Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka5 wrote:A rozmiarówka obwodu pokrywa się np z Esotiq i Triumph?
Myślisz,że jak teraz noszę 80F, to z HM 80E będzie dobre?
Chciałabym zamówić, ale kurcze boję się,że znowu źle dobiore i trzeba będzie odsylac.
Kurcze niestety nie mam porownania z Esotiq I Triumphmysle ze miseczki zgadzaja sie ze standardowa rozmiarowka a co do obwodu warto wziac +5, ja bym tak zrobila. Ale mam bardzo maly biust wiec ciezko sie wypowiadac jak to.u innych wyglada
-
Myszk@ wrote:Trzydziecha, przeczytałam że przyszły do Ciebie sanki... i sobie pomyślałam, WOW już sanki na zimę kupują... ide chyba spać
Hahahaha jeszcze az tak.zle ze mna nie jest, chyba
-
baileys wrote:Kalija, zamien sie na tesciowa! Moja jedyne co dla mnie zrobila w tej ciazy, to kupila kwiatki na balkon, czym w sumie przysporzyla nam tylko wiecej roboty, bo musielismy je potem sadzic 😉
Nie oddam swojej, trafił mi się bardzo fajny egzemplarz 😊 nie trzeba jej o nic prosić, ale prawda jest taka, że my z mężem też jej dużo pomagamy, jak to w rodzinie bywa. Teraz mnie trochę rozpieszcza , bo bardzo długo czekała na wnuka od strony syna -
ze śpiworkami warto jeszcze poczekać - niewiadomo jak duże dzieci będą nasze jesienią/zimą i czy będzie wygodnie w nich wozić czy - trzeba przymierzać fotelik+dziecko+spiworek najlepiej żeby wybrać najlepszy!
z takimi zakupami naprawdę warto się wstrzymać
nie pamiętam która z was pytała o kombinezon smyk 74 - ja bym oddała bo będzie zaduży, smyk ma zawyżone rozmiarówki - u nich 68 to spokojnie na półroczne dzieckoa dodatkowo pamiętajcie że nie wozimy w kombinezonie bo aucie ....
Kalija lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Dziewczyny a są przeceny wieczorami w 5 10 15w necie? Moja znajoma opowiadała ze się nakupowala jak była w ciąży.
Tez tam trochę kupiłam.
werni, OlaWi lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
menka2 wrote:ze śpiworkami warto jeszcze poczekać - niewiadomo jak duże dzieci będą nasze jesienią/zimą i czy będzie wygodnie w nich wozić czy - trzeba przymierzać fotelik+dziecko+spiworek najlepiej żeby wybrać najlepszy!
z takimi zakupami naprawdę warto się wstrzymać
nie pamiętam która z was pytała o kombinezon smyk 74 - ja bym oddała bo będzie zaduży, smyk ma zawyżone rozmiarówki - u nich 68 to spokojnie na półroczne dzieckoa dodatkowo pamiętajcie że nie wozimy w kombinezonie bo aucie ....
Ja pytałam, no zdecydowałam oddać. Poniosło mnie na fali promocjiStwierdziłam że kupię kombinezon i śpiworek zimowy na olx, dużo jest ładnych prawie jak nowe za niskie ceny.
Agagusia, menka2 lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Tak,co chwilę są. Przynajmniej raz w tygodniu jest promocja -50% lub -70%
Tez tam trochę kupiłam.
Oo to super może coś upoluje -
IGA.G wrote:Dziewczyny, czy wy prowadzicie auto w ciąży? ja prowadze codziennie. dzisiaj pierwszy raz w życiu zatrzymała mnie policja ;p do kontroli. i policjant zaczął mi mówić o niebezpieczeństwie prowadzenia w zaawansowanej ciąży...
Tak, ja też codziennie prowadzę ☺ nie słyszałam, żeby to było niebezpieczne... -
Moja teściowa blisko mieszka ale nic się nie odzywa tylko czasami jak mój do niej dzwoni to się pyta jak się czuje i ze ma mnie pozdrowić.
Dzięki Frida :* -
IGA.G wrote:Dziewczyny, czy wy prowadzicie auto w ciąży? ja prowadze codziennie. dzisiaj pierwszy raz w życiu zatrzymała mnie policja ;p do kontroli. i policjant zaczął mi mówić o niebezpieczeństwie prowadzenia w zaawansowanej ciąży...
-
-
Ja prowadzę, ale w poprzedniej ciąży na jakimś etapie już przestałam bo nie czułam się pewnie. Nie pamietam kiedy to było. Teraz jeszcze nie czuje tego tak.
A co do komentarza policjanta to znając poziom wiedzy niektórych reprezentantów polskiej drogówki to się dziwie, ze nie dostałaś zjebki za zapięte pasy.
joan85, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Co do śpiworka na zimę to zamierzam kupić dopiero kiedy będzie trzeba.
Na dużo rzeczy się już teraz napalałam, ale ostatnio zdałam sobie sprawę z tego, że tylko zagrace sobie pokój, a niewiadomo czy rzeczywiście będzie mi dana rzecz potrzebna dlatego stwierdziłam, że zdarze jeszcze zamówić niektóre rzeczy po porodzie. Np. poduszkę do karmienia. Miałam już zamawiać, ale stwierdziłam, że poczekam z tym. Tak samo z tym fotelem. Też mi się strasznie podobają i zawsze mówiłam że chce taki, ale też z tym poczekam. Gdybym już mieszkała u siebie w domu i miała o wiele więcej miejsca to może inaczej bym na to patrzyła, a tak to nie chce się potykać o przeróżne rzeczy.Bobby29, Frida91, kayama, menka2 lubią tę wiadomość
-
Whaat? Nie no bezpieczniej jest jechać rowerem :p ja też jeżdżę codziennie, choć nie sprawia mi to już żadnej przyjemności, Młody się zawsze wierci bo siedzę chyba jakoś niewygodnie dla niego no i czuję się jak na egzaminie bo się dwieście razy rozglądam 😂
Ale co Iga, jakiś mandacik był?czy rutynowa kontrola?
-
Domi_tur wrote:Whaat? Nie no bezpieczniej jest jechać rowerem :p ja też jeżdżę codziennie, choć nie sprawia mi to już żadnej przyjemności, Młody się zawsze wierci bo siedzę chyba jakoś niewygodnie dla niego no i czuję się jak na egzaminie bo się dwieście razy rozglądam 😂
Ale co Iga, jakiś mandacik był?czy rutynowa kontrola?
ja to miałam takiego stresa, że szok, pierwszy raz mnie zatrzymali ;p