WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że to błąd, bo wymiary są standardowych prześcieradeł.

Ja mam te białe w szare kropki, kupiłam je już ze 2 miesiące temu. Taka cienka bawełna nierozciągliwa, ale pewnie jakiś podkład się da pod prześcieradełko, to nie będzie źle. Wtedy były po 19,99. Jak kupowałam, to w ogóle nie zwróciłam uwagi, że to dwupak, więc jak w domu rozpakowałam, to było jak znalezienie dychy w kieszeni starych spodni ;)

Swoją drogą mam 3 prześcieradła i zastanawiam się czy kupować jeszcze jakieś. Jak myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:15

Nacha, Malinka7 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak były na sklepie to patrzyłam na te w samoloty i było ze 1szt i nie wzięłam ale może nie zbadałam tematu dokładnie

• Chimera Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja kupowałam, to na "cenówkach" wiszących w sklepie nie było info, że to dwupak, a oglądając opakowanie byłam na tyle skupiona na tym na jaki to wymiar materacyka, że w ogóle nie zwróciłam uwagi na tę informację. Trzecie prześcieradło mam frotte. Kuzyn mówił mi o jakichś prześcieradełkach z jakby folią od spodu, czy coś takiego, ale jakoś mnie chyba takie wynalazki nie przekonują.

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pozdrawiam z badania oggt , jestem tuż przed ostatnim pobraniem, mała w brzuchu wierci się jak szalona jakaś 😂🤷🏻‍♀️

OlaWi, E_linka2, emi2016, Limerikowo, Smerfelinka, Bobby29 lubią tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    Ja robilam zastrzyk po powrocie z glukozy.

E_linka, przypomnialo mi sie, ze pytałaś o badanie anty Xa - wyszlo mi slabiutko, bo 0,22 sam dól normy 😕 Pisalam do gina, kazal powtorzyc jeszcze aptt. Jak tez bedzie nisko, to na wizycie w piątek najprawdopodobniej przepisze mi heparyne 0,6 😞

Dzięki wielkie. Dawka się nie przejmuj.
    Ja jestem na heparynie 0.8 - więc nawet wiecej.
    Nie mam żadnych problemów z krwawieniem, aptt w normie, ostatnio nawet spadło - tak mówiła lekarka. Chyba nie będę już nic wymyślać. Teraz na pewno jeszcze przytyje i się rozłoży ta dawka.

W gazetce biedro jest błąd - prześcieradła są frote w standardowym rozmiarze. Jak dla mnie jakość nie powala i nie brałam. Wolę kupić gdzieś indziej lepsze. Zresztą ja nigdy nie kupowałam pościeli w biedro czy Lidlu - wolę Ikea.
    Zaraz przejrzę ten Lidl on Line - dzięki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pościel z lidla z bio bawełny jest ekstra, jedynie lepsza dla mnie to z home&you, ikei nie lubie za swoją rozmiarówkę (małe poduszki)

• kayama Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się chyba czymś zatrułam :(( Nad ranem o 6 rozbolal mnie brzuch ale to nie skurcze, nadbrzusze i na wys pępka. Do tego mdlosci i lekka biegunka. Wzięłam no spe i zasnelam, od 9 znów boli. Teraz troszkę jakby mniej, pije herbatkę gorzką :(( Podejrzewam że zjadłam nieswierze ogórki kiszone. Mam nadzieję że dzidzi to nie zaszkodzi. Ehh.
    A miałam się wybrać do Biedronki. Może dam radę zamówić on line z Lidla bo sobie zaplanowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 10:06

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obskoczyłam dziś od 8 rano 5 Biedronek i w żadnej chyba nie dowiezli nic z tych ciazowych rzeczy... Nałaziłam się jak głupia, dopiero w kolejnej były ale leginsy zostały ostatnie 2 sztuki s i xl. Na szczęście się udalo i wzięłam te s i są bardzo fajne, ale ledwo żyję :P

Bobby29 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak mi się wydawało, że to błąd, bo prześcieradła niemowlęce a rozmiar jak na duże łóżko :)

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się obkupilam w biedrze i Lidlu. Nawet zmieściłam brzuch do sukienki i nie wyglądam jakoś strasznie, więc dzień udany :)

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• kayama Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało zamówić z Lidla :) Ból brzucha i mdłości jakby przechodzą, ale dziś na diecie.

OlaWi lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Mi sklep lidla w ogóle nie działa, nie wiem co jest nie tak. Ani z przeglądarki ani z apki. U męża spróbuje bo on nie ma żadnych problemów. Dzięki za cynk!

Byłam w biedrze dziś już dwa razy 😀. Za pierwszym rzutem kupiłam szorty, leginsy, t-shirt i spódnice. Spódnice bez przekonania bo jestem przygrube i niezgrabna i byłam przekonana ze będę złe wyglądać. Ale o dziwo jest super!
    Szorty zwróciłam bo mnie cisnęły w brzuch. Dokupiłam jeszcze spódnice w czarnym kolorze i sukienkę, lar jej jeszcze nie mierzyłam.
    Kupiłam tez pieluch flanelowe i tetrowe. Flanelowe są ok, ale tej tetry nie polecam. Jakaś taka sztywna, może po praniu i przepracowaniu się nada.

aadd84dc14.png[/url]
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    Właśnie widziałam, że mają duże rozmiary, ale zastanawiałam się czy może nie mają błędu w gazetce :D
    Szkoda, że białych nie ma w Lidlu :) ale kusząca oferta, bo też już patrzyłam na allegro.

Ja kupilam jedno prześcieradło w Lidlu takie w kropki, bardzo fajne ale stacjonarnie to chyaba koło 20zl jedno kosztowało, on line lepsza oferta. Zastanawiam się czy nie wziąć on line jeszcze dwóch i mieć z głowy, chyba 3 sztuki to nie za dużo?

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera wrote:
    Wydaje mi się, że to błąd, bo wymiary są standardowych prześcieradeł.

Ja mam te białe w szare kropki, kupiłam je już ze 2 miesiące temu. Taka cienka bawełna nierozciągliwa, ale pewnie jakiś podkład się da pod prześcieradełko, to nie będzie źle. Wtedy były po 19,99. Jak kupowałam, to w ogóle nie zwróciłam uwagi, że to dwupak, więc jak w domu rozpakowałam, to było jak znalezienie dychy w kieszeni starych spodni ;)

Swoją drogą mam 3 prześcieradła i zastanawiam się czy kupować jeszcze jakieś. Jak myślicie?

To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomacać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
    Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu: podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:14

Applejoy, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Chimera, Smerfelinka lubią tę wiadomość

Novum ICSI
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • kayama Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    Ja kupilam jedno prześcieradło w Lidlu takie w kropki, bardzo fajne ale stacjonarnie to chyaba koło 20zl jedno kosztowało, on line lepsza oferta. Zastanawiam się czy nie wziąć on line jeszcze dwóch i mieć z głowy, chyba 3 sztuki to nie za dużo?

Bobby jeśli chodzi o te dziecięce to są dwupaki, ja też kupiłam szare w kropki :) Jeszcze dokupie jedno nie z Lidla. 3 chyba styknie.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomagać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
    Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.

Super patent! Że też nie wpadłam na to z synkiem 😭

1bab7e35e8.png[/url]
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    To to dwu pak??? 😂😂😂 Jak fajnie. Ja myślałam że to jedno, tylko odpakowalam.kawalek żeby pomacać materiał, nie wiedziałam że to dwupak 😂
    Dziewczyny to ile tych prześcieradeł trzeba? Do wózka, do łóżeczka.. no i na zmianę pewnie jeszcze, nie? Ja chciałabym skorzystać z patentu: podkład, prześcieradło, podkład prześcieradło (wtedy przy niespodziance w nocy ściąga się tylko jedna warstwe do prania a to pod spodem już gotowe nie trzeba nic ścielić), więc pewnie powinnam liczyć te komplety podwójnie.

Bobby, złoto za ten patent! Ze tez ja na to nie wpadłam przy moim ulewajacym delikwencie!

aadd84dc14.png[/url]
  • AnaKwiat Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam w Lidlu sukienkę szarą i szorty. Dzięki za info! Na zakupy w Biedronce wysyłam dziś rodziców, mam nadzieję, że im się uda coś kupić a mam ochotę na spódnice, szorty i leginsy

Krzyś jest z nami od 15.08.2019
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DrzewkoPomarańczowe wrote:
    Bobby, złoto za ten patent! Ze tez ja na to nie wpadłam przy moim ulewajacym delikwencie!

Nie mój ale bierzcie korzystajcie z tego wszyscy!!! 😄

Novum ICSI
    2 mrożaki
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby a podkłady takie medyczne czy takie materiałowe jak te: https://www.smyk.com/smiki-nieprzemakalny-podklad-na-materac-60x120-cm-bialy.html?&gclid=CjwKCAjwq-TmBRBdEiwAaO1enzaYqDfTpCT2enlVTuz3OMLICQmUe1AgcGbO274_KULaamNbdxWqbxoCd8EQAvD_BwE

1bab7e35e8.png[/url]
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ