Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Luteine aplikujcie palcem. Nawet w ulotce jest napisane aby w ciąży nie używać aplikatora.
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Na marginesie - zrobiłam listę na pierwszej stronie - niestety jestem jeszcze niedouczona - nie umiem zrobić jej jeszcze takiej pięknej - ale ogarnę.
Brakuje mi kilka przypuszczalnych dat porodów - więc dajcie znać proszę:
Tysia 16003
Misi@
natty85
Niespodzianka2019
Bee_girl
Bellisima
Natalia1992
P.S. AAAHAAA jeszcze sprawdźcie dziewczyny czy pozostałym dobrze wpisałam daty - bo już ledwo na oczy widzę i mogłam strzelić byka :> -
natty85 wrote:Luteine aplikujcie palcem. Nawet w ulotce jest napisane aby w ciąży nie używać aplikatora.
P.s. na razie jest czysto ) -
Usiasia to masz winowajce plamienia.. Pewnie cos tam podraznilas aplikatorem, bo w ciąży to ukrwienie większe próbuj aplikować palcem albo rzeczywiście popros o zmiane na doustną:* samych dobrych wieści jutro:*
Piękna pierwsza strona:) u mnie się zgadza:)
Larissa gratuluje dobrych wieści :* u mnie jeszcze tydzień do pierwszej wizyty. Ciekawa jestem czy bedzie już można usłyszeć serduszko...
Larissa90 lubi tę wiadomość
Piekna tabelka, mi pewnie z usg wyjdzie ctroche późniejszy termin, bo owu byla 17-18 dc, ale z drugiej strony pewnie bedzie cesarka, wiec ma razie niech 8.08 zostanie. Najbardziej chcialabym 1 lub 8.08, bo moi chlopcy sa czwartkowi, wiec wierze ze to moj szczęśliwy dzien tygodnia:) albo 6.08, bo moj młodszy jest z tego terminu:)
Tez mam ochote glownie na zupy, owoce, warzywa i śledzie:) ew kanapki. A na kolacje poprawiłam kabanosy łyżka miodu i bylo mi dobrze:)plinka89 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
A ja przed snem mam zawsze takie ssanie w żołądku, ze musze cos przwgryzc, oby nie odbilo sie to zbytnio na wadze... Życzę smacznego tym co maja podobnie i do jutra, dobranoc
poza tym wszystko mnie wzrusza, boję się, ze jak tak dalej będzie to będę płakać przy spiewaniu koled w święta :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 22:55
Usiasia, Marimiko lubią tę wiadomość
-
plinka89 wrote:A ja przed snem mam zawsze takie ssanie w żołądku, ze musze cos przwgryzc, oby nie odbilo sie to zbytnio na wadze... Życzę smacznego tym co maja podobnie i do jutra, dobranoc
poza tym wszystko mnie wzrusza, boję się, ze jak tak dalej będzie to będę płakać przy spiewaniu koled w święta :p
Ryczałam właśnie na oglądaniu operacji nosa, potem na reklamie merci. Zjem na sen śledzika i też do spania:) a kolędy wzruszają mnie i bez ciąży hehe dobrej nocy!Marimiko lubi tę wiadomość
-
gorąca czekolada piernikowa, na mleku kokosowym z piankami... jak to wypiję, to na bank umrę! ale szczęśliwa przynajmniej
wiki2 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bee_girl wrote:Zazdroszczę tym co juz maja potwierdzenie u lekarza a także tym co uzyskają je lada chwila, kciuki dziewczyny za pozytywne wieści !
Ja pisze z UK, i tu nie ma wizyty do 12 tc - dramat. Na szczęście jadę na święta do Polskie wiec umówiłam wizytę potwierdzająca ale do tego pozostaje mi czekać (NIE)cierpliwie.
Zorientuj się na stronie szpitala, w którym będziesz rodzić. Pierwsza wizyta u położnej jest w 8-9 tc, bo trzeba zabukować scan na 11-13 tc. W moim szpitalu można już formę wysłać od 5tc.Bee_girl lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:gorąca czekolada piernikowa, na mleku kokosowym z piankami... jak to wypiję, to na bank umrę! ale szczęśliwa przynajmniej
Nigdy nie bylam tak szczęśliwa z powodu zwracania... Odnowiła się we mnie nadzieja że jednak jest OK (oby, bo przy nieprawidłowościach tez jakieś nudności mogą występować).Malinowa Panienka, joan85, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Usiasia wrote:Ale mi smaka narobiłaś! Gdyby nie to ze właśnie wyszły ze mnie pomarańcze to na pewno bym się skusiła
Nigdy nie bylam tak szczęśliwa z powodu zwracania... Odnowiła się we mnie nadzieja że jednak jest OK (oby, bo przy nieprawidłowościach tez jakieś nudności mogą występować).
mówię Ci pyyyycha![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Domi_tur wrote:Malinowa mam nadzieję, że zrobiłaś duuuużo bo jadę na sygnale do Ciebie
mam zapas!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
joan85 wrote:Zorientuj się na stronie szpitala, w którym będziesz rodzić. Pierwsza wizyta u położnej jest w 8-9 tc, bo trzeba zabukować scan na 11-13 tc. W moim szpitalu można już formę wysłać od 5tc.
Dzieki, to moje drugie w UK.
No tak, masz racje, wczesniej jest wizyta u poloznej, która przeprowadza wywiad ale nie bada bety, nie potwierdza umiejscowienia zarodka, ani generalnie w moim odczuciu nie daje nic. Umówiłam u niej wizytę na po powrocie z Polski, wtedy mam nadzieje posiadać juz potwierdzenie rozwijającej sie ciazy i bijącego serca, a nie czekać nic nie wiedząc na pierwszy skan ponad miesiac jeszcze
Rozumiem ze u Ciebie wysyłasz formę na skan? U nas położna umawia, niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 09:50
joan85 lubi tę wiadomość