Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wczoraj kupiłam krótkie spodenki w h&m - tyle mówili o tych upalach, że stwierdziłam, że albo kupię albo będę siedzieć w domu, bo nie będzie jak się ubrać. Do chodzenia po domu znalazłam stare spodenki bawełniane - maja taki szeroki pas i idealnie się nadają na tą pogodę. Mam dziś w planach przejrzeć jeszcze szafę - ale raczej nic tam nie znajdę nadajacego się
zawsze chodziłam w dopasowanych ubraniach.
Ostatnio przeczytałam o siemieniu lnianym, że może ograniczyć wchłanianie się leków - dlatego ja zaczęłam na nie uważać.Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:35 sukienek? 😮 kiedy Ty to nosiłaś 😄
Haha część moja, część odziedziczona po siostrze przy okazji jej przeprowadzki za granicę 😄 niektórych nawet nie miałam okazji założyć"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelina85 wrote:Ja właśnie robię miejsce na letnią garderobę i nowe ciążowe ciuchy, więc przejrzałam zimowo-jesienną i wystawiłam na Allegro 35 sukienek w rozmiarze XS/S - stwierdziłam, że już nigdy się w nie nie zmieszczę
teraz zabieram się za bluzki i koszule.
Nie szalej! No chyba, ze to tylko pretekst na zmiane garderoby!na tym etapie faktycznie ciezko uwiezyc, ale ja po ciąży wskoczylam we wszystkie wcześniejsze ciuchy, oczywiście nje od razu
Najdluzej trwalo z dopasowanymi koszulami, bo jednak biust przy karmieniu, dlugo byl ponad norme
Marcelina85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgagusia - slodki bobasiu na fotce, super ❤
W Zarze aktualna kolekcja bardzo sprzyja brzuszkom ciazowym, bo jest masa luznych koszul, tunik odcinanych pod biustem, sukienek na guziki za kolano. No i materialy fajne oddychajace - bawelna, len, lyocell. Ja taki styl bardzo lubie i poszalałam na wyjezdzie w tej wielkiej kilkupietrowej krakowskiej Zarze -
Cześć Dziewczyny,
Tak mnie dziś boli głowa, ze już mam wszystkiego dość.
Właśnie tak sobie pomyślałam, ze nie pamietam już kiedy czułam się głodna 😁. Mam cały czas takie uczucie przepełnionego żołądka. Wystarczy, ze niewiele zjem a już czuje, ze zaraz pęknę. Nie wiem czy ja za dużo podjadam, może powinnam zwiększyć odstępy między posiłkami? Ale w sumie dziś wyjątkowo miałam przerwę prawie 6 godzinna, zjadłam na to na szybko paczka (super, wiem) i czułam się mega najedzona. Teraz siedzę i mam ochotę na kanapkę, ale nie jestem głodna i wiem, ze jak ja zjem to będę żałować. Tez tak macie?[/url]
-
nick nieaktualnyja tak mam ostatnio że zjem coś i czuje sie pełna jak balon, myślałam że za dużo zaczynam żreć ale wcale nie tak wiele po przeanalizowaniu.
pochwale sie czymś...zamówiłam zawieszkę do smoczka...babeczka robi takie w mojej okolicy i nie mogłam się powstrzymać żeby nie kupić choć do takich rzeczy jeszcze tyle czasu. cena za taka 31zł- myślę że to niewiele
tu strona na fb jakby któraś była zainteresowana
https://www.facebook.com/PracowniaGryzakowNaturalnych/Ania95, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRaczej tak jeszcze nie mam - choć parę razy już się zdażyło, że po sporym obiedzie musiałam się położyć i leżeć, bo na nic więcej w brzuchu miejsca nie było
tak chyba będzie powoli - że trzeba będzie jeść mało i często - bo po prostu nie będziemy miały miejsca na duże posiłki.
-
Hej
a ja juz po wizycie i szyjka ma 4.4cm ! Aż w szoku jestem! Także ćwiczyć mam dalej
Cieszę się ogormnie! Blizna tez ładna 4.6 mm
Ania95, IGA.G, Anhydra, DrzewkoPomarańczowe, Pierniczkowa, Chimera, Agagusia, plinka89, Vampire, kayama, Domi_tur, Smerfelinka, Bobby29, Marcelina85, OlaWi lubią tę wiadomość
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Cześć Dziewczyny,
Tak mnie dziś boli głowa, ze już mam wszystkiego dość.
Właśnie tak sobie pomyślałam, ze nie pamietam już kiedy czułam się głodna 😁. Mam cały czas takie uczucie przepełnionego żołądka. Wystarczy, ze niewiele zjem a już czuje, ze zaraz pęknę. Nie wiem czy ja za dużo podjadam, może powinnam zwiększyć odstępy między posiłkami? Ale w sumie dziś wyjątkowo miałam przerwę prawie 6 godzinna, zjadłam na to na szybko paczka (super, wiem) i czułam się mega najedzona. Teraz siedzę i mam ochotę na kanapkę, ale nie jestem głodna i wiem, ze jak ja zjem to będę żałować. Tez tak macie?
Ja raczej w drugą stronę - jestem wiecznie głodna 😉 jem bardzo często i zdrowo. Ostatnio mam fazę na ogórki szklarniowe 😅 ogólnie uwielbiam w ciąży jeść warzywa jak nigdy 😊emi2016 lubi tę wiadomość
-
Nacha wrote:ja tak mam ostatnio że zjem coś i czuje sie pełna jak balon, myślałam że za dużo zaczynam żreć ale wcale nie tak wiele po przeanalizowaniu.
pochwale sie czymś...zamówiłam zawieszkę do smoczka...babeczka robi takie w mojej okolicy i nie mogłam się powstrzymać żeby nie kupić choć do takich rzeczy jeszcze tyle czasu. cena za taka 31zł- myślę że to niewiele
tu strona na fb jakby któraś była zainteresowana
https://www.facebook.com/PracowniaGryzakowNaturalnych/
Ja miałam podobna zawieszkę dla Julka i jeszcze gryzaczek i korale dla mamy do kompletu. Fajnie nam się to sprawdzało jako gryzak.Nacha lubi tę wiadomość
[/url]
-
Mnie strasznie męczy zgaga. Cokolwiek zjem choćby jedną kromkę, i nie da się wytrzymać. Przed spaniem najgorzej aż pieczę w przełyku. Do tego cukry na czczo zaczęły szaleć. Po kolacji miałam 112 a rano na czczo 100
-
Pierniczkowa wrote:Mnie strasznie męczy zgaga. Cokolwiek zjem choćby jedną kromkę, i nie da się wytrzymać. Przed spaniem najgorzej aż pieczę w przełyku. Do tego cukry na czczo zaczęły szaleć. Po kolacji miałam 112 a rano na czczo 100
A jesz drugą kolację ok 22 ? Kromka chleba razowego z wedliną przed snem powinna załatwić sprawę -
Dawno mnie nie było, zarobiona jestem, ciągle mamy szkolenia w pracy. Ale już czytam Was w miarę możliwości
Co do zgagi to też mam coraz większąŁapie prawie po wszystkim co zjem, choćby to był biały serek. Mleko zimne słabo pomaga, a kiedyś mi super pomagało. Pomaga tylko Rennie. Słyszałam też, że siemie lniane pomaga.
Też tak mam, że nie jestem w stanie więcej zjeść, jem niewiele a po każdym posiłku pękam w szwach! Takie mam uczucie, strach co będzie dalej. A mam wrażenie że tyję(( Jakieś boczki mi się na d... porobiły cholercia. Postanowiłam odstawić słodycze bo póki co sobie pozwalam. Wiem, błąd
Jak u Was majówka?? My jedziemy odpocząć w Polskę na Podkarpacie), nic wielkiego ale bardzo się cieszę, czuję się przemęczona. Ładny hotel z wygodami, dobre jedzenie, pałac w Łańcucie do zwiedzania w okolicy, aquapark, jest jakiś zalew.
Jutro mam wizytę prywatną u lekarza ze szpitala praskiego, mam z nim pogadać o cc, w praskim chcę rodzić i zapisałam się tam do szkoły rodzenia. Ciekawe co wyjdzie z tej wizyty.... Lekarz polecony.
Co do ubrań to tragedia, na górę jeszcze coś znajduje ale na dole w nic się nie mieszczę. Mam jeansy z pasem, które są już za ciepłe. I drugie badziewie z Lidla strasznie niewygodne, pas mi się już spruł na kawałku i zszywałam. Czekam na jedne spodnie 7/8 z Bonprixu. Usiłuję coś kupić używanego na olx ale co podjadę zmierzyć to nie pasujeStrasznie nie lubię tych spodni z pasem na brzuch, i wydaje mi się ze latem to bardzo grzeje. Bywają takie z wstawkami na bokach albo niskim pasem na brzuch, ale mało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 22:15
-
emi2016 wrote:A jesz drugą kolację ok 22 ? Kromka chleba razowego z wedliną przed snem powinna załatwić sprawę
dzisiaj to w ogóle dramat po dwóch kromkach z pimidorem i 6 jednostkach po godzinie 210. Wzięłam 4 j korekty, psa na spacer i w 15 min spadło do 120.
-
nick nieaktualnyMy juz jestesmy w Tatrach i powiem Wam, ze czuje mocno roznice ciśnienia. Strasznie mnie "cisnelo" w głowie i w plecach przez drogę. Podziwiam te z Was, ktore w ciazy latają samolotem, ja mam chyba jakis słaby organizm. Ale gory piękne, całe nadal w śniegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 14:24
E_linka2 lubi tę wiadomość