Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Larissa90 wrote:Ja już po. Jest pęcherzyk 5,8mm i narazie wszystko ok
następna wizyta 3.01
Ale super! Nie wiem jak wytrzymam do piątku! Osiwieję chybaMarimiko lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sung wrote:No ale to norma, zepo luteinie się plami z tego co czytam.
Dziewczyny?
A propos snów to moje libido oszalało i mam same erotyczne. Mąż niedysponowany i znikąd pomocy! ;(
Miałam to samo w pierwszej ciąży!!! Największą bekę miałam, z tego, że w czasie snu miałam orgazm :> i to kilka razySung lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Brakuje mi kilka przypuszczalnych dat porodów - więc dajcie znać proszę:
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:50
plinka89, Misi@, Alfa_Centauri, smeg lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :>
Pięknie jest!!!
U mnie się zgadza, zobaczymy co doktor w pt powie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Usiasia wrote:Gratulację. Czyli pecherzyk w normie, jakieś karmniki w nim się pokazały?
Narazie nic więcej nie było widać. Ale lekarz mówił, że jest okPrzepisał mi luteine doustnie 2x2 tabletki dziennie już na wszelki wypadek ze względu na przedwczesny poród w 1 ciąży.
Termin na porodu mam na 8.08.2019
Dostałam listę badań do zrobienia i muszę jeszcze do kardiologa pójść żeby mi leki zmienił. -
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę
-
Larissa90 wrote:Narazie nic więcej nie było widać. Ale lekarz mówił, że jest ok
Przepisał mi luteine doustnie 2x2 tabletki dziennie już na wszelki wypadek ze względu na przedwczesny poród w 1 ciąży.
Termin na porodu mam na 8.08.2019
Dostałam listę badań do zrobienia i muszę jeszcze do kardiologa pójść żeby mi leki zmienił. -
Usiasia wrote:U mnie się zgadza... chyba że jutro się okaże, ze już nie ma na co czekać...
Dostaniesz ode mnie kopas w dupas za takie gadanie!!!Usiasia lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny:* samych dobrych wieści wizytujacym:)
u mnie zaczęły sie mdlosci i niechęć do miesa. Jadlabym tylki zupy:)
Ja też mam jakieś obrzydzenia do mięsa, u mnie na tapecie tylko zupy, śledzie i jajka...
Tylko będę musiała ugotować w końcu jakiś mięsny obiad dla dzieciaka... -
plinka89 wrote:Ja też mam jakieś obrzydzenia do mięsa, u mnie na tapecie tylko zupy, śledzie i jajka...
Tylko będę musiała ugotować w końcu jakiś mięsny obiad dla dzieciaka...
u mnie na ostre... weszliśmy rano do sklepu, to musiałam kupić salatkę jarzynową węgierską... jeszcze jalapeno bym zjadła, ale nie było...
i mam taki posmak w ustach, jakbym non stop luteine pod jezykiem miala, aż ślinotok jakiś mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:39
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :> -
Zazdroszczę tym co juz maja potwierdzenie u lekarza a także tym co uzyskają je lada chwila, kciuki dziewczyny za pozytywne wieści !
Ja pisze z UK, i tu nie ma wizyty do 12 tc - dramat. Na szczęście jadę na święta do Polskie wiec umówiłam wizytę potwierdzająca ale do tego pozostaje mi czekać (NIE)cierpliwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:47
-
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam
strzelić byka :>
Termin z Belly 19.08, ale obstawiam ze bedzie późniejszy, przes późniejsza owulacje, zobaczymy co lekarz powie. -
Usiasia wrote:Jak jutro się okaże że jest ok to może powinnam zapytać lekarza o luteinę doustną, teraz mam dopochwowo 2x100mg (rano i wieczorem) a moze te krwawienie od tego że cos tam uszkodziłam aplikatorem (rano dzisiaj ciężko było go wcisnąć)