Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Larissa90 wrote:Ja już po. Jest pęcherzyk 5,8mm i narazie wszystko ok następna wizyta 3.01
Ale super! Nie wiem jak wytrzymam do piątku! Osiwieję chybaMarimiko lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sung wrote:No ale to norma, zepo luteinie się plami z tego co czytam.
Dziewczyny?
A propos snów to moje libido oszalało i mam same erotyczne. Mąż niedysponowany i znikąd pomocy! ;(
Miałam to samo w pierwszej ciąży!!! Największą bekę miałam, z tego, że w czasie snu miałam orgazm :> i to kilka razySung lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Brakuje mi kilka przypuszczalnych dat porodów - więc dajcie znać proszę:
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:50
plinka89, Misi@, Alfa_Centauri, smeg lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :>
Pięknie jest!!!
U mnie się zgadza, zobaczymy co doktor w pt powie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Usiasia wrote:Gratulację. Czyli pecherzyk w normie, jakieś karmniki w nim się pokazały?
Narazie nic więcej nie było widać. Ale lekarz mówił, że jest ok Przepisał mi luteine doustnie 2x2 tabletki dziennie już na wszelki wypadek ze względu na przedwczesny poród w 1 ciąży.
Termin na porodu mam na 8.08.2019
Dostałam listę badań do zrobienia i muszę jeszcze do kardiologa pójść żeby mi leki zmienił. -
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę
-
Larissa90 wrote:Narazie nic więcej nie było widać. Ale lekarz mówił, że jest ok Przepisał mi luteine doustnie 2x2 tabletki dziennie już na wszelki wypadek ze względu na przedwczesny poród w 1 ciąży.
Termin na porodu mam na 8.08.2019
Dostałam listę badań do zrobienia i muszę jeszcze do kardiologa pójść żeby mi leki zmienił. -
Usiasia wrote:U mnie się zgadza... chyba że jutro się okaże, ze już nie ma na co czekać...
Dostaniesz ode mnie kopas w dupas za takie gadanie!!!Usiasia lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny:* samych dobrych wieści wizytujacym:) u mnie zaczęły sie mdlosci i niechęć do miesa. Jadlabym tylki zupy:)
Ja też mam jakieś obrzydzenia do mięsa, u mnie na tapecie tylko zupy, śledzie i jajka...
Tylko będę musiała ugotować w końcu jakiś mięsny obiad dla dzieciaka... -
plinka89 wrote:Ja też mam jakieś obrzydzenia do mięsa, u mnie na tapecie tylko zupy, śledzie i jajka...
Tylko będę musiała ugotować w końcu jakiś mięsny obiad dla dzieciaka...
u mnie na ostre... weszliśmy rano do sklepu, to musiałam kupić salatkę jarzynową węgierską... jeszcze jalapeno bym zjadła, ale nie było...
i mam taki posmak w ustach, jakbym non stop luteine pod jezykiem miala, aż ślinotok jakiś mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:39
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :> -
Zazdroszczę tym co juz maja potwierdzenie u lekarza a także tym co uzyskają je lada chwila, kciuki dziewczyny za pozytywne wieści !
Ja pisze z UK, i tu nie ma wizyty do 12 tc - dramat. Na szczęście jadę na święta do Polskie wiec umówiłam wizytę potwierdzająca ale do tego pozostaje mi czekać (NIE)cierpliwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:47
-
Marimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam
strzelić byka :>
Termin z Belly 19.08, ale obstawiam ze bedzie późniejszy, przes późniejsza owulacje, zobaczymy co lekarz powie. -
Usiasia wrote:Jak jutro się okaże że jest ok to może powinnam zapytać lekarza o luteinę doustną, teraz mam dopochwowo 2x100mg (rano i wieczorem) a moze te krwawienie od tego że cos tam uszkodziłam aplikatorem (rano dzisiaj ciężko było go wcisnąć)