Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaak! ja wcinam kalarepe niemal codziennie, i kukurydzę też
kukurydzę już ugotowaną kupuję w lidlu i grilluje lekko na patelnie grillowej tylko dla podgrzania i smaczku- pycha`!!! kalarepa już u mnie pojawiła sie na stoiskach z warzywami, ładniejsza i świeższa niż ta z marketów, ale podejrzewam że to jeszcze nie TO co w pełni sezonu
Sylvka lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziewczyny❤
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia i te lekkie motywujace kopniaczki w ten mój rozpłaszczony leżeniem tyłek.
Jutro kończę 32tc. Z tej okazji chciałam dołączyć do sesji brzuszkowej (chyba parę mnie tu ominęło?). Zdjęcie sprzed 9 dni
Jakbym mogła tylko prosic o niecytowanie (potem zdj usunę) bo mi się nie chce kombinować z wycinanie twarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 20:04
Larissa90, Domi_tur, OlaWi, Chimera, Pierniczkowa, Ania95, Bobby29, Frida91, kayama, Applejoy, IGA.G, redken, Agagusia, emi2016, Niezapominajka5, Marcelina85, Nacha, Sylvka, DrzewkoPomarańczowe, Limerikowo, Myszk@, plinka89, Misi@, Smerfelinka, wiki2 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dziewczyny trzymam kciuki!
Przez Was mam ochotę na kukurydzę 😂
Ja dopiero wstałam a na 10 wizyta u gina, Szymek od 5 próbował przebić się przez mój brzuch ale sen silniejszy 😂 muszę włączyć turbo ruchy żeby zdążyć!Bobby29, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Anhydra wyglądasz prześlicznie
z daleka nie widać, że to kafelki ;-P
Czuję zazdrość jak patrzę na Ciebie, nie z powodu szpitala, tylko figury..
Moja waga zaczyna nabierać tempa.. grr.. ciągle chodzę głodna, już się nie udaje oszukać arbuzemAnhydra lubi tę wiadomość
-
Anhydra bardzo ładnie wyglądasz
Widziałam w szpitalach gorsze kafle, więc nie jest to takie tragiczne tło.
Mnie po nocy też bardzo chce się pić, ale wiadomo że to napędza błędne koło. Dzisiaj wstawałam 4 razy na siku.
Zaraz wyjeżdżamy na weekend, tak się cieszę, bo już mnie mierzi ten domAnhydra, OlaWi lubią tę wiadomość
-
Anhydra pięknie wygladasz!
Walnij sobie jeszcze sesyjke na 36 tydzień, fotografa masz przedniego 😘😘 ( proponuje w mleku - oliatum i kwiaty przyniesiemy 😂😂)
Ja wyglądam teraz jak kim kardashian whale (stylowo ale dużo 😂🙈🤷🏻♀️)Anhydra lubi tę wiadomość
[/url]
-
Anhydra, ale uśmiech jest
Bardzo ładnie wyglądasz. Trzymaj się, ja już bym chciała być w 32 tc.
Ja dziś nie śpię od 7:30, chyba mimo całych dni polegiwania organizm wymeczony bo nawet się w nocy nie budzę. Mi się też bardziej chce pić ostatnio ale pije za dnia.
Mój dziec kopie sobie od rana ale na szczęście dosyć delikatnie. Nie wiem jak ona to.robi ale kopie ze wszystkich stron
Co do stanikow do karmienia to mam 1 z Lidla awaryjnie, a więcej będę kupować w lipcu, nie wiem jak te cycki urosną. Na razie urosły niewiele.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 08:50
-
Ja nosiłam przed ciąża C80, z Lidla wzięłam D85, miseczka jest trochę za luźna a pod biustem jest ok. Jak mierzyłam to pod biustem mam teraz 86.Także rozmiarówka pasuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 09:18
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Anhydra - super zgrabny brzuszek masz:) i juz 32 tc - gratulacje!
Bobby - to Ty pare minut ode mnie bedziesz:) ja z Jozefowa. Do gina w Miedzylesiu jedziesz?
Ja dzis na 10 ide na występ na dzien mamy w przedszkolu u mojego 3-latka:) pewnie jak zwykle sie porycze...Bobby29, Anhydra, plinka89 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Agagusia wrote:Anhydra - super zgrabny brzuszek masz:) i juz 32 tc - gratulacje!
Bobby - to Ty pare minut ode mnie bedziesz:) ja z Jozefowa. Do gina w Miedzylesiu jedziesz?
Ja dzis na 10 ide na występ na dzien mamy w przedszkolu u mojego 3-latka:) pewnie jak zwykle sie porycze...
Tak, moja lekarka z Novum która nas prowadziła do in vitro tam ma swój gabinet, na bielszowickiej. Jasne że moglam prowadzić ciaze gdzie indziej ale jej ufam i te dojazdy nie są bardzo uciążliwe . A teraz samochodem to już w ogóle powinien być pikuś
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
kayama wrote:Ja nosiłam przed ciąża C80, z Lidla wzięłam D85, miseczka jest trochę za luźna a pod biustem jest ok. Jak mierzyłam to pod biustem mam teraz 86.Także rozmiarówka pasuje.
-
Bobby29 wrote:
Tak, moja lekarka z Novum która nas prowadziła do in vitro tam ma swój gabinet, na bielszowickiej. Jasne że moglam prowadzić ciaze gdzie indziej ale jej ufam i te dojazdy nie są bardzo uciążliwe . A teraz samochodem to już w ogóle powinien być pikuś
Bobby a do jakiej lekarki chodzisz jeśli można wiedzieć? Ja w Novum się przygotowywałam do in vitro i do kilku chodziłam.