Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobby29 wrote:A ja chciałam się pochwalić że wczoraj wreszcie poczułam o czym mówicie co do wypinania pupy. Wczoraj pierwszy raz tak wyraźnie poczułam jak mała zmieniała pozycję, po czym wypiela się tak że było takie twarde wybrzuszenie. Zanim zawołałam mojego to już się schowało ale było to takie fajne uczucie. Dzisiaj rano wracałam samolotem od mojego do Warszawy i mała też dokazywał w samolocie. Może już zacznę czuć ja regularnie, a jeżeli tak to czuję że będzie wiercidupka po mamusi, bo od wczoraj daje czadu 😃
Niebieska dobrze że ruchy wróciły. Czym grozi leukocytoza i jak się to objawia (poza leukocytami)? Jak się to leczy? Trzymaj się!
Leukocytoza w moim wydaniu to wielka niewiadoma.W poprzedniej ciąży od początku 5miesiąca leżałam średnio raz w miesiącu w szpitalu by zbić leukocyty antybiotykiem dożylnie.Jak nie leżałam to też brałam antybiotyki tzn.brałam antybiotyk potem 10dni przerwy znów wzrost i antybiotyk lub szpital.Jak siedziałam w domu to biegałam po lekarzach,odwiedziłam dentystę,laryngologa,usg jamy brzusznej,hematologa,onkologa i innych.Wszyscy twierdzili że z ich strony ok,a leukocyty wysokie.Był to taki odczyn na ciąże bo leukocyty po porodzie po 5dniach były w normie.Mój organizm chce zwalczyć płód jako ciało obce i tak reaguje.Najgorszy dla psychiki jest brak diagnozy,jeśli miałabym cukrzyce,nadciśnienie,stan zapalny pęcherza to wiadomo byłoby jak mnie leczyć,a tak pozostaje mieć nadzieję że jest tak jak poprzednio. -
Camelia wrote:Nie pomyślałam o tym. Szukam jakiegoś taniego głębokiego wózka z amortyzatorami, w sumie tylko do spacerów na kilka miesięcy. Może skrętne koła nie będą mi za bardzo potrzebne, nie wiem...😕
Spróbuj w sklepie... dla mnie odpada każdy wozek bez skretnych kółek...Camelia, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limerikowo wrote:duze dzieci macie 20tc i po 400g
u mnie jakies mini 260g
chyba bierzecie dobre witaminki
ja na drzemce z corka w towarzystwie 5 zwierzakow: mis Griszka, czilala, mis Smiki, mikey i kot
U mnie też podobnie waży 284g i wkoncu wybraliśmy imię WojciechFrida91, Marcelina85, Limerikowo, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:Dziewczyny, naogladalam sie instagramow i pinterestow i zapragnęłam ogrodniczek ciazowych - mozecie cos polecic? W HM i Mango sa dosc fajne, ale bida z rozmiarowka
W C&A są fajnie skrojone, tylko rozmiary wychodzą jakieś duże.. Ja zwróciłam, ale było mi przykro, bo w przecenie za 60 zł kupiłam. -
Ania95 wrote:Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać, że od wczoraj po naciśnięciu prawego sutka leci mi siara
haha szybko, co?
Moja znajoma mówiła ze może lecieć po 20tcAnia95 lubi tę wiadomość
-
Camelia wrote:Nie pomyślałam o tym. Szukam jakiegoś taniego głębokiego wózka z amortyzatorami, w sumie tylko do spacerów na kilka miesięcy. Może skrętne koła nie będą mi za bardzo potrzebne, nie wiem...😕
Myśle, ze w budżecie do 500 zł spokojnie znajdziesz jakieś dobrze amortyzowane 2w1, jest jeszcze sporo czasu wiec obserwuj ogłoszenia. Ja bym wózka bez skrętnych kół nie zaryzykowałaCamelia, wiki2 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Jestem po połówkowym i mamy 370 g zdrowego chłopca
W poprzedniej ciąży mieliśmy wybrane imię dla chłopca a dla dziewczynki nie, teraz nadal nam się Szymek podoba ale od kilku lat jest popularny i chyba będziemy szukać innego imieniaChimera, kayama, OlaWi, Niebieska Gwiazda, baileys, Marcelina85, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, zielonooka7, Sylvka, Klara Wysocka, Limerikowo, werni, Bobby29, Kalija, Agagusia, IGA.G, Anhydra, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:Dziewczyny, naogladalam sie instagramow i pinterestow i zapragnęłam ogrodniczek ciazowych - mozecie cos polecic? W HM i Mango sa dosc fajne, ale bida z rozmiarowka
baileys lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Ania95 wrote:Fajnie 😍 zaczęło do mnie chyba dochodzić, że to się dzieje naprawdę i będę miała dziecko 😂❤
Do mnie też jak mi tak wieczorami lekko kopie 😊Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ja mam bez skretnych, za to z duzymi pompowanymi. Bardzo sobie chwale i nie wyobrażam sobie innego. Jednak najlepiej sprobowac czy Ci taki odpowiada w sklepie z wozkami w waskiej alejce. Powiem szczerze, ze ja testujac taki ze skretnymi kolami czulam sie jakby jezdzac po pijakuten ma taka przewage, ze po prostej sunie rowniotko, a jest lekki wiec nie mialam problemów ze skrecaniem
Camelia lubi tę wiadomość
-
Pomysl tylko czy z coraz wiekszym brzuszkiem będzie Ci wygodnie za kazdym razem rozpinac górę by sikac... -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Byłam dziś rano na pobraniu krwi już o 7.03 i było full ludzi. W medicover ciężarna nie dostaje numerka tylko informacje, ze ma wejść jak wyjdzie pacjent, który jest aktualnie w zabiegowym. Tak tez uczyniłam. Siedzę sobie potem te 3 minutki po pobraniu i przyszła kolejna ciężarna, a pani z kolejki na jej widok westchnęła „o masz!!” 😁. Siejemy postrach wśród społeczeństwa! 😀Bobby29, Marcelina85, Niezapominajka5, Smerfelinka lubią tę wiadomość
[/url]