Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Usiasia z tamtą dziewczyna chyba coś nie tak. Życie niezawsze jest kolorowe.
Ja pamiętam jak mnie dziewczyny wspierały. Jakim oparciem dla mnie były. Nikt nie powiedział mi, że mam nie pisać złych rzeczy..
Dlatego zdecydowałam się tak wcześnie do Was dołączyć. Czy ciąża się utrzyma to nie wiem. Ale to, czy będę na forum czy nie ciąży nie pomoże ani nie zaszkodzi. A ja czuję się lepiej, gdy mogę dzielić radość i troski...Usiasia, plinka89 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
mam na imię Ania. moj termin wstępnie to 25 08 2019. na razie czekam na pierwsze usg ikolejne badania beta hcg. bo lekarzowi pierwsze sie nie podobaly. ale dziewczyny tu twierdzą że są dobre.
pozdr was wszystkieAlfa_Centauri, redken, Usiasia, Myszowelove, smeg, Marimiko lubią tę wiadomość
ono (*) - 05.2011
ono (*) - 01.2019 -
Bum23 wrote:Dlaczego cesarka ?
Wiecie co mam zachcianki i to nie byle jakie hahaha bym jadła same mięso,już mi slinka cieknie na samą myśl o boczku i golonce hahaha.
W pierwszej ciąży to same owoce zajadałam mandarynki tonami szłyStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Usiasia wrote:Jesteście wszystkie wspaniałe i bardzo pomocne. Na innym forum jak napisałam to jedna z dziewczyn stwierdziła ze usunie konto bo schizuje przez moje wpisy. Nie zrobiło mi się miło... Wiem że każda z Was się martwi ja też chce dla Was jak najlepiej ale to nie znaczy chyba porady z forum są tylko dla osib u których wszystko idzie dobrze...
Usiasia lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Plinka89 pierwszy syn czy córka?
Natty85 ja byłam cięta 2x i raz laparoskopia, wczoraj jak mówiłam ginkowi że chciała bym cesarkę to mało mnie nie zjadł,powiedział że tyle otwarć jest niebezpieczne i zna przypadek gdzie dziewczyna po 4 otwarciu jamy brzusznej przy cesarce trafiła na kolejne otwarcie tym razem usuwanie narządów bo takie zrosty miała na narządach macica jajowód.
Misi@ my byłyśmy na wrześniowych 2015 -
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałam się przywitać , jestem w 1 ciąży, po in vitro i termin wypada mi ok 20 sierpnia. Chętnie was poczytam i pogadam bo jestem zupełnie zielona
Alfa_Centauri, redken, emi2016, Usiasia, Agagusia, Ania95, Misi@, OlaWi, smeg, werni, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Melduję, mamy serduszko ❤️
natty85, redken, Larissa90, MDW, Hiszpaneczka, Reniiata, Natalia1992, emi2016, plinka89, Ania95, Agagusia, Misi@, Anhydra, OlaWi, Myszowelove, Malinka7, smeg, werni, Marimiko lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałam się przywitać , jestem w 1 ciąży, po in vitro i termin wypada mi ok 20 sierpnia. Chętnie was poczytam i pogadam bo jestem zupełnie zielona
Witaj
Ja z tych doświadczonych więc pomogę jakby coCiąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Alfa_Centauri wrote:Melduję, mamy serduszko ❤️
Takie wiadomości uwielbiam ❤️ superCiąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Ciąża jest młodsza niz to wynika z ostatniej miesiączki. CRL 5,5 mm. Wg USG jest 6+2, a wg OM 6+5. Gdybym przyszła np. we wtorek to nie byłoby widać serduszka. Tak więc trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które nadal czekają, a w szczególności za naszą Larissę
A teraz najlepszy numer: wg najnowszych wyliczń rodzę w 99 rocznicę Cudu nad Wisłą i to będzie najprawdziwszy cud, jeśli mi się wreszcie uda zostac mamą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 12:22
Larissa90, emi2016, redken, plinka89, Misi@, Anhydra, Malinowa Panienka, Myszowelove, smeg, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Witam wszytskie nowe Sierpniowki!!
Ja jestem wlasnie po pierwszej wizycie u ginka ku mojemu zaskoczeniu przebadal mne i zrobil usg - zobaczylam malutkiego groszka Z emocji nie pamietam czy mowil czy o juz zarodek czy zalazek zarodka ale jest w dobrym miejscu i chyba wsyztsko ok Chyba ma z 2,5mm ale nie jestem pewna bo nie dostalm zadnego podsumowania a emocje takie ze jak przez mgle
Zalozyl mi juz karte ciazy i dostalam liste badan do zrobienia.
Zdecydowlaismy jednak powiedziec najblizszej rodzinie w swieta, skoro juz ciaza potwierdzona Nastepna wizyta dopeiro 7.01 i wtedy mam nadzieje na serduszko
Wariuje ze szczesciaAlfa_Centauri, kayama, Ania95, werni, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Alfa_Centauri dzięki kochana
Jak mnie znowu mdli... siedzę w pracy co chwilę latam do wc bo mnie cofa a po pracy jeszcze jedziemy z mężem kupić wkońcu prezenty. Zawsze mówię sobie,że "w tym roku kupię prezenty szybciej" ale jakoś mi to nie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 12:28