Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaWi wrote:Mnie coraz bardziej boli podbrzusze. Brzuch się napina tylko podczas chodzenia i stania. Jak się położę po chwili mięknie. Jakoś znowu mam wrażenie, że coś się dzieje z szyjka a wizyta za półtorej tygodnia.. Lekko chyba mnie ciągną nerki albo kręgosłup. I co jakiś czas kulsza i to jest straszne. Pochyliłam się po podpora w biedrze i prawie mi łzy poleciały, a nogę przeszył ból. Ehh jeszcze 3 miesiące 😉 ponarzekałam sobie.
Ola, jeżeli Cię to niepokoi to podejdź gdzieś na IP. To taki niestety paradoks, ale stres i strach przed napinaniem brzucha może właśnie go napinać, tak więc, nawet gdybyś miała tą wizytą tylko się uspokoić- to warto.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Zasnęłam wczoraj. Dzisiaj od rana mały buszuje, jak rozróżniacie głowę od pupy? Dzisiaj mi dwie twarde kulki wyszły po obu stronach pępka, wskazujące wielkością na główkę i pupkę, ale nie w ząb nie wiem które to które. Więc conajwyżej poklepałam małego po głowie 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 06:23
-
nick nieaktualnyJa miałam ciężka noc. Po 20 wzięłam Apap i troche przestało mnie bolec, położyłam sie spać o 21, ok 23.30 znowu ból. Juz chciałam jechac na IP, ale wzielam nospe. Godzinę jeszcze męczyło ale troche przeszło, teraz boli jak położę sie na plecach, na boku jest dużo lepiej. Maly sie rusza tyle dobrego. Wizyta za tydzień u ginka
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś mam krzywą cukrową 😦 trzymajcie kciuki, żebym przeżyła, bo strasznie się obawiam tego badania 😅
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę ślubuBędzie świętowanie 😄
Miłego dnia 😊Smerfelinka, E_linka2, Frida91, Agagusia, Niezapominajka5, Vampire, Pierniczkowa, Chimera, OlaWi, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Sylvka, kayama, Misi@, Panna_Justyna, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Vampire wrote:Oby tak dalej!
Ja się chyba nakręcam. Zobaczę jak będzie jutro. Zauważyłam, że nospa mi za bardzo nie pomaga. Chyba lepiej jest po kilku dniach mogą dawki magnezu.Vampire lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:ja w pierwszej ciąży właśnie w okolicach 26 tygodnia miałam mega napinanie brzucha, gin zalecil mega dawke magnezu - 8 tabletek dziennie magne b6, nospe w razie jakby magnez nie dawal razy i tydzien prowadzilam oszczedny tryb życia.
Polubiłam za koleżankę. 😁 To jest instynkt macierzyński!
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Ania gratuluję rocznicy, i trzymam kciuki za krzywą.
Ja odwołałam wizytę rodziny, mieli przyjechac na majówkę. Nie mam siły biegać w kuchni dla 5 osób. Do tego w czwartek przyjadą meble małeji pokoik będzie już prawie gotowy.
Dzisiaj młoda obudziła mnie o 1wszej i do 3ciej buszowała.
OlaWi, Ania95, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Vampire wrote:Aż 8 dziennie? O, to ja zwiększam dawki. Ciągle nosi mnie za orzechami i czekoladą - organizm wie czego mu potrzeba.
Polubiłam za koleżankę. 😁 To jest instynkt macierzyński!Vampire lubi tę wiadomość
-
Kurczę, od wczorajszego popoludnia maly gos mi die słabiej rusza. Nie zebym go nie czuła, cos tam kopie, ale zdecydowanie mniej juz wczesniej. Rano to samo, zawsze dawał o sobie znac, dzis 2 leciutkie kopniaki. Teraz leżę po śniadaniu - jeden ruch i cisza. Martwię sie troche, tym bardzuej ze jutro ruszamy z rana do Olsztyna na 3 dni. I jeszcze dziewczyny z niska glukoza pisały zeby na te ruchy szczegolnie zwracać uwage, a u mnie przy krzywej żaden wynik do 100 sie nawet nie zbliżył, choc poniżej 80 tez nie bylo.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Dzisiaj na kawę wpada moja friend, ogarnęłam podłogi i wiem że będę tego jutro żałować.. na IP na razie nie jadę, bo u nas chcą najpierw przyjąć na szpital a dopiero potem badają. Nie uśmiecha mi się leżenie w szpitalu tylko po to żeby ktoś mnie zbadał. Nie jest źle, najwyżej wezmę nospe. Może to od ruchów, Mały się non stop wierci 😆
Mi nic z sutków nie leci 😕 kurcze ja chcę karmić piersią. Tak samo jak nie mam ciemnej linii na brzuchu 😔 -
Agagusia wrote:Kurczę, od wczorajszego popoludnia maly gos mi die słabiej rusza. Nie zebym go nie czuła, cos tam kopie, ale zdecydowanie mniej juz wczesniej. Rano to samo, zawsze dawał o sobie znac, dzis 2 leciutkie kopniaki. Teraz leżę po śniadaniu - jeden ruch i cisza. Martwię sie troche, tym bardzuej ze jutro ruszamy z rana do Olsztyna na 3 dni. I jeszcze dziewczyny z niska glukoza pisały zeby na te ruchy szczegolnie zwracać uwage, a u mnie przy krzywej żaden wynik do 100 sie nawet nie zbliżył, choc poniżej 80 tez nie bylo.
Nie martw się na zapas. Pewnie dzidziuś odczuwa stres związany z wyjazdem albo jest odwrócony do kręgosłupa. Mnie się też zdarza, że niekiedy mniej się rusza. -
Agagusia wrote:Kurczę, od wczorajszego popoludnia maly gos mi die słabiej rusza. Nie zebym go nie czuła, cos tam kopie, ale zdecydowanie mniej juz wczesniej. Rano to samo, zawsze dawał o sobie znac, dzis 2 leciutkie kopniaki. Teraz leżę po śniadaniu - jeden ruch i cisza. Martwię sie troche, tym bardzuej ze jutro ruszamy z rana do Olsztyna na 3 dni. I jeszcze dziewczyny z niska glukoza pisały zeby na te ruchy szczegolnie zwracać uwage, a u mnie przy krzywej żaden wynik do 100 sie nawet nie zbliżył, choc poniżej 80 tez nie bylo.
Gratuluję studniówki.Może zrób sobie szybkie usg lub podjedz na IP na wyjeździe będziesz spokojniejsza.W Olsztynie też są szpitale ale tam masz się relaksować a nie martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 09:40
-
nick nieaktualny