Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostro poszalałam w Sylwestra: wypiłam kieliszek szampana o 20 i po nim tak mi się chciało spać, że w końcu o 22 poszłam się wykąpać i spać 🤣 wiedziałam, że i tak mnie obudzą fajerwerki, a strzelali w tym roku jak porąbani 🙆🏻♀️ a mgła taka, że w sumie to mało co było widać 🤷🏻 Robuś przespał fajerwerki, ale oczywiście później się obudził. Wydaje mi się, że ostatnio budzi się przez tego azsa, drapie się po karku albo zgięciach rąk, jest taki biedny 🥺🥺🥺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 13:35
werni, kayama, Ania95, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Co do sylwestra. Mój szybko padł ją przez fajerwerki nie mogłam spać. Wojtek raz może się obudził dałam mleko i dalej spał.
-
Chimera wrote:Często to słyszę 🙈 Jest co nosić, a coś ostatnio stracił zapał do wchodzenia po schodach na te nasze 3piętro 🙄
Też mieszkamy na 3 piętrze 🙂 na szczęście Mikołaj sam wchodzi, ja go tylko za rączki trzymam. A czasem znajdę go już na 1 piętrze, bo zaczyna wchodzić sam jak ja chowam wózek do piwnicy 😃 -
Ja mieszkam na czwartym.Adaś trochę wchodzi,a troche wnoszę.Starszak sam wxhodził i teraz ma lekko koślawe kolana.Schodki były za wysokie dla jego nóżek i rozchodziły sie na boki.
Chimera a ile synek ma wzrostu i jaka waga?Mój chyba zbliżony.Adaś ma 84cm(chyba?bo ciężko zmierzyć) i 12.4kg
-
Niebieska no u nas dokładnie tyle samo, wzrost ciężko mi zmierzyć, ale nosi ciuchy 86/92.
Zazwyczaj wchodzi piętro, góra 1,5 piętra i się odwraca, wyciąga ręce i nieś mnie mamo 🤷🏻 ja tam wole wchodzić powoli z dzieckiem za ręce niż nosić takiego klocka, ale co poradzić 😉 -
Wika też nosi 86/92. A waga ostatnia była 12,300 ale myślę że już ma bliżej 13. A noga 22, ok 1, 5 cm większy niż dl stopy liczę. Zastanawiam się jak będzie nosić latem, może jeszcze 92 i 23 but.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 09:57
-
Wczoraj była awantura o pieska, ktos do żłobka przyszedł z ratlerkiem. Jak zobaczyła to nie chciała odejść, ale ładnie głaskała 😉 W końcu musielismy iść i była histeria... Myślimy czy nie kupić jakiegoś zwierzaka ale to bardziej jak skończy 2 lata. Ale nie chce psa bo to problem, kotów nie lubię. Więc nie wiem 🙂 Może świnka morska?
-
Kayama, ja specjalnie dla dziecka zwierzątka bym nie kupowała. My mamy psa i Mikołaj prawie w ogóle się nim nie interesuje, za to jak spotka na spacerze innego psa to wielkie zainteresowanie i też odejść od niego nie chce. Może być tak, że Wiki jak będzie miała swoje zwierzątko w domu, to zwyczajnie przestanie się nim interesować.
-
Zwierzątka bym nie kupowała.Dziecko w tym wieku interesuje się na chwilkę i to na was będzie ciążył kolejny obowiązek.Jak starszak miał trzy lata kupiluśmy chomika i tak go tulił,że prawie udusił z miłości.Teraz ma 5.5 i xhyba dorósł do zwierząt.Może żółwia kupimy,ale jak rozwiązać sytuacje z młodszym.Myślę...
-
kayama wrote:Wika też nosi 86/92. A waga ostatnia była 12,300 ale myślę że już ma bliżej 13. A noga 22, ok 1, 5 cm większy niż dl stopy liczę. Zastanawiam się jak będzie nosić latem, może jeszcze 92 i 23 but.
To ją zważ.Czekam na wynik.Dzieci w tym wieku już tak szybko nie przybierają. -
Moja Mela nadal z tych szczuplejszych
Waży 10, a wzrostu ma 79 cm.
Rozmiary nosimy różne, w zależności od producenta. Teraz zakładam jej głównie 80 np z newbie. Z pepko 80 będzie już małe.
Mam jednego bodziaka totalnie rozciągliwego i jeszcze w 62 wchodzi. Także rozstrzał ubrań totalny.. 😂
Ale rosną te Wasze dzieciaki ❤️
Mojej samej na schody nie puszczam (mamy bramkę). Wchodzi za rączki,ale tylko na piętro, więc nie ma kiedy się za bardzo zmęczyćzresztą sama nie umiałaby wejść inaczej niż na 4
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mój ma 74cm lekarka pytała się na jaki rozmiar kupuje ubranka to jej powiedziałam że takie mniejsze 80. W pepco to mają różna to rozmiarowke. W jedne już są za małe a inne ok. Z pepco to 80 kupuje.
Pierniczkowa jeśli jesteś tu jeszcze to powiedz mi jakiego laktatora używałaś tego ostatniego. Co polecałaś. -
werni wrote:Mój ma 74cm lekarka pytała się na jaki rozmiar kupuje ubranka to jej powiedziałam że takie mniejsze 80. W pepco to mają różna to rozmiarowke. W jedne już są za małe a inne ok. Z pepco to 80 kupuje.
Pierniczkowa jeśli jesteś tu jeszcze to powiedz mi jakiego laktatora używałaś tego ostatniego. Co polecałaś.
Zapamiętałam, bo ja też go mam.werni lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝