Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Panna_Justyna wrote:Ale macie taka wodnista wydzielinę ? Czy po prostu dużo ale gęsta?
U mnie to w sumie różnie jest. Czasami jak mam taką wodnistą to popadam w schizę, że to wody płodowego i że mi czop śluzowych na pewno wypadł...no wiecie tak na fali tych ostatnich historii Dziewczyn z czerwcowek/lipcowek... eh niech już będzie ten lipiec!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Limerikowo wrote:Jesli sie myje intymnie kilka x dziennie zaburza sie ph i infekcje moga sie przyplatac
To nie to samo co mycie w pologu czy podczas okresu
Ps raczej nie wkladajcie na czas ciazy i pologu tamponow
Jest wydzielina i ma byc.zmiana bielizny lub wkladek regularnie
Ale to długa historia.
Zobaczymy co lekarz powie na ta bakterie. Mam nadzieję,że faktycznie obędzie się bez leczenia, chociaż w laboratorium mówili,że nie.Limerikowo lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ania95 wrote:Niezapominajka, jak myjesz się tam kilka razy dziennie, to ja się nie dziwię, że coś mogło się przyplątać... Zaburzasz naturalną florę bakteryjną pochwy
Ania95 lubi tę wiadomość
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
werni wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4765e44ebb4.png
Ja to chyba mam bakterie. Znacie się na wynikach moczu ? Narazie to mi pszyszlo. HIV musze odebrać osobiście.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Tez mam wydzielinę raz dużo raz mało od początku ciąży.
Niezapominajka dobrze ze juz dobrze u ciebie.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Panna_Justyna wrote:Anhydra, ja biorę luteinę 1 x dziennie, wcześniej 3x to non stop miałam wkładki i nie widziałam tej mokrosci. A teraz jak staram się w majtkach to mam aż wrażenie ze mi woda zabarwiona na biało leci, tak się bałam, ze kupiłam te papierki lakmusowe i sprawdzan. Jal leżę to kest ok ale jak chodzę to normalnie mam mokro, na wkładce zostaje biała lub żółta poświata. Jesteś w podobnym czasie do mnie a ja to mam od paru dni wiec mam nadzieje , ze taki urok 2 trym. Dodam tez , ze gdy pietwszy raz 2 tyg temu coś zauważyłam to zdążyłam zahaczyć o IP i mojego ginekologa
Fajnie, jakby inne dziewczyny mogły tez napisać , jakie macie odczucia , co do mokrosci :*każda wizyta w łazience koniecznie ze zmiana wkładki.
Teraz już jest o niebo lepiej, ale co jakiś czas nadal pojawia się śluz przezroczysty lub zabarwiny na lekko żółto.
Jednak troszkę się boję zrezygnować całkiem z wkladek,bo mokra bielizna na mieście w taki dzień,to nic przyjemnego.
Polecam Wam dziewczyny wkładki bawełniane w 100%. Ja teraz innych nie stosuje.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Misi@ polubiłam oczywiście za chłopaka
Anhydra u mnie też naprawdę sporo wodnistej wydzieliny i po tych plamieniach ciężko mi nie biegać cały czas do toalety, bo wkładka mokra. Doskonale to rozumiem.
My właśnie wróciliśmy z wizytyLeoś jest wciąż Leosiem, nie zmienił się w Julkę
Serduszko pięknie bije. Maluch mierzy 11,2 cm, a waży ok. 150 g. Nie mogę uwierzyć, że już taki duży! Mąż po raz pierwszy mógł być dziś ze mną na usg i jego mina była bezcenna
Cudnie było. Najpiękniejsze walentynki ever
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 19:42
Niebieska Gwiazda, Sylvka, DrzewkoPomarańczowe, Anhydra, Misi@, wiki2, Frida91, Niezapominajka5, werni, Marimiko, E_linka2, Klara Wysocka, OlaWi, Agagusia, Ania95, Marcelina85, Vampire, Limerikowo lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ja nie mam jakieś nadmiernej ilości wydzieliny. Czasami tylko po wypróżnieniu jest jej więcej gęstej białej.
W zasadzie od początku ciąży nie miałam z tym jakiegoś dużego problemu. Wręcz się dziwiłam że mam taką suszę w porównaniu z tym co Wy pisałyście3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Limerikowo wrote:Jesli sie myje intymnie kilka x dziennie zaburza sie ph i infekcje moga sie przyplatac
To nie to samo co mycie w pologu czy podczas okresu
Ps raczej nie wkladajcie na czas ciazy i pologu tamponow
Jest wydzielina i ma byc.zmiana bielizny lub wkladek regularnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 19:56
-
nick nieaktualnyDomi ja niestety też często mam zapalenie żołądka.. powinnam jeść lekkostrawne..Ale np. Pieczywo korzenne mi nie przechodzi.
Bardzo dziękuję za propozycję staram się jeść w miarę lekkostrawne
Smerfelinka my myslimy o imieniu Leonard
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. -
Mi kiedyś lekarka rodzinna poleciła wkładki bella classic , te granatowe. Nie wiem, czy te macie na myśli?
Anhydra, magnolia29 lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Panna_Justyna wrote:Mi kiedyś lekarka rodzinna poleciła wkładki bella classic , te granatowe. Nie wiem, czy te macie na myśli?
Ja właśnie te stosuje-bo są bardziej chłonne i mniej "plastikowe"Panna_Justyna lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyJa nie mam prawie wcale wydzieliny... ale moze jeszcze mi sie zmieni, bo moja ciaza 2-3 tyg mlodsza niz Wasze.
Najadlam sie sushi jak prosiak i teraz zaleglam na kanapie z moim i ogladamy Annabelle (Domi, jakos mnie natchnelas z tymi horrorami). Wspaniale Walentynkizaraz chyba jeszcze podjedziemy do maca na McFlurry
Anhydra, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Ja przed ciąża mogłam w ogóle nie nosić wkładek a teraz nawet spodenki od piżamy mokre czasami.
A jakie to wkładki są ze 100% bawełny?Panna_Justyna, Chimera, Anhydra, Frida91 lubią tę wiadomość
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niebieska Gwiazda wrote:Mam straszną zgage.Polecacie coś na?
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny