Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Larissa90 wrote:Próbowałam wszędzie i przy pachwinach i na środku, już myślałam, że mi się na środku udało ale jak przyłożyłam palec do szyji to okazało się, że to jednak nadal moje... próbuję raz dziennie ale nie chcę też pół dnia leżeć i uciskać brzucha tym detektorem żeby nie zaszkodzić dzidzi, staram się ok 10 min i kończę...
To może poczekaj jeszcze z tydzień. Wiesz, ja jestem prawie 2 tyg względem Ciebie do przodu . Możliwe, że wcześniej też bym miała problemy z wychwyceniem tętna. Dlatego nie spieszylam się z zakupem.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:To może poczekaj jeszcze z tydzień. Wiesz, ja jestem prawie 2 tyg względem Ciebie do przodu . Możliwe, że wcześniej też bym miała problemy z wychwyceniem tętna. Dlatego nie spieszylam się z zakupem.
No ty wiem, że o prawie 2 tyg wyżej ale dziewczyny piszą, że w 10, 11 tyg znalazły bez problemu... to nie wiem gdzie ja mam tą macice, że znaleźć nie mogę... chyba w d...eWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:59
-
Larissa90 wrote:No ty wiem, że o prawie 2 tyg wyżej ale dziewczyny piszą, że w 10, 11 tyg znalazły bez problemu... to nie wiem gdzie ja mam tą macice, że znaleźć nie mogę... chyba w d...e
Mi też jest ciężko znalezc 3 dni próbowałam i w końcu się udało nisko pod pępkiem,a wcześniej tam jeździłam i była cisza. Więc jak będziesz szukać to najlepiej właśnie w tych okolicach aż w końcu bobo się zlituje i się tam pojawiLarissa90 lubi tę wiadomość
Wiek 25 lat
Niedoczynność tarczycy L-Thyroxin 75
AMH 9,96
Początek stymulacji 29.10.2108
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Z tego co czytałam, to na wcześniejszych etapach dziewczyny znajdowały wlasnie bardzo nisko, na wysokości włosów łonowych. Im ciąża bardziej zaawansowana tym wyżej.
Larissa90 lubi tę wiadomość
Anhydra wrote:Z tego co czytałam, to na wcześniejszych etapach dziewczyny znajdowały wlasnie bardzo nisko, na wysokości włosów łonowych. Im ciąża bardziej zaawansowana tym wyżej.
I tam właśnie szukam codziennie. I słysze moje... chyba , że dzidzia ma identyczny rytm serca co ja
A w jakiej pozycji szukacie serduszka? Bo może ja się ułożyć nawet nie potrafięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:15
-
Dziewczyny, na mdłości naprawdę len mielony pomoże. Dodatkowo wspomaga neutralizowanie kwasów żołądkowych, a skoro męczy Was cały dzień to pewnie wymioty są kwasem...
Kurcze, nie chciałam wchodzić w koszta detektora ale może jednak trzeba przemyśleć zakup :p
Parę dni temu pojawiło mi się jakieś 3-4cm pod pępkiem wglebienie, taki mały dołeczek, zasnatawia mnie o co chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:31
-
Larissa90 wrote:I tam właśnie szukam codziennie. I słysze moje... chyba , że dzidzia ma identyczny rytm serca co ja
A w jakiej pozycji szukacie serduszka? Bo może ja się ułożyć nawet nie potrafię
O...bo może w tym jest problem. Ja tak jak mi lekarz kazał na prenatalnych się ulożylam- leżenie na płasko, nogi koniecznie wyprostowane i żeby nie byly złączone (mają leżeć swobodnie). Pod głowa poduszka tylko.Larissa90 lubi tę wiadomość
Anhydra wrote:Spokojnie Larissa! Znajdziemy tę Twoją przebiegłą macicę!
Domi- nowy detektor AngelSounds to koszt 157 zł. -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Dziewczyny, na mdłości naprawdę len mielony pomoże. Dodatkowo wspomaga neutralizowanie kwasów żołądkowych, a skoro męczy Was cały dzień to pewnie wymioty są kwasem...
Kurcze, nie chciałam wchodzić w koszta detektora ale może jednak trzeba przemyśleć zakup :p
Parę dni temu pojawiło mi się jakieś 3-4cm pod pępkiem wglebienie, taki mały dołeczek, zasnatawia mnie o co chodzi... -
Misi@ wrote:Czy ten len należy zalać wrzątkiem?
Dwie łyżeczki na pół szklanki wody, gorąca wodą zalać i dokładnie wymieszać. Jak ostygnie to smacznego :p
Ja robię sobie caly kubek i jak mi zgaga doskwiera, nadkwasnosc to sobie dwie-trzy łyżeczki podjadamMisi@ lubi tę wiadomość
-
Wizyte mam jutro na 11:40 - prosze o mocne kciuki, bo im blizej tym bardziej sie denerwuje:( choc 24 to nasza szczęśliwa liczba, wiec musi byc dobrze!
Ja tez przy szukaniu serduszka kładę sie na plasko, brzuch mozesz lekko wcuagnac. A słyszysz jakie ruchy tam? Moje tętno wychwytuje glownie blizej pachwin, male jest bardziej na srodku. Jak słyszę ze cis tam due pirysza to w tym miejscu słucham dokladniej. Wczoraj np tętno moje pokryło sie z maleństwa i tez zanim dotarło do mnie ze to nie jest zle miejsce tylko musze sie wsłuchać w tło to troche zajęło. Słucham tez na max głośności. Powodzenia!Misi@, kayama, Domi_tur, Larissa90, Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Oooo, wyczytałam w suwaku ze juz nie mam zarodka, tylko płód:) witaj płodzie, dla mnie jestes juz dzieckiem, tylko pokaz sie dzis czy chłopcem czy dziewczynka, zebym Cie mogla jakos konkretniej nazywać!
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Misi@ wrote:Czy ten len należy zalać wrzątkiem?
Powodzenia dzisiaj wizytującym i miłego dnia
Chyba jednak się dzisiaj skusze w Lidlu na paczkę pajaców jeśli będą te bardziej unisexLarissa90 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Eureka znalazłam moje zaginione serduszko! I wiecie co... ono wcale nie było tak nisko jak go wcześniej szukałam jednak ta moja przebiegła macica się wyżej uniosła niż myślałam
Ale jestem pewna, że to było to bo było dużo szybsze Tylko nie wiem czemu ale aplikacja nie wyświetla mi tętna i nie nagrywa. Nie wiem czy coś źle ustawiam czy za słabo słychać.. Nagrywała któraś? Wiecie jak to zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 09:08
Agagusia, Chimera, Anhydra lubią tę wiadomość