WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w Tesco jest do wtorku promocja na proszek i płyn Lovela 5kg 39.99

Bobby29, OlaWi lubią tę wiadomość

dqprgu1royghdo7j.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Kayama, ale na Ali możesz sprawdzić czy Twoja przesyłka wyruszyła z Chin, przeszła już kontrolę celną, mogła zatrzymać się na Twojej poczcie i też powinno być tam info:)

A gdzie? Bo nie znalazłam.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o takiej oslonce na fotelik? Czytalam na grupach mamowych, ze sie bobaski letnie mniej pocą jak to jest założone

https://maylily.pl/bambusowe-pokrowce-na-fotelik-82?p=2

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kayama wrote:
    A gdzie? Bo nie znalazłam.
    Jak wchodzisz w zamówienia wysłane to jest opcja śledzenia przesyłki i jest podane ostatnie info o paczce z rysunkiem jaka drogę już pokonała

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka, powodzenia!!

aadd84dc14.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które biorą heparynę z rana: czy przed testem oggt też się klujecie czy po badaniu robicie zastrzyk z heparyny?

1bab7e35e8.png[/url]
  • plinka89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Powodzenia! :) studia czy prawo jazdy?

studia!

3jgx3e3kie55f15r.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka89 wrote:
    studia!

To trzymamy kciuki! O której masz egzamin? :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 22:41

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny które biorą heparynę z rana: czy przed testem oggt też się klujecie czy po badaniu robicie zastrzyk z heparyny?

W sumie o tym nie myślałam jeszcze, ale chyba zrobię przed wyjściem z domu zastrzyk. Żadnych innych leków nie biorę, euthyrox odpuszczę 1 dzień - bo śniadanie zjadła bym wtedy na obiad :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.

E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞

Applejoy, E_linka2 lubią tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.

E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞

Baileys polubiłam za odpowiedz o zastrzyku, a z większą dawką heparyny się nie przejmuj jak mus to mus 🤷🏻‍♀️ - dobrze że to ginekolog obserwuje :)

E_linka2 lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki :)
    Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa :)

EDIT:potwierdzam darmową dostawę :) zamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie :)

w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25zł :) w normalnej gazetce 1para za tę cenę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:05

Bobby29, Applejoy, Niezapominajka5, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha wrote:
    Melduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki :)
    Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa :)

EDIT:potwierdzam darmową dostawę :) zamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie :)

w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25zł :) w normalnej gazetce 1para za tę cenę
    Wrzucisz linki? :)

Edit. Ok, znalazłam. Dzięki za cynk.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:25

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu link do mamuśkowych okazji w sklepie online
    https://www.lidl-sklep.pl/Akcje/W-nastepnym-tygodniu/a219149

Malinka7, Mary Magdalena, kayama, Frida91 lubią tę wiadomość

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jak jest ze zwrotami jak się zamówi online? Można w sklepie zrobić zwrot czy trzeba odsyłać?

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba odsyłać ale drukujesz etykietę, idziesz na poczte i masz darmową wysyłkę z tego co przeczytałam

Malinka7 lubi tę wiadomość

• OlaWi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    A wiecie jak jest ze zwrotami jak się zamówi online? Można w sklepie zrobić zwrot czy trzeba odsyłać?

Trzeba odsyłać.

Malinka7 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgiz6fnyna.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak będziecie w biedrze, to dajcie znać jak te pieluchy tetrowe wygladaja na żywo. Czy warto. I jeszcze... Zastanawiają mnie przescieradelka niemowlęce. Widzialyscie jakie są wymiary dostępne? Jakieś ogromne, ja myślałam, że będzie do łóżeczka. A i jeszcze! Rożek - co myślicie o tym rożku z minky? Będzie ok na lato? W sumie nie wiem czy takiego rożka nie użyje tylko w szpitalu, ale wolę mieć.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prześcieradła maja podane duże wymiary. Ja ostatnio kupiłam na allegro i teraz załuje że dorwałam ten sklep lidla online tak póżno bo są dziecięce prześcieradła w 2paku za 25zł. A te w samoloty bardzo mi się podobają ;)
    https://www.lidl-sklep.pl/LUPILU-Przescieradlo-dzieciece-60-70-x-120-140-cm-2-sztuki/p100249862
    https://www.lidl-sklep.pl/MERADISO-Przescieradlo-bawelniane-z-gumka-60-70-x-120-140-2-sztuki/p100231000

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:53

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widziałam, że mają duże rozmiary, ale zastanawiałam się czy może nie mają błędu w gazetce :D
    Szkoda, że białych nie ma w Lidlu :) ale kusząca oferta, bo też już patrzyłam na allegro.

Nacha lubi tę wiadomość

3jgxdqk3vzuxur4g.png
‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ