Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykayama wrote:A ja mam pytanie, czy mogą wrócić mdłości??? No od rana mnie mdli i nie mija, a przecież mdłości przeszły mi na początku 4 miesiąca. Zła jestem. Siemię pomogło na ból brzucha ale na mdłości nie.
Ostatnio jak wracalismy z gor to wypilam po drodze tymbarka marchewkowego i nie dosc, ze mnie zaczelo mdlic, to zwymiotowalam prawie wszystko na stacji. A tez nie mam mdlosci ani wymiotow od 3 mcy. Wiec moze u Ciebie podobnie, jakas nietolerancja pokarmowa? Ja marchwi nie moge tykac wcale, bo zaraz jest zgaga i mdlosci
-
nick nieaktualny
-
Nacha - dobrze ze to sprawdziłas i sie uspokoiłas, przy okazji jestes gruntownie przebadana:) A ja małego postaszylam szpitalem, zachęciłam 3 cukierkami i od razu sie rozruszał
uff.
Smerfelinka, Nacha, OlaWi, Marcelina85, Vampire, Anhydra, emi2016 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
baileys wrote:Ostatnio jak wracalismy z gor to wypilam po drodze tymbarka marchewkowego i nie dosc, ze mnie zaczelo mdlic, to zwymiotowalam prawie wszystko na stacji. A tez nie mam mdlosci ani wymiotow od 3 mcy. Wiec moze u Ciebie podobnie, jakas nietolerancja pokarmowa? Ja marchwi nie moge tykac wcale, bo zaraz jest zgaga i mdlosci
Hm ale nic nowego nie zjadłam. Teraz są trochę mniejsze Ale odczuwalne. Może to wszystko przemęczenie. Zobaczę jutro. Przed nami 4-5 godzin jazdy. -
Myslalam nad zakupem mobilu (takiej niby karuzelki, sle bez melodi i mechanizmu napedzajaceego), ale ceny mnie troche przeraziły. Chcialam zeby to jednocześnie byla ozdoba kącika dzieciexego w naszej sypialni i to co mi sie podoba kosztuje 80-150 zl... i postanowiłam taki mobil zrobic sama:( Wlasnie zamowilam w pasmanteri filc w rożnych kolorach oraz bambusowy sznurek - zapłaciłam 35 zl. Bede robila cos takiego, ale z wieksza ilością gwiazdek szaro-turkusowo-miętowych:
Dam znac jak wyszlo za jakis czas, pewnie dłuższy niz krótszy, bo caly czasctez dziergam kocyk:) jak ogolnie nie lubie prac manualnych tak w ciazy mnie do tego ciągnie, jakos ogolnie sie wyciszam.kayama, Limerikowo, Bobby29, Nacha, Anhydra, Vampire lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Agagusia wrote:Myslalam nad zakupem mobilu (takiej niby karuzelki, sle bez melodi i mechanizmu napedzajaceego), ale ceny mnie troche przeraziły. Chcialam zeby to jednocześnie byla ozdoba kącika dzieciexego w naszej sypialni i to co mi sie podoba kosztuje 80-150 zl... i postanowiłam taki mobil zrobic sama:( Wlasnie zamowilam w pasmanteri filc w rożnych kolorach oraz bambusowy sznurek - zapłaciłam 35 zl. Bede robila cos takiego, ale z wieksza ilością gwiazdek szaro-turkusowo-miętowych:
Dam znac jak wyszlo za jakis czas, pewnie dłuższy niz krótszy, bo caly czasctez dziergam kocyk:) jak ogolnie nie lubie prac manualnych tak w ciazy mnie do tego ciągnie, jakos ogolnie sie wyciszam.
SuperU nas by pasowało bo pokój dekorujemy w chmurki i gwiazdki. Wklej zdjęcie jak będzie gotowy.
Znalazłam taką naklejkę ścienną i dużo gadżetów pasujących, nawet z motywem śpiących oczek.
https://www.naklejkiozdobne.pl/pl/p/NAKLEJKI-Spiace-oczka-Gwiazdki-Chmurki-150x100cm-BAL4001-/3413
I kupiłam taki szary dywanik.
http://www.komfort.pl/pl/Produkty/Dywany/CLOUD-SILVER-Szary/p/461695
http://skandidom.pl/wieszaki/10627-wieszak-oczy-ciemny-rozowy-jasny-rozowy-2-szt-5711173176656.html
-
Dziewczyny mam głupie pytanie, czy macie jakiś patent na mycie włosów? Ja myję w wannie i zawsze się schylałam po prostu myłam prysznicem, ale teraz strasznie brzuch ciągnie jak tak wiszę i kręgosłup boli. Nie próbowałam w umywalce ale nie wiem czy to będzie lepiej.
-
kayama wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie, czy macie jakiś patent na mycie włosów? Ja myję w wannie i zawsze się schylałam po prostu myłam prysznicem, ale teraz strasznie brzuch ciągnie jak tak wiszę i kręgosłup boli. Nie próbowałam w umywalce ale nie wiem czy to będzie lepiej.
dużo łatwiej niż się nachylać
-
Jeśli macie w planie zakup wideoniani, to na majówkę jest -20% na stronce
https://vtech-polska.pl/
Kod rabatowy:MAY19
Jakiś czas już się przyglądam i postanowiłam zaryzykować. Mają dobre opinie co do zasięgu do 50 m w budynku i do 300 m poza. Czytałam recenzje na kilku blogach już dosyć dawno, ale jakoś mi utkwiło, że są dobrej jakości. mają 3 lata gwarancji.Bobby29, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie planujecie meble do pokoju dziecka? W sensie jak najlepiej trzymać ubranka i inne potrzebne rzeczy? Ja wstępnie planowałam 2 komody - po 1 dla każdego, ale wydaje mi się, że przydałby się jeszcze osobny regał z otwartymi półkami, gdzie postawię jakieś zabawki czy książeczki. Oczywiście później, nie od razu - choć pewnie od razu parę takich rzeczy będę miała. Urządzam cały pokój i chciałabym kupić od razu meble na jakiś czas.
-
E_linka2 wrote:Jakie planujecie meble do pokoju dziecka? W sensie jak najlepiej trzymać ubranka i inne potrzebne rzeczy? Ja wstępnie planowałam 2 komody - po 1 dla każdego, ale wydaje mi się, że przydałby się jeszcze osobny regał z otwartymi półkami, gdzie postawię jakieś zabawki czy książeczki. Oczywiście później, nie od razu - choć pewnie od razu parę takich rzeczy będę miała. Urządzam cały pokój i chciałabym kupić od razu meble na jakiś czas.
Przyda sie tez szafa na przyszlosc, bo jednak w przypadku dziewczynki to w komodzie te sukieneczki sie bardziej gniota -
nick nieaktualny
-
Moja córka wczoraj dziabnela sie kredka w oko, dzis miala je zaczerwienione a po południu zaczela wyplywac ropa... Nie skarzy sie na oko, ze ja boli.
Przemywam jej rumiankiem, ale sie stresuje znowu i przez to czuje jakies dziwne napięcie brzuchajeszcze mam wyrzuty sumienia, ze jej nie dopilnowalam
-
Domi_tur wrote:Aga, zamowilam bardzo podobne na aliexpress
Domi I Jak jakość? Masz już to czy jeszcze czekasz? Podziel się linkiem jak jesteś zadowolona:*
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnykayama wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie, czy macie jakiś patent na mycie włosów? Ja myję w wannie i zawsze się schylałam po prostu myłam prysznicem, ale teraz strasznie brzuch ciągnie jak tak wiszę i kręgosłup boli. Nie próbowałam w umywalce ale nie wiem czy to będzie lepiej.
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 05:04
-
Nacha, dobrze ze z synkiem ok! A kamieni współczuje 😞.
Ja żadnych dekoracji nie planuje. Przy Julku ponaklejalam kilka naklejek w jego pokoju. Ostatecznie teraz ma pokój w innym pomieszczeniu, a ja zostałam z chmurkami na ścianie w gościnnym 😁. Ale tam za 2-3 lata urządzimy pokój Kazikowi wiec nie odklejam 😉.
Tak naprawdę te ozdoby są bardziej dla mamy niż dla dziecka, a ja chyba tego nie potrzebuje. Patrzę czasem na te ładne pokoiki i sobie myśle ze może powinnam taki urządzić, ale potem dochodzę do wniosku „a komu to potrzebne?”. Chyba zwyczajnie nie mam do tego drygu.
Nacha, Mary Magdalena lubią tę wiadomość
[/url]