Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje mi się, że to błąd, bo wymiary są standardowych prześcieradeł.
Ja mam te białe w szare kropki, kupiłam je już ze 2 miesiące temu. Taka cienka bawełna nierozciągliwa, ale pewnie jakiś podkład się da pod prześcieradełko, to nie będzie źle. Wtedy były po 19,99. Jak kupowałam, to w ogóle nie zwróciłam uwagi, że to dwupak, więc jak w domu rozpakowałam, to było jak znalezienie dychy w kieszeni starych spodni
Swoją drogą mam 3 prześcieradła i zastanawiam się czy kupować jeszcze jakieś. Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:15
Nacha, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak ja kupowałam, to na "cenówkach" wiszących w sklepie nie było info, że to dwupak, a oglądając opakowanie byłam na tyle skupiona na tym na jaki to wymiar materacyka, że w ogóle nie zwróciłam uwagi na tę informację. Trzecie prześcieradło mam frotte. Kuzyn mówił mi o jakichś prześcieradełkach z jakby folią od spodu, czy coś takiego, ale jakoś mnie chyba takie wynalazki nie przekonują.
-
nick nieaktualnybaileys wrote:Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.
E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞
Dzięki wielkie. Dawka się nie przejmuj.
Ja jestem na heparynie 0.8 - więc nawet wiecej.
Nie mam żadnych problemów z krwawieniem, aptt w normie, ostatnio nawet spadło - tak mówiła lekarka. Chyba nie będę już nic wymyślać. Teraz na pewno jeszcze przytyje i się rozłoży ta dawka.
W gazetce biedro jest błąd - prześcieradła są frote w standardowym rozmiarze. Jak dla mnie jakość nie powala i nie brałam. Wolę kupić gdzieś indziej lepsze. Zresztą ja nigdy nie kupowałam pościeli w biedro czy Lidlu - wolę Ikea.
Zaraz przejrzę ten Lidl on Line - dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:44
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się chyba czymś zatrułam
( Nad ranem o 6 rozbolal mnie brzuch ale to nie skurcze, nadbrzusze i na wys pępka. Do tego mdlosci i lekka biegunka. Wzięłam no spe i zasnelam, od 9 znów boli. Teraz troszkę jakby mniej, pije herbatkę gorzką
( Podejrzewam że zjadłam nieswierze ogórki kiszone. Mam nadzieję że dzidzi to nie zaszkodzi. Ehh.
A miałam się wybrać do Biedronki. Może dam radę zamówić on line z Lidla bo sobie zaplanowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 10:06
-
Obskoczyłam dziś od 8 rano 5 Biedronek i w żadnej chyba nie dowiezli nic z tych ciazowych rzeczy... Nałaziłam się jak głupia, dopiero w kolejnej były ale leginsy zostały ostatnie 2 sztuki s i xl. Na szczęście się udalo i wzięłam te s i są bardzo fajne, ale ledwo żyję
Bobby29 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Cześć Dziewczyny,
Mi sklep lidla w ogóle nie działa, nie wiem co jest nie tak. Ani z przeglądarki ani z apki. U męża spróbuje bo on nie ma żadnych problemów. Dzięki za cynk!
Byłam w biedrze dziś już dwa razy 😀. Za pierwszym rzutem kupiłam szorty, leginsy, t-shirt i spódnice. Spódnice bez przekonania bo jestem przygrube i niezgrabna i byłam przekonana ze będę złe wyglądać. Ale o dziwo jest super!
Szorty zwróciłam bo mnie cisnęły w brzuch. Dokupiłam jeszcze spódnice w czarnym kolorze i sukienkę, lar jej jeszcze nie mierzyłam.
Kupiłam tez pieluch flanelowe i tetrowe. Flanelowe są ok, ale tej tetry nie polecam. Jakaś taka sztywna, może po praniu i przepracowaniu się nada.[/url]
-
Malinka7 wrote:Właśnie widziałam, że mają duże rozmiary, ale zastanawiałam się czy może nie mają błędu w gazetce
Szkoda, że białych nie ma w Lidluale kusząca oferta, bo też już patrzyłam na allegro.
Ja kupilam jedno prześcieradło w Lidlu takie w kropki, bardzo fajne ale stacjonarnie to chyaba koło 20zl jedno kosztowało, on line lepsza oferta. Zastanawiam się czy nie wziąć on line jeszcze dwóch i mieć z głowy, chyba 3 sztuki to nie za dużo?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Chimera wrote:Wydaje mi się, że to błąd, bo wymiary są standardowych prześcieradeł.
Ja mam te białe w szare kropki, kupiłam je już ze 2 miesiące temu. Taka cienka bawełna nierozciągliwa, ale pewnie jakiś podkład się da pod prześcieradełko, to nie będzie źle. Wtedy były po 19,99. Jak kupowałam, to w ogóle nie zwróciłam uwagi, że to dwupak, więc jak w domu rozpakowałam, to było jak znalezienie dychy w kieszeni starych spodni
Swoją drogą mam 3 prześcieradła i zastanawiam się czy kupować jeszcze jakieś. Jak myślicie?
To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomacać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu: podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:14
Applejoy, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Chimera, Smerfelinka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Ja kupilam jedno prześcieradło w Lidlu takie w kropki, bardzo fajne ale stacjonarnie to chyaba koło 20zl jedno kosztowało, on line lepsza oferta. Zastanawiam się czy nie wziąć on line jeszcze dwóch i mieć z głowy, chyba 3 sztuki to nie za dużo?
Bobby jeśli chodzi o te dziecięce to są dwupaki, ja też kupiłam szare w kropkiJeszcze dokupie jedno nie z Lidla. 3 chyba styknie.
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Bobby29 wrote:To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomagać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.
Super patent! Że też nie wpadłam na to z synkiem 😭Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Bobby29 wrote:To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomacać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu: podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.
Bobby, złoto za ten patent! Ze tez ja na to nie wpadłam przy moim ulewajacym delikwencie!Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Bobby, złoto za ten patent! Ze tez ja na to nie wpadłam przy moim ulewajacym delikwencie!
Nie mój ale bierzcie korzystajcie z tego wszyscy!!! 😄♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Bobby a podkłady takie medyczne czy takie materiałowe jak te: https://www.smyk.com/smiki-nieprzemakalny-podklad-na-materac-60x120-cm-bialy.html?&gclid=CjwKCAjwq-TmBRBdEiwAaO1enzaYqDfTpCT2enlVTuz3OMLICQmUe1AgcGbO274_KULaamNbdxWqbxoCd8EQAvD_BwE
[/url]