Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja dzisiaj miałam kolejną wizytę (w klinice, planowaną). Z maluszkiem wszystko ok, ma 10,7mm
Doktor znalazła mały kawałek gdzie odkleił się trofoblast, więc pewnie stąd plamienia. Przez to mam teraz dużo odpoczywać, głównie leżeć a jak musze się ruszyć to mam to robić wolno jak królowa angielska
Zrobiłam też badania bhcg i progesteron. Jak będą wyniki to ma dzwonić i ewentualnie zmienić dawki luteiny.
Mam już kartę ciąży i jutro idę na te wszystkie podstawowe badaniawiki2, emi2016, natty85, Agagusia, Misi@, Marimiko lubią tę wiadomość
-
redken wrote:Hej
Ja dzisiaj miałam kolejną wizytę (w klinice, planowaną). Z maluszkiem wszystko ok, ma 10,7mm
Doktor znalazła mały kawałek gdzie odkleił się trofoblast, więc pewnie stąd plamienia. Przez to mam teraz dużo odpoczywać, głównie leżeć a jak musze się ruszyć to mam to robić wolno jak królowa angielska
Zrobiłam też badania bhcg i progesteron. Jak będą wyniki to ma dzwonić i ewentualnie zmienić dawki luteiny.
Mam już kartę ciąży i jutro idę na te wszystkie podstawowe badania
Ooo, 10,7mm to już nie taki maluszek mój w poniedziałek miał 6,4mm... ciekawie jestem ile dziś, bo jestesmy w tym samym dniu
Rozśmieszyłaś mnie z tą królową angielskąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:31
-
redken wrote:Larissa, mięśniak też może w ciąży sam sie wchłonąć Trzymam kciuki żeby właśnie tak było!
Dzięki
Moja mama mówiła, że miała mięśniaka w ciąży z moim bratem i nic jej z nim nie robili ani w ciąży ani po porodzie także trochę mnie pocieszyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:37
-
Larissa wszystko będzie dobrze. Uważaj na siebie, nie przemeczaj się i myśl pozytywnie.
Larissa90 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
plinka89 wrote:Usiasia - to jak sam nie jest pewny to musisz byc dobrej mysli! Widocznie nje ufa swojemu sprzetowi na 100%. Ja pewnie tygodnia bym nie wyczekala i poszlabym dzis do tego gina co jestes umowiona!
Mysle że powiem mu ze byłam u innego ale chciałabym poznac jeszcze jego opinie bez mówienia co tamten stwierdził i zobaczymy. -
Marimiko - możesz mnie dodać na pierwszej stronie? Termin na 29 sierpnia powiedzmy. Po usg zaś skoryguje.
Dla mnie ważne jest, że się tam zobaczę. Muszę zacząć wierzyć, że jestem w ciąży i będzie dobrze.
Trudne to po stracie ale staram się...Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Usiasia idź. Trzymam kciuki ogromne. Niestety wiem doskonale, co teraz czujesz. I wiem jakie to straszne.
Trzymam za Was kciuki.Usiasia lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
U nas wychodzi termin 28lub 29 lipca. Ale na pewno będzie wczesniej bo będzie cc.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Usiasia idź!!!! Musi być dobrze
Usiasia lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:U nas wychodzi termin 28lub 29 lipca. Ale na pewno będzie wczesniej bo będzie cc.
Wiecie co mam zachcianki i to nie byle jakie hahaha bym jadła same mięso,już mi slinka cieknie na samą myśl o boczku i golonce hahaha.
W pierwszej ciąży to same owoce zajadałam mandarynki tonami szły -
nick nieaktualny
-
Całe forum trzyma za Ciebie kciuki, musi byc dobrze. Ten wymiar 6 mm byl przekroczony tylko troszeczkę, a chyba sprzęt nie pierwszej klasy, skoro lekarz sam mowil ze za tydzien na lepszym Ci zrobi.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Bum23 wrote:Dlaczego cesarka ?
Wiecie co mam zachcianki i to nie byle jakie hahaha bym jadła same mięso,już mi slinka cieknie na samą myśl o boczku i golonce hahaha.
W pierwszej ciąży to same owoce zajadałam mandarynki tonami szły
to u mnie na odwrót w pierwszej ciąży samo mieso, teraz ryby i mandarynki -
Agagusia wrote:Całe forum trzyma za Ciebie kciuki, musi byc dobrze. Ten wymiar 6 mm byl przekroczony tylko troszeczkę, a chyba sprzęt nie pierwszej klasy, skoro lekarz sam mowil ze za tydzien na lepszym Ci zrobi.