Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy było już podobne pytanie. Czy któraś z was również ma problemy ze spaniem? A dokładniej zauważyłam że od pewnego czasu budzę się w środku nocy, jakbym już była wyspana i nie mogę później zasnąć.
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
Mila1996 wrote:Nie wiem czy było już podobne pytanie. Czy któraś z was również ma problemy ze spaniem? A dokładniej zauważyłam że od pewnego czasu budzę się w środku nocy, jakbym już była wyspana i nie mogę później zasnąć.
Tak! W tym tygodniu dwie noce miałam do tyłu! Za nic nie mogłam zasnąćKrzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Mila1996 wrote:Nie wiem czy było już podobne pytanie. Czy któraś z was również ma problemy ze spaniem? A dokładniej zauważyłam że od pewnego czasu budzę się w środku nocy, jakbym już była wyspana i nie mogę później zasnąć.
Ja mialam większe, teraz trochę lepiej. Budzę się w nocy że 2 razy na siku, ale zasypiam znów dosyć szybko. Także jakichś dużych problemów nie mam. W dzień też śpię, scina mnie tak ok 16, 17 i śpię ze 2 godziny. -
Mam dokładnie to samo budzę się i tylko przewracam z boku na bok. Przed ciążą ciężko mnie było obudzić, a teraz wystarczy, że mąż się napije wody, a ja już obudzona i potem nie mogę zasnąć ponownie -
Myszk@ wrote:Tak krew oddałam w poniedziałek, we wtorek czeka mnie podglądanie malucha
U mnie problemy ze snem, odpukac, minely jakieś 2tygodnie temu. Teraz to tylko przerwy na siku, od początku też więcej mi się pić chce w nocy. Drzemką po obiedzie nie gardzę -
Mam podobnie... Ide spac jak na mnie dosc wcześnie, bo przed 11 to juz spie... I jak sie budze na siku, to juz sie czije wyspana... W dodatku wlacza mi sie wtedy tryb myślenia tzn. wszystkie sprawy, które mam na głowie i to jak córcia zareaguje na pojawienie sie maluszka...
Poza tym mam dosc lekki sen teraz i duzo rzeczy mnie wybudza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 07:40
-
Melduję się i ja. wczoraj robiłam USG, maluch 62mm, duże prawdopodobieństwo, że chłopak wszystko wyszło ok. Później oddałam krew na badania i teraz trzeba czekać do 14 dni. Wraz z ankieta do badań zabrali mi zdjęcia z USG, nie wiedziałam że mi zabiorą i nawet sobie ich nie obejrzałam
Chyba będziemy mieć w sierpniu niezły przyrost chłopców no chyba, że się jeszcze coś pozmienia
Co do spania... Mam to samo, dzisiejszej nocy obudziłam się na siku po 1 i już zasnąć nie mogłam, normalnie mogłabym wstać i już coś robić. A o 6 głowy podnieść nie mogłam.
Dziś ktoś wizytuje?Domi_tur, Anhydra, Chimera, emi2016, Alfa_Centauri, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj zaczynam 15tc
Wczoraj miałam dość mocne kłucie więzadeł...co wnioskuję, że oznacza tyle, iż macica się powiększa. Niestety zawsze przy takich dolegliwosciach nasila mi się nieco plamienie...tak jakby powiekszajaca macica naciskala na te krwiaki..no i oczywiście wtedy schiza max...
Kiedy to cholerstwo się wchłonie? Odbiera mi całą radość z tego stanu... niby lekarz przy prenatalnych określił, że "glowna część kosmowki (łożyska) prawidłową i bez cech oddzielenia, niewielkie krwiaki w okolicach bieguna górnego i dolnego o wym. 0.9 i 0.5 cm"...potem stwierdził, że są bez wplywu na przebieg ciąży. Ja i tak cały czas się martwię i mój humor w danym dniu zależy od stopnia intensywności plamienia...smutne to
Przepraszam Was- musiałam posmęcić.Malinka7 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra ja wczoraj dostałam takiego silnego krwawienia, że pędem poleciałam na usg, ale niby wszystko jest ok. Tylko w takim razie skąd to się bierze? Nie widać źródła tych krwawień/plamień, krwiaka brak, szyjka super, a wczoraj aż mi wkładka przesiąkła, tak mnie zalało. Niby wszystko jest dobrze, ale jak tu się cieszyć, jak nie wiadomo, o co chodzi... Zwariować idzie. Doskonale Cię rozumiem. Mój humor też jest od tego zależny
Domi! Teraz to już koniec Ja też coś zamówię. Może tak dla odczarowania tych złych myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:41
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cześć dziewczyny:) Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom, życzę spokojnych ciąż i zdrowych maluszków.
Można dołączyć?Ania95, Sylvka, Smerfelinka, Chimera, Agagusia, Alfa_Centauri, Malinka7, Limerikowo, joan85, smeg, Marimiko lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Cześć dziewczyny:) Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom, życzę spokojnych ciąż i zdrowych maluszków.
Można dołączyć?
CześćNiezapominajka5 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cześć Niezapominajka kojarzę Cie z watku ivf
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dzień dobry dziewczyny !
Gratuluję udanych wizyt Nie nadążam za Wami, bo jeśli nie pilnuję Młodej to leżę, dopadał mnie przypadłośc z poprzedniej ciąży - rwa kulszowa... Rano jeszcze jako tako, ale jak tylko emek wraca do domu przejmuję Małą a ja się kładę, bo zwykle nie mogę już chodzić Masakra... Nie mogę się doczekać porodu