Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Dziewczyny które biorą heparynę z rana: czy przed testem oggt też się klujecie czy po badaniu robicie zastrzyk z heparyny?
W sumie o tym nie myślałam jeszcze, ale chyba zrobię przed wyjściem z domu zastrzyk. Żadnych innych leków nie biorę, euthyrox odpuszczę 1 dzień - bo śniadanie zjadła bym wtedy na obiad -
nick nieaktualnyJa robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.
E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞Applejoy, E_linka2 lubią tę wiadomość
-
baileys wrote:Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.
E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞
Baileys polubiłam za odpowiedz o zastrzyku, a z większą dawką heparyny się nie przejmuj jak mus to mus 🤷🏻♀️ - dobrze że to ginekolog obserwujeE_linka2 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyMelduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki
Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa
EDIT:potwierdzam darmową dostawęzamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie
w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25złw normalnej gazetce 1para za tę cenę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:05
Bobby29, Applejoy, Niezapominajka5, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Nacha wrote:Melduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki
Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa
EDIT:potwierdzam darmową dostawęzamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie
w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25złw normalnej gazetce 1para za tę cenę
Edit. Ok, znalazłam. Dzięki za cynk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak będziecie w biedrze, to dajcie znać jak te pieluchy tetrowe wygladaja na żywo. Czy warto. I jeszcze... Zastanawiają mnie przescieradelka niemowlęce. Widzialyscie jakie są wymiary dostępne? Jakieś ogromne, ja myślałam, że będzie do łóżeczka. A i jeszcze! Rożek - co myślicie o tym rożku z minky? Będzie ok na lato? W sumie nie wiem czy takiego rożka nie użyje tylko w szpitalu, ale wolę mieć.
-
nick nieaktualnyprześcieradła maja podane duże wymiary. Ja ostatnio kupiłam na allegro i teraz załuje że dorwałam ten sklep lidla online tak póżno bo są dziecięce prześcieradła w 2paku za 25zł. A te w samoloty bardzo mi się podobają
https://www.lidl-sklep.pl/LUPILU-Przescieradlo-dzieciece-60-70-x-120-140-cm-2-sztuki/p100249862
https://www.lidl-sklep.pl/MERADISO-Przescieradlo-bawelniane-z-gumka-60-70-x-120-140-2-sztuki/p100231000Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:53