wznowiło starania
ja nie mam kurcze okresu, nocą dużo karmie piersią,w ciągu dnia już tylko raz. Do roku Tomcia nie chce tego zmniejszac ale po roczku jak nie wróci okres to chyba będę jakiś ograniczać kp, sama nie wiem...
Dziewczyny a jak dziecko skończy rok to już nie trzeba podawać żadnego mleka nie?
Tomek też często siada z jedną nóżka z tyłu, zawsze ta sama. Staram się go poprawiać ale siada różnie więc chyba nie jest źle.
wszystko zależy od dietyjeśli wiesz że dajesz pełnowartościowe posiłki nie nie trzeba mleka
trzydziecha lubi tę wiadomość