Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera wrote:Ja obcinam sama maszynką, ale z chłopakiem to zupełnie inna sytuacja. Dzisiaj akurat poszło na 24mm na lato
Też mam maszynkę i obcinam męża 😀 ale nie potrafię nożyczkami obcinać, a podoba mi się jak Mikołaj ma dłuższe włoski na górze ☺️ może za jakiś czas też sama spróbuję obciąć Mikołajowi włosy 🙂
Dla mnie z dziewczynką właśnie prościej niż z chłopcem, bo dziewczynce podetniesz końcówki i git, a u chłopaka trzeba te włosy jakoś cieniować. No chyba że po całości jedziesz maszynką 😁 -
Krótsze boki mi się bardzo podobają, twarz się robi od razu smuklejsza 🙂
Byliśmy wczoraj po raz pierwszy z Mikołajem w zoo ☺️ Bardzo mu się podobało, z zainteresowaniem przyglądał się zwierzętom 😁 przeszedł całe zoo na swoich nogach, a byliśmy tam prawie 5 godzin. Ja nie wiem skąd on ma tyle siły 🙈
Niezapominajko, jak tam u Ciebie? Jesteś jeszcze w dwupaku? ☺️ -
Mi już po fryzjerze, było nieźle 😁 Najpierw płacz o łzy jak grochy a potem jak zobaczyła ze nic groźnego to się uspokoiła a na koniec nawet uśmiechnęła 😉 Za drugim razem pewnie juz będzie bez problemu. Obcięcie w porządku, triche jej wycueniowala, dużo podciela grzywkę. Teraz niech sobie rosna.
-
Kayama dobrze ze poszło bezboleśnie 😀
U nas idą zmiany. Mała dostała się do żłobka a co ciekawe ja dostałam pracę w tym samym żłobku więc idziemy razem od 1 lipca 😀 Będzie miała 2w1 i mamę i zlobek hehe. Ale sama jestem ciekawa jak to zda egzamin. I muszę ją szybko oduczyć od cyca do drzemki w dzień. Nie mam pojęcia jak to zrobię i jak ona tam zaśnie...Anhydra, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Kayama dobrze ze poszło bezboleśnie 😀
U nas idą zmiany. Mała dostała się do żłobka a co ciekawe ja dostałam pracę w tym samym żłobku więc idziemy razem od 1 lipca 😀 Będzie miała 2w1 i mamę i zlobek hehe. Ale sama jestem ciekawa jak to zda egzamin. I muszę ją szybko oduczyć od cyca do drzemki w dzień. Nie mam pojęcia jak to zrobię i jak ona tam zaśnie...
Frida91 to gratulacje! Rozumiem Twoje obawy- ja miałam ten sam problem, bo gdy Olek poszedł do żłobka nadal karmiłam, ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Jak to się mówi "ciocie mają swoje sposoby na usypianie". I co najbardziej dla mnie zdumiewające- wszystkich dzieci w tym samym czasie. Prawdą jest, że dzieci będąc w grupie, obserwując koleżanki i kolegów, dopadowują się do trybu funkcjonowania grupy. A z doświadczenia powiem, że u starszych dzieci najsilniejszym wyzwalaczem potrzeby picia z piersi jest widok Mamy. Tak więc, o ile nie będziesz się pokazywać Małej na oczy, zapewne uśnie na drzemkę bez większych problemów.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Frida91 to gratulacje! Rozumiem Twoje obawy- ja miałam ten sam problem, bo gdy Olek poszedł do żłobka nadal karmiłam, ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Jak to się mówi "ciocie mają swoje sposoby na usypianie". I co najbardziej dla mnie zdumiewające- wszystkich dzieci w tym samym czasie. Prawdą jest, że dzieci będąc w grupie, obserwując koleżanki i kolegów, dopadowują się do trybu funkcjonowania grupy. A z doświadczenia powiem, że u starszych dzieci najsilniejszym wyzwalaczem potrzeby picia z piersi jest widok Mamy. Tak więc, o ile nie będziesz się pokazywać Małej na oczy
, zapewne uśnie na drzemkę bez większych problemów.
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙