Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniHa wrote:Dziewczyny, gratulacje! Cudowne wiadomości dzisiaj.
Ja w weekend miałam lekkie plamienia więc poleciałam do lekarza. A tam niespodzianka! Dwa serduszka . Nie mogę uwierzyć! Jedno jest mniejsze tak jakby o 3 dni ale serduszka biją dwa
ooooo fuck!!!! ale numer!!! gratki, gratki, gratki!!!!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja w weekend miałam lekkie plamienia więc poleciałam do lekarza. A tam niespodzianka! Dwa serduszka . Nie mogę uwierzyć! Jedno jest mniejsze tak jakby o 3 dni ale serduszka biją dwa
Kiedyś marzyłam o blizniakach teraz czekam żeby choć z jednym było dobrze
Julia93 wrote:Alfa - tak, mam dobrego lekarza (były ordynator gin-poł), ale zdaje sobie sprawę że on też cudu nie zdziała, może po prostu nie jest mi pisane mieć potomstwo. Kupię kota. -
Usiasia wrote:Ja mam 2 koty i są przekochane łobuzy Nie wiem jak bym żyła bez zwierząt w domu
mam 4 psy też nie wyobrażam sobie życia bez nich ja bardziej się boję momentu, kiedy dziecko będzie w łóżku - jak się zmieścimy wszyscy no i jak to będzie... moja koleżanka, wieloletnie hodowczyni psów, na początku jak podawała dziecko, to nie mówiła "idź do taty" tylko "idź do pana" mówi, że nie kontrolowała tego, a dopiero znajomi zwrócili uwagę na to
masz kochana wiadomość ode mnie nie wiem czy zajrzałaśDomi_tur, Usiasia, Marimiko lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Usiasia tak mam jednej pęcherzyk widoczny, maluchy są jednojajowe ja jestem z bliźniaków ale jakoś nie brałam takiej możliwości pod uwagę...aż do dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 22:26
Malinowa Panienka, Marimiko, wiki2, Agagusia, Misi@, OlaWi, Frida91, Anhydra, natty85, Myszowelove, smeg lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Usiasia tak mam jednej pęcherzyk widoczny, maluchy są jednojajowe ja jestem z bliźniaków ale jakoś nie brałam takiej możliwości pod uwagę...aż do dzisiaj
Wow wow wow! Cudownie, życzę Ci bardzo nudnej i cudownej ciąży, ale czad ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 22:39
-
Ja mam 1,5 rocznego owczarka niemieckiego. Mój facet mu ostatnio mówił, że go bardzo kocha i zawsze będzie jego oczkiem w głowie a nasze dziecko będzie jego najlepszym przyjacielem
Tak, jesteśmy walnięci, psa traktujemy jak rownoprawnego członka rodziny :pMalinowa Panienka, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Ale super podwójne gratulacje :* -
Domi_tur wrote:Ja mam 1,5 rocznego owczarka niemieckiego. Mój facet mu ostatnio mówił, że go bardzo kocha i zawsze będzie jego oczkiem w głowie a nasze dziecko będzie jego najlepszym przyjacielem
Tak, jesteśmy walnięci, psa traktujemy jak rownoprawnego członka rodziny :p
wg mnie o moich znajomych, to normalniDomi_tur lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
My dzis po wizycie. Niestety nie tak jak sie spodziewalam. Ciaza mlodsza o jakis tydzien. Nie bylo serduszka... jest zarodek ake malutki- 6mm.
Beta ze wtorku tydz temu ok 250 miU...
kutro bede w polsce to w srode powtorze bete. Zobaczymy ile wzrosla...tk bardzo sie martwie... -
Malinowa Panienka wrote:mam 4 psy też nie wyobrażam sobie życia bez nich ja bardziej się boję momentu, kiedy dziecko będzie w łóżku - jak się zmieścimy wszyscy no i jak to będzie... moja koleżanka, wieloletnie hodowczyni psów, na początku jak podawała dziecko, to nie mówiła "idź do taty" tylko "idź do pana" mówi, że nie kontrolowała tego, a dopiero znajomi zwrócili uwagę na to
masz kochana wiadomość ode mnie nie wiem czy zajrzałaś
Dopiero zauważyłam wiadomość. Przed sekundą odpisałam. -
MamaFlo wrote:My dzis po wizycie. Niestety nie tak jak sie spodziewalam. Ciaza mlodsza o jakis tydzien. Nie bylo serduszka... jest zarodek ake malutki- 6mm.
Beta ze wtorku tydz temu ok 250 miU...
kutro bede w polsce to w srode powtorze bete. Zobaczymy ile wzrosla...tk bardzo sie martwie... -
plinka89 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które są w kolejnej ciąży. Czy lekarz tez Wam kazal robić ponownie badanie grupy krwi? Strasznie mnie to dziwi,ale takie podobno są nowe wymagania ministra zdrowia?
Tak ja tez musialam zrobic to badanie jeszcze raz ;/ jakby moja grupa krwi mogła sis nagle zmienić..
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Domi_tur wrote:Ja mam 1,5 rocznego owczarka niemieckiego. Mój facet mu ostatnio mówił, że go bardzo kocha i zawsze będzie jego oczkiem w głowie a nasze dziecko będzie jego najlepszym przyjacielem
Zawsze uprzedzam jak ktoś do mnie przychodzi ze mieszkają z nami koty i one są mieszkańcami domu wiec nie będę ich zdejmować z łóżka bo ktoś chce usiąść :pDomi_tur, werni lubią tę wiadomość
-
Haha ja do mojego mówię "chodź do mamy albo idź do babci " też śpi z nami i jak młody w nocy przyłazi to śpimy w czwórkę zawsze sie śmieje że mój Yogi to moj pierworodny włochaty
P.S. Gratuluje udanych wizyt i dwóch serduszek PaniHa!!!
P.S.2. Tez mam wielki brzuchol wieczorami
P.S.3. trzeci dzien bez wymiotów!!! JupiiOlaWi, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
Julia93 wrote:Witam baaaardzo nieśmiało
Jestem po dwóch poronieniach zatrzymanych, a moja aktualna beta też nie zachwyca. Piszę tu bardziej w nadziei że może któraś miała podobnie i mnie poratuje w niedoli przedświątecznej.
HCG:
15.12 - hcg 41
17.12 - hcg 75
Przyrost tylko jakieś 90%
Przyrost jest właściwy. Dobrze ze bierzesz luteine! Ale do lekarza warto i tak pójść.
Moja koleżanka miala na początku też dwucyfrowe bety i sie martwiła, a okazalo sie ze owulacja byla pozniej i tym samym zagnieżdżenie. Teraz ma 5 miesieczna córcię bądź dobrej myśli
Ja tez po wizycie. Mamy maleństwo 0.64cm. i serduszko
redken, Misi@, OlaWi, Domi_tur, Usiasia, Anhydra, Ania95, natty85, MDW, Myszowelove, plinka89, Marimiko lubią tę wiadomość
-
A ja dzis nie śpię juz od 5, dwa rzygi zaliczyłam:( a teraz wcinam bułkę, w lozku, po ciemności, moze pomoże:)
Nie narzekam, biore to za dobry znak w dniu wizyty.Usiasia lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
MamaFlo, a badalas betę wczesniej?
Bo jesli we wtorek tydzien temu bylo 250, to nie dziwne ze serduszka jeszcze nie ma - wczoraj pewnie bylo Ok 2000, jesli sie podwajala co dwa dni. Kiedy test Ci wyszedl pozytywny? Kiedy ostatnia miesiączka? To na pewno zarodek mial 6mm, czy pęcherzyk ktorys? Bo przy becie 2000 to bardzo dziwne byloby zeby juz w ogole zarodek byl widoczny, raczej dopiero pęcherzyk sie pojawia...wiki2 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm