Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka, jak się Maleństwo spóźni chwilę to możesz zostać atrakcją wesela rodząc 😂😂
Kurczę, nie wiem jak to zrobiłam ale zamówiłam torbo-plecak na Ali w kompletnie inne wzory niż chciałam, miały być liście na niebieskim, a teraz widzę że zamówiłam liski i koniki na beżu 😲😲🙈🙈🙈 trzeba będzie obdarować kogoś 😂
Narzekałam na brak snu i wiercącego się Malucha, ale w poniedziałek nad ranem obrócił się główką w dół - obudził mnie taki kopniak w żołądek, że zerwałam się na równe nogiod tej pory mogę spać i 10 godzin, a Mały tylko delikatnie sygnalizuje "Matka, wstawaj, czas na śniadanie!"
Sylvka, OlaWi lubią tę wiadomość
-
Sylvka wrote:Radzę nie zakładać konta na ali bo to się bardzo źle kończy... haha 😂 sama bym sobie zamówiła stamtąd biustonosz tylko właśnie nie wiem co przyjdzie i czy trafi się z rozmiarem.
Skoro tak polecacie Brauna to chyba też zamówie ten termometr
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ciągle leje żeby było nie śmiesznie mieszkam przy rzecze, woda już wyszła z koryta do wałów jeszcze daleko ale i tak jestem przerażona 😱
W ogóle wczoraj się dowiedziałam, to chyba będziemy zapraszani na wesele 8 sierpnia dobry żart no nie 😂 Jak myślicie przekreślić od razu tą imprezę? Nie mam doświadczenia i w sumie to nie wiem czy jest szansa w ogóle iść gdziekolwiek świeżo po porodzie? -
Sylvka wrote:Radzę nie zakładać konta na ali bo to się bardzo źle kończy... haha 😂 sama bym sobie zamówiła stamtąd biustonosz tylko właśnie nie wiem co przyjdzie i czy trafi się z rozmiarem.
Skoro tak polecacie Brauna to chyba też zamówie ten termometr
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ciągle leje żeby było nie śmiesznie mieszkam przy rzecze, woda już wyszła z koryta do wałów jeszcze daleko ale i tak jestem przerażona 😱
W ogóle wczoraj się dowiedziałam, to chyba będziemy zapraszani na wesele 8 sierpnia dobry żart no nie 😂 Jak myślicie przekreślić od razu tą imprezę? Nie mam doświadczenia i w sumie to nie wiem czy jest szansa w ogóle iść gdziekolwiek świeżo po porodzie?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dziś odebrałam już 3 paczki
I podsumowując bardzo polecam koszule z dolce sonno. Wzięłam czarna na ramiączka do karmienia i tą czarno białą w kratkę całą rozpinana do porodu. Bardzo ładne
Przyszedł też mój kocyk dla Malucha ze sklepu Kizia Mizia i też bardzo polecam. Śliczne wzory mają i mięciutki że sama bym chętnie pod nim spała
No i zamówienie z apteki ale to już bardziej przyziemne sprawy :p Nie przymierzałam majtek jednorazowych 😂Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja teoretycznie mam termin na 28.07 ale na razie nie mogę sobie wyobrazić tego wszystkiego
Gdyby urodził się wcześniej to rozważwyłabym opcję, ponieważ to pierworodny nawet nie wiem jak to będzie w praktyce. Trochę serce rozdarte bo będzie cała nasza paka... później połowa września też to samo najlepsze towarzystwo a połowa października najbliższy kuzyn, ale to już wyjazdowe. Jak miało być jedno wesele to rozmnożyło się do trzech 😂
Domi a jakbyś napisała do majfrenda może uda się zmienić zamówienie czy to inna aukcja? Możesz jeszcze anulować jak nie dawno zamawialas, pieniądze powinny wrocic na konto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 10:56
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Frida91 wrote:Dziś odebrałam już 3 paczki
I podsumowując bardzo polecam koszule z dolce sonno. Wzięłam czarna na ramiączka do karmienia i tą czarno białą w kratkę całą rozpinana do porodu. Bardzo ładne
-
MartaMartaMarta wrote:Możesz przesłać link do tej całej rozpinanej? Jak wypadają rozmiarowo?
Wzięłam S i jest naprawdę luźna jak na mnie. Długość do kolan,z przodu odrobinę krótsza niż z tyłu (mam 169cm).Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida też mam tą w kratę, czarna na ramiączkach i jeszcze wzięłam taka w gwiazdki
Plus tej całej rozpinanej jest taki, że naprawdę tyłek zakrywa, materiał troszkę gruby ale może dzięki temu będzie można ją po porodzie uratować praniem w wysokiej temperaturze
Ja wszystkie zamówiłam S tak jak noszę
Sylvka, no właśnie ledwo zauważyłam błąd a już dostałam info, że paczka wysłanawystawie na allegro jak dojdzie do mnie, może ktoś się skusi
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Domi no też mam nadzieję że uratuje moją
Plamy z krwi dobrze schodzą po namoczeniu wczesniej w bardzo zimnej wodzie. Mam też takie mydełko galasowe do plam i też super spiera więc myślę, że nie będzie taka do wyrzucenia po porodzie. Podobno z tej firmy niemowlęce ubranka też mają fajne, ale na razie wzięłam tylko jedne body więc trudno mi powiedzieć
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:http://www.slodkisen.com.pl/pl/p/Koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-DN-Czarna-Kratka/526
Wzięłam S i jest naprawdę luźna jak na mnie. Długość do kolan,z przodu odrobinę krótsza niż z tyłu (mam 169cm).
Doctor nap ma fajne te koszule, mam inny model i jestem super zadowolona. Potrzebuje jeszcze jedna kupić. Mam prośbę. Mogłabyś mi zmierzyć długość tej koszuli z tylu?[/url]
-
nick nieaktualnyA jest inny wzor rozpinanej po calosci z tego Dolce Sonno? Najlepiej cala gladka? Bo ta czarno-biala kratka to nie moj klimat, ale jak mowicie ze mają spoko jakosc i rzeczywiscie sa dluzsze, to moze bym jakas wziela, zeby nie wydawac milionow monet na Granatovo.
Zastanawiam sie czemu niektore firmy robia rozpinanie po calosci z przodu, a inne z tylu.. co jest wygodniejsze do ktg? -
Drzewko zaraz zmierze jak znajdę centymetr
Baileys chyba mają ale z tego co pamiętam to same jasne kolory... Więc nie wiem czy takie Ci odpowiadają. Ja wolałam rozpiecie z przodu później do kontaktu skóra do skóry ale w sumie nie wiem po co rozpiecie z tyłu...
Z tyłu wyszło mi ok.96cmWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 12:10
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Mama mi wzięła dziecko na spacer to może w spokoju kawę wypije
.
Powiem Wam, ze nagrodę łajzy roku mam już chyba w kieszeni.
Wczoraj na sorze babka mi oddała tego kleszcza zawiniętego w gazik na wypadek gdybym jednak zdecydowała się go zbadać. Schowałam gazik z tym kleszczem do torebki, do kieszonki na suwak. Po powrocie do domu pojechaliśmy do kuzynki, z która byliśmy umówieni. Po powrocie wzięłam od razu Julka do mycia i spać. A kleszcz został w torebce. Przypomniało mi się rano. Zaglądam do gazika a kleszcza nie ma! I znowu stres, panika. Przetrzasnelam cała torbę i nic. Zaczęłyśmy z mama szukać miejscu gdzie stała ta torba i mama znalazła dziada na ścianie. Ubiła na smierć ☠️
Niech ten tydzień się już skończy![/url]
-
baileys wrote:A jest inny wzor rozpinanej po calosci z tego Dolce Sonno? Najlepiej cala gladka? Bo ta czarno-biala kratka to nie moj klimat, ale jak mowicie ze mają spoko jakosc i rzeczywiscie sa dluzsze, to moze bym jakas wziela, zeby nie wydawac milionow monet na Granatovo.
Zastanawiam sie czemu niektore firmy robia rozpinanie po calosci z przodu, a inne z tylu.. co jest wygodniejsze do ktg?
Są gładkie w różu i błękicie. Szukaj po marce doctor nap bo dolce sonno to chyba dystrybutor. Tak mi się wydaje. A jeśli chodzi o rozcięcia to z przodu do ktg, a to z tylu przydaje się przy podawaniu ewentualnego znieczulenia.baileys lubi tę wiadomość
[/url]
-
Frida91 wrote:Drzewko zaraz zmierze jak znajdę centymetr
Baileys chyba mają ale z tego co pamiętam to same jasne kolory... Więc nie wiem czy takie Ci odpowiadają. Ja wolałam rozpiecie z przodu później do kontaktu skóra do skóry ale w sumie nie wiem po co rozpiecie z tyłu...
Z tyłu wyszło mi ok.96cm
Idealnie, zamawiam zatem. Dzięki!Frida91 lubi tę wiadomość
[/url]