Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka5 wrote:Jaki fotelik bierzecie?
Ja jeszcze nie wybrałam, ale na pewno z bazą.
Musimy się zdecydowac w przeciągu miesiąca.
Macie jakieś zdanie na temat tych obrotowych?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Mojej wyszedl pierwszy ząb po 9 mcu. Potem po 10tym wyszły 2 kolejne i niedawno 4ty. I teraz albo mi się wydaje albo powoli szykują się górne dwójki.
Długo nie bylo nic a teraz jeden za drugim idą 😉 A dokładnie za tydzień roczek 😊Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
U nas w przeciągu miesiąca (marzec/kwiecień) wyszły wszystkie siekacze i od tej pory cisza. Chociaż wydaje mi się, że na górze po prawej wyczułam coś szpiczastego pod dziąsłem, ale nie wiem czy to trójka może być 🤔
U nas impreza w niedzielę. Dzisiaj jeszcze zakupiłam zasuwkę na tablicę manipulacyjną, mąż będzie jutro montował elementy. Przyszły też książeczki do paczkomatu, więc prezent jest. Z dekoracji zostało mi tylko dokończyć girlandę i będzie wszystko. Stresuje się tylko czy ten tort mi wyjdzie, bo pierwszy raz będę robiła tynk na górze 🙆🏻♀️ -
Dziś byłam na prenatalnych. Z dzieckiem wszystko ok
Chimera, Niebieska Gwiazda, kayama, Limerikowo, MDW lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie może ktoś zorientowany. Nie wiem czy nie narobiłam sobie kłopotów... Mianowicie zaczęłam rehabilitację jeszcze pod koniec lipca pierwsze zajęcia, mam ćwiczenia a potem zabiegi fizykoterapii, wszystko do końca sierpnia, dr tak zlecił abym się wyrobila przed powrotem do pracy, zabiegi sa codziennie. Wszystko na NFZ oczywiście, czekałam rok! No ale właśnie skończył mi się macierzyński i ubezpieczenie, działalność wznawiam od września więc wychodzi mi jakby miesiąc przerwy w ubezpieczeniu. No i nie wiedziałam co robić i podpisałam oświadczenie ze jestem aktualnie ubezpieczona
Czy za to coś grozi?? Ktoś się upomini?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 22:06
-
Pierniczkowa znajoma wywrozyla mi z usg że może być drugi chłopak tak na 90%. Ale to się zobaczy.
Kayama też mi się niedługo kończy macierzyński będę musiała pomyśleć o jakimś zasiłku bo będę na bezrobotnym. Dla mnie to czarna magia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 20:57
Pierniczkowa, Limerikowo, MDW lubią tę wiadomość
-
Kayama tak jak dziewczyny piszą, albo właśnie zarejestrowanie na chwilę w urzędzie pracy. Ale też mysle że to trwa chwilę dłużej, np.po zwolnieniu z pracy chyba jeszcze 30dni jest się ubezpieczonym.
kayama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙