Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowa wrote:Hej dziewczyny, w końcu nadrobiłam. Laktator a używałam podwójnego lansinoha.
Karolka jest malutka, waży 9.200 i chodzi w 74/80. Ale za to w dzień już opanowała nocnik. Musz3 gdzieś znaleźć takie małe majtki dla niej.
29 idę na wizytę i podchodzimy do procedury.
Po majki idz do pepco.Te najmniejsze są już na Adasia za małe,ale on waży sporo więcej.werni lubi tę wiadomość
-
Wiktoria też pakuje do buzi max, co gorsza ostatnio zaczęła wyciągać sobie z buzi i oglądać takie przeżute jedzenie fuj! Z drugiej strony dzieli jedzenie na okruszki i je, albo mi daje lub tacie 😅 I trzeba zjeść bo krzyczy.
Jakie macie pomysły na dzień babci i dziadka? -
Chyba jestem w ciąży 🙈 okres spóźniał się 3 dni i zrobiłam test... Są 2 kreski, ale wierzyć mi się nie chce, bo co prawda nie zabezpieczaliśmy się, ale zawsze był stosunek przerywany, a o Mikołaja staraliśmy się rok. Chciałam zacząć starać się o kolejnego bobasa w kolejnym cyklu, a tu niespodzianka 😜
kayama, trzydziecha, Chimera, Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda, werni, Frida91, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Właśnie, bo ja w sumie nie napisałam na forum więc może nie wszyscy wiedzą, że u mnie już 11tc
właśnie jadę na wizytę kontrolną i też trochę jeszcze nie dowierzam
Ania95, Chimera, Pierniczkowa, kayama, Niebieska Gwiazda, werni, Frida91, Niezapominajka5, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Werni ja kupuję mało orzechowe 100%, bez dodatku soli i cukru. Ja zamawiam na brat.pl ale kojarzę że kiedyś też było w Biedronce przy zdrowej żywności
werni lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Werni ja kupuję mało orzechowe 100%, bez dodatku soli i cukru. Ja zamawiam na brat.pl ale kojarzę że kiedyś też było w Biedronce przy zdrowej żywności
Tak, jest w Biedronce - go Vege. Ja je kupuję 🙂trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super Ania, Trzydziecha gratuluję ❤️ co raz nas więcej jest w ciąży
ja to niedługo oddam i może będzie Pierniczkowa w następnej kolejce
Powiem mężowi żeby poszedł kupić to masło to Wojtkowi dodam do naleśników czy plackówAnia95, trzydziecha, Pierniczkowa, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Ania95, kiedy masz wizytę? Masz już jakieś objawy?
Wizyty jeszcze nie mam umówionej 🙂 chyba jutro zadzwonię i się umówię do mojego doktorka, który prowadził moją ciążę z Mikołajem 🙂
Z objawów to często boli mnie podbrzusze jak na okres i czasem czuję delikatne mdłości. Ale ogólnie czuję się dobrze i wciąż nie wierzę, że jestem w ciąży 😂trzydziecha, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:
Niezapominajka, gratulacje!!!! Bo nie miałam okazji jeszcze złożyćna kiedy masz termin?
Termin mam na początek lipca, czyli będzie równe 2 lata między dziećmi.
Oczywiście jeśli znowu nie zaliczę falstartu 🤭
Miło, że się odezwałaś.
Zawsze zaglądam tu z sentymentem i lubię wiedzieć co u Waszych maluchów 😘werni, trzydziecha lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Pierniczkowa wrote:Hej dziewczyny, w końcu nadrobiłam. Laktator a używałam podwójnego lansinoha.
Karolka jest malutka, waży 9.200 i chodzi w 74/80. Ale za to w dzień już opanowała nocnik. Musz3 gdzieś znaleźć takie małe majtki dla niej.
29 idę na wizytę i podchodzimy do procedury.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja kupowałam sanki siostrzeńcowi w tesco, co prawda było to 7 lat temu, ale płaciłam około 50zł. Śniegu tyle padało, że może były używane ze 3 razy, a teraz Robusia na nich wozimy 😁
Jak spada śnieg, to ceny idą w górę 🤷🏻 ale może na olx używane się trafią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 13:55