Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaWi wrote:Z innej beczki, na ile wykupiłyście abonament na Belly? Mnie się kończy za parę dni darmowy okres i zastanawiam się nad przedłużeniem.
Ja nie kupuje w ogóle jest mi tu dobrze w takiej formie i niezamierzone płacić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja też nie mam abonamentu.
Mi znajoma znalazła malutki pecherzyk na jajniku, muszę za dwa tygodnie powiedzieć lekarce:) ale powiem Wam, że się uśmiałam bo robiłam to usg w klinice niepłodności i zleciały się wszystkie pielęgniarki i położne oglądać zdjęcia zachwycone, że mają okazję bobo oglądaćAgagusia, werni lubią tę wiadomość
-
OlaWi wrote:Z innej beczki, na ile wykupiłyście abonament na Belly? Mnie się kończy za parę dni darmowy okres i zastanawiam się nad przedłużeniem.
To zależy czy chcesz wpisywać wagę swoją i dziecka. Po skończeniu abonamentu odliczanie do porodu nadal jest aktywne i forum też. Ja więcej nie potrzebujeOlaWi lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Któraś mnie pytala jakie kwasy omega kupilam - Omegamed Optima forte - zależało mi ze względu na wymioty zeby nie byly z ryb, tylko alg. Jest tam tez jeszcze żelazo, jod i Vit D3, sa ew tez Sanę kwasy - Omegamed Pregna. Reszty witamin brac nie zamierzam, ew w 2-3 trymestrze żelazo, jesli pojawiłaby die anemia.
Anhydra, Domi - piekne zdjecia:) Usiasia - baaaaardzo mocno trzymam kciuki. Larissa, fajnie ze sie uspokoiłas, mięśniaka skonsultuj i bedzie git:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia to ja pytałam zaraz popatrzę na skład... Ja w ogóle jestem przeciwna omedze z ryb... czytałam, że to sam syf... ale może te dla ciężarnych jakoś bardziej badają? Mój gin powiedział, że "unikamy żelaza w 1 trymestrze" (chodzi o suplementy)... pierwszy raz to słyszę, ale bardzo mu ufam...
A inna ginekolog mi wcześniej mówiła, że teraz wystarczy olej lniany po łyżeczce dziennie, ale zapominam... -
plinka89 wrote:Ja bym nie mowila, zeby nic nie sugerowac. Ale rozumiem, ze Twoj lekarz dawal jeszcze nadzieje, ze zabije pozniej? Bo przecież w innym przypadku by cie tak nie odeslal?
Domi_tur wrote:W sobotę chyba jednak muszę ubrać za małą sukienkę :p
A nasze bobo ma 1,58cm i machnął dzisiaj rączką ❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb38f3af07b.jpg -
A my mamy malucha i mamy serduszko! Według "wzrostu" to tak 6t1d czyli dzień młodszy niż z terminu OM. To będą dobre święta
Alfa_Centauri, Agagusia, OlaWi, Myszowelove, MDW, Usiasia, natty85, Misi@, Natalia1992, Anhydra, smeg, werni, Marimiko lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
AnaKwiat wrote:A my mamy malucha i mamy serduszko! Według "wzrostu" to tak 6t1d czyli dzień młodszy niż z terminu OM. To będą dobre święta
Super. Mam nadzieję że i ja się tego doczekam.Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
AnaKwiat wrote:A my mamy malucha i mamy serduszko! Według "wzrostu" to tak 6t1d czyli dzień młodszy niż z terminu OM. To będą dobre święta
Tylko mi teraz ten mięśniak w głowie siedzi. Naczytałam się, wzrasta ryzyko poronienia w I trymestrze -
Larissa nie czytaj bo zwariujesz. Wiem, że to trudne ale nie czytaj.
Trzymam kciuki za ciebie.Larissa90 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Ja właśnie dzwoniłam do mojej gin. Jest na zwolnieniu i mam dzwonić 3 stycznia
Mam nadzieję że mnie wcisnie na 8 stycznia. Jak nie to pójdę gdzieś prywatnie bo zwariuje.Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r