Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomcio chodzi przy meblach od długiego czasu i ostatnio zaczął też chodzić jak go trzymamy zA rączki ale nie próbuje sam stać ani robić kroczków. W sumie to się cieszę że jeszcze nie muszę za nim latać
i tak go wszędzie pełno jak raczkuje. Butkow dostaliśmy sporo używanych więc jak już zacznie chodzić to poprzymierzam a jak nic nie będzie pasować to wiem że w Decathlonie też mają sensowne
-
Ja planuję zrobić tort oreo-owocowy i solenizant może dostanie na spróbowanie ale jemu chce zrobić mini torcik zdrowy osobno z przepisu blw na mleczna kanapkę ala pingui i złoże to w małym pierścieniu cukierniczym, może się uda hehe
werni lubi tę wiadomość
-
O matko Wiktoria w nocy dała czadu
(( Od 24 do 2:30 krzyczała, płakała, nie chciała spać. Lulalam na rękach i co już się wydawało że zasypia, to.z powrotem pobudka i krzyki. Aż się zanosiła. Nie wyglądało aby coś ja bolało. Jak kladłam do łóżeczka to oczy nieprzytomne, przewracala się, ale nieee, siadała z powrotem i wrzask:( Mialyscie Tak?? Jakieś rady? Mój nieprzytomny i zły do pracy poszedł... Wstała o 8, czyli normalnie, pewnie padnie na drzemkę na 3 godziny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 08:41
-
Raz niedawno mały płakał ale na szczęście ululalam, zamknęłam okno i poszedł dalej spać. Ja akurat tej miałam odwrotnie, mały miał dwie pobudki, mąż po niego poszedł wpół do 8. Jeszcze lepiej bym spala gdyby nie chrapanie mojego tym gorsze że ma problem z gardłem. Boli go.
-
Kayama miałam tak raz gdy szły zęby,drugi gdy ostatnio była gorączka.Czasem tak bywa przy dzieciach.U nas to ja odciągam się I kończe o 23:30 I potem o 5:30 I karmie butlą na noc I wcześnie rano.Mąż wstaje do dzieci.Idzie na 7 do pracy,ja zostaje sama z dziećmi I muszé mieć siłê,a nie chodzić po ścianach ze zmęczenia.Jak coś marudzi to mówię by zarabiał wiěcej to bédzie nas stać na kogoś do pomocy.A póki co jest jak jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 13:12
-
Kayama u nas tak bywało jak było za dużo wrazen w dzień i mała nie umiała się wyciszyć. Ona często tak potem reaguje i płacze. Nawet jeśli to pozytywne wrażenia 5o potem z tych emocji nie umie zasnąć a że zmęczenia wpada w histerie.
Ewentualnie jak zeby wychodzą to też bywają takie ciężkie noce.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Pewnie to zęby. U nas też zdarzyły się wtedy ze 2-3 gorsze noce pod rząd.
Później wracało wszystko do normy.
Daj znać jak dzisiejsza.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
U nas takie noce się zdarzają przy zębach
ja już się nie odciagam. To znaczy raz na dwa dni jak czuje że są zbyt pełne. Młoda na hippie i mrożonkach. A ja mogę wyjść kiedy i na ile chce. I co najważniejsze spać w nocy. Mała od 3 dni śpi u siebie w łóżeczku, co prawda ja śpię z nią w pokoju na łóżku obok ale to już nie spanie razem. Liczę że z czasem będzie sama spala w pokoju.
werni lubi tę wiadomość
-
Dziś spoko, spała
) Także na razie to było jednorazowe. Może ma jakieś leki separacyjne, generalnie tylko wyjdę z pokoju gdzie się bawi to mnie woła
Jak długo nie przychodzę to jest pełen pretensji płacz. Muszę do niej mówić że zaraz przyjdę, że to czy tamto robię ale to nie pomaga hehe. Tyle że głos słyszy i może nie czuje się tak zostawiona. Strasznie dużo gadam w ciągu dnia, chrype od tego mam.
-
Pierniczkowa super ze juz śpi Karolinka w swoim łóżeczku.
Kayama hehe też do małego gadam głośno jak jestem w kuchni a on w swoim pokoju. Po skręceniu mebli i ogarnięcie go to przeniosłam mate z zabawkami do jego pokoju. Tam się bawi. -
Pierniczkowa a kiedy zaczynasz stymulacje?Też bym chciała.U mnie lipa.Laktacja nigdy unormowana nie była.Jestem na czterech sesjach,sesje pp skrócone o 10minut,więcej nie mogę bo mleko leci samo I robią się zastoje.Moje dziecie już mało mleczne I mroże bo wylać szkoda.Mam dość.Myślę o bromku tylko zastanawiam się czy nic nie stanie się z kanalikami gdy nagle zatrzymam laktacje,poza tym przed ciążą byłam na bromku I zastanawiam sié czy branie leku nie zamiesza na dłużej w poziomie prolaktyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 12:29
-
Niebieska Gwiazda wrote:Pierniczkowa a kiedy zaczynasz stymulacje?Też bym chciała.U mnie lipa.Laktacja nigdy unormowana nie była.Jestem na czterech sesjach,sesje pp skrócone o 10minut,więcej nie mogę bo mleko leci samo I robią się zastoje.Moje dziecie już mało mleczne I mroże bo wylać szkoda.Mam dość.Myślę o bromku tylko zastanawiam się czy nic nie stanie się z kanalikami gdy nagle zatrzymam laktacje,poza tym przed ciążą byłam na bromku I zastanawiam sié czy branie leku nie zamiesza na dłużej w poziomie prolaktyny.
Niebieska Gwiazda, Frida91, kayama lubią tę wiadomość
-
U mnie na razie owulacji i @ brak. A też bym już chciała wznowić starania. W ciągu dnia już nie karmie piersią, tylko w nocy ale i tak nie ma okresu