Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marimiko wrote:Melduje sie po wizycie:)
Maluszek ma ok 6.5 mm i bije mu juz pięknie serduszko:) wiem bo słyszałam;) wg usg jest mlodszy o ok 2 dni.
Wszystko ogólnie wyglada dobrze, termin mam na 1 sierpnia
Ale sie ciesze! Tak mocno się stresowałam że masakra!Marimiko lubi tę wiadomość
-
Marimiko wrote:Melduje sie po wizycie:)
Maluszek ma ok 6.5 mm i bije mu juz pięknie serduszko:) wiem bo słyszałam;) wg usg jest mlodszy o ok 2 dni.
Wszystko ogólnie wyglada dobrze, termin mam na 1 sierpnia
Ale sie ciesze! Tak mocno się stresowałam że masakra!
Super, gratulacje! ❤️ Niech teraz pięknie rośnieMarimiko lubi tę wiadomość
-
Marimiko gratulację świetna wiadomość.
Dziękuję że jesteście dziewczyny bez możliwości napisania tutaj chyba bym zwariowała.
Rzuciłam pracę w kąt i udało mi się zasnąć na chwilę oby do 15 jutro jak najwięcej snu, szybciej czas zleci.plinka89, Marimiko, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Usiasia ja w ciąży z synkiem zaczelam mocno krwawic w 8 tygodniu... Nie mieli pojęcia dlaczego... Polezalam tydzien w szpitalu, pozniej troche w domu... Teraz mam poltorarocznego synka, a wtedy myślałam że to koniec
Usiasia będzie dobrze! Tak jak dziewczyny piszą, to się zdarza ale wiem jaki stres może to wywołać. Odpoczywaj a jutro u lekarza zobaczysz maluszka
Ja już po wizycie, wszystko jest ok, takie ciągnięcia są ok mimo że takie mocne.
Maluszek ma 4.4mm więc troszeczkę za mało aby było ❤️ ale w piątek mam wizytę u innego lekarza już takiego docelowego więc pewnie już je zobaczęDomi_tur, Marimiko, Misi@, Anhydra lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
nick nieaktualny
-
Ja się przespałam przyszła bratanica meza uczyc sie angielskiego, wstalam do niej i potem siku, najpierw wyleciała na papierrozpuszczona luteina w brazowym sluzie, a potem na papierze znów odrobina krwi. Od razu słabo mi sie zrobiło ale to chyba stres.
-
nick nieaktualny
-
Usiasia wrote:Ja się przespałam przyszła bratanica meza uczyc sie angielskiego, wstalam do niej i potem siku, najpierw wyleciała na papierrozpuszczona luteina w brazowym sluzie, a potem na papierze znów odrobina krwi. Od razu słabo mi sie zrobiło ale to chyba stres.
będzie dobrze, bo jak inaczej miałoby być!
ja poszłam rano do przychodni u siebie, a badania wysyłają do diagnostyki. Pobrałam TSH, betę i progesteron. Oczywiście wynik TSH tylko jest i szlak mnie trafi turystyczny, bo nie wiem jaka ta beta jest!Usiasia lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:będzie dobrze, bo jak inaczej miałoby być!
ja poszłam rano do przychodni u siebie, a badania wysyłają do diagnostyki. Pobrałam TSH, betę i progesteron. Oczywiście wynik TSH tylko jest i szlak mnie trafi turystyczny, bo nie wiem jaka ta beta jest! -
wiki2 wrote:Sprawdź teraz. Ja w diagnostyce zawsze po 19.00 mam wyniki.
nie ma... w ogóle dziwnie wprowadzone, bo mam 3 różne kody na 3 badania i pod każdym wyskakuje mi TSH[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczyny, dzis przeszłam sama siebie, wrocilam z pracy po 14, zjadłam całe pudelko śledzi i położyłam sie na chwilkę odsapnąć Ok 14:30. Na 16 mislam isc po dzieci do przedszkola. Obudziłam sie, patrzę na zegarek a tam 16:14!!! Na szczescie stwierdzili sie wcale dlugo w pkolu nie byli:)
Larissa - jak po wizycie? Ja mam w czwartek.
Sung - jak robiłaś brzuch za darmo? Na NFZ?I co dokladnie, jesli moge spytać ? Plastykę, czy odsysanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:06
Usiasia lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Witam się nieśmiało, to moja czwarta ciąża, dwie wcześniej biochemiczne. Mam już 5,5 letniego syna. Wizytę u lekarza mam wstępnie 18.12 ale nie wiem, czy jej nie przełożę, bo dziś się okazało, że godzina niezbyt mi pasuje.
Beta w 17 dpo wynosiła 1986 IU/L, po 48 h 4215 IU/L.
Wstępny termin z belly na 10.08.Usiasia, Malinowa Panienka, smeg, Agagusia, wiki2 lubią tę wiadomość