X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w Tesco jest do wtorku promocja na proszek i płyn Lovela 5kg 39.99

Bobby29, OlaWi lubią tę wiadomość

dqprgu1royghdo7j.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Kayama, ale na Ali możesz sprawdzić czy Twoja przesyłka wyruszyła z Chin, przeszła już kontrolę celną, mogła zatrzymać się na Twojej poczcie i też powinno być tam info:)

A gdzie? Bo nie znalazłam.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o takiej oslonce na fotelik? Czytalam na grupach mamowych, ze sie bobaski letnie mniej pocą jak to jest założone

https://maylily.pl/bambusowe-pokrowce-na-fotelik-82?p=2

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kayama wrote:
    A gdzie? Bo nie znalazłam.
    Jak wchodzisz w zamówienia wysłane to jest opcja śledzenia przesyłki i jest podane ostatnie info o paczce z rysunkiem jaka drogę już pokonała

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka, powodzenia!!

aadd84dc14.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które biorą heparynę z rana: czy przed testem oggt też się klujecie czy po badaniu robicie zastrzyk z heparyny?

1bab7e35e8.png[/url]
  • plinka89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Powodzenia! :) studia czy prawo jazdy?

studia!

3jgx3e3kie55f15r.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka89 wrote:
    studia!

To trzymamy kciuki! O której masz egzamin? :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 22:41

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny które biorą heparynę z rana: czy przed testem oggt też się klujecie czy po badaniu robicie zastrzyk z heparyny?

W sumie o tym nie myślałam jeszcze, ale chyba zrobię przed wyjściem z domu zastrzyk. Żadnych innych leków nie biorę, euthyrox odpuszczę 1 dzień - bo śniadanie zjadła bym wtedy na obiad :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.

E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞

Applejoy, E_linka2 lubią tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.

E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞

Baileys polubiłam za odpowiedz o zastrzyku, a z większą dawką heparyny się nie przejmuj jak mus to mus 🤷🏻‍♀️ - dobrze że to ginekolog obserwuje :)

E_linka2 lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki :)
    Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa :)

EDIT:potwierdzam darmową dostawę :) zamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie :)

w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25zł :) w normalnej gazetce 1para za tę cenę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:05

Bobby29, Applejoy, Niezapominajka5, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha wrote:
    Melduje od 23.05 w Lidlu mamuśkowe (szorty na które czekam!) i dzieciaczkowe łaszki :)
    Można kupowac online i to chyba od już a w dniach 13-19.05 darmowa dostawa :)

EDIT:potwierdzam darmową dostawę :) zamówiłam właśnie szorty i 2pak koszulek mamuśkowych - nie wszystko dostępne online np ogrodniczki dziecięce, ale może upoluję je w sklepie :)

w sklepie online są leginsy i to 2pary za 25zł :) w normalnej gazetce 1para za tę cenę
    Wrzucisz linki? :)

Edit. Ok, znalazłam. Dzięki za cynk.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:25

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu link do mamuśkowych okazji w sklepie online
    https://www.lidl-sklep.pl/Akcje/W-nastepnym-tygodniu/a219149

Malinka7, Mary Magdalena, kayama, Frida91 lubią tę wiadomość

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jak jest ze zwrotami jak się zamówi online? Można w sklepie zrobić zwrot czy trzeba odsyłać?

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba odsyłać ale drukujesz etykietę, idziesz na poczte i masz darmową wysyłkę z tego co przeczytałam

Malinka7 lubi tę wiadomość

• OlaWi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    A wiecie jak jest ze zwrotami jak się zamówi online? Można w sklepie zrobić zwrot czy trzeba odsyłać?

Trzeba odsyłać.

Malinka7 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgiz6fnyna.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak będziecie w biedrze, to dajcie znać jak te pieluchy tetrowe wygladaja na żywo. Czy warto. I jeszcze... Zastanawiają mnie przescieradelka niemowlęce. Widzialyscie jakie są wymiary dostępne? Jakieś ogromne, ja myślałam, że będzie do łóżeczka. A i jeszcze! Rożek - co myślicie o tym rożku z minky? Będzie ok na lato? W sumie nie wiem czy takiego rożka nie użyje tylko w szpitalu, ale wolę mieć.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prześcieradła maja podane duże wymiary. Ja ostatnio kupiłam na allegro i teraz załuje że dorwałam ten sklep lidla online tak póżno bo są dziecięce prześcieradła w 2paku za 25zł. A te w samoloty bardzo mi się podobają ;)
    https://www.lidl-sklep.pl/LUPILU-Przescieradlo-dzieciece-60-70-x-120-140-cm-2-sztuki/p100249862
    https://www.lidl-sklep.pl/MERADISO-Przescieradlo-bawelniane-z-gumka-60-70-x-120-140-2-sztuki/p100231000

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 08:53

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widziałam, że mają duże rozmiary, ale zastanawiałam się czy może nie mają błędu w gazetce :D
    Szkoda, że białych nie ma w Lidlu :) ale kusząca oferta, bo też już patrzyłam na allegro.

Nacha lubi tę wiadomość

3jgxdqk3vzuxur4g.png
‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ