X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam z babydream tylko 1 ale chyba jeszcze dokupie 2

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Czy którejś w poprzednich ciążach odchodził czop i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? :p

Przylaczam się do pytania bo też jestem ciekawa :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    BabyOno bambusowe, najlepsze reczniki zdecydowanie, a mamy tez Motherhood i Effiki, wiec spora konkurencja.

Laski, ktora mi wykupila zwierzaczkowe kosze na pranie w HM Home, chcialam wlasnie kliknac, a tu produkt niedostepny! Ide z giwera!😛

Przysięgam to nie ja! Oraz - jak to wykupione???

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Czy którejś w poprzednich ciążach odchodził czop i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? :p
    Mi odszedł w 21 tygodniu. Taka dość duża galareta podbarwiona krwią.

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Mooniika Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2019, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nazywam sie Monika. Od paru miesiecy sledze watek poniewaz rowniez spodziewam sie dziecka w sierpniu.
    Jestem mama Victorii z lipca 2013 a w brzuchu prawdopodobnie Maja z terminem 18 sierpnia.

Pierwsza ciaza zakonczona cc z powodu braku postepu porodu. Co do drugiej mam wybor I ostateczna decyzje mam podjac 9.07
    (Decyduje sie name cc w 39tc)
    Mieszkam w anglia od 4 lat

DrzewkoPomarańczowe, Vampire, Niebieska Gwiazda, Bobby29, Chimera, Applejoy, Domi_tur, Marcelina85, Ania95, Limerikowo, Smerfelinka lubią tę wiadomość

Mooniika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Moniko ;)
    Domi taka galaretka u mnie nie było krwi. Mi on
    Odszedł w 30 tyg. I faktycznie jak byłam na wizycie 2 tyg. Temu to się potwierdziło.

Domi_tur lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde weszłam do smyka a miałam juz nic nie kupować. Co prawda skusilam sie tylko na dresik za 25zl 😎 Chcialam w rossmannie odebrać pampki to babka w kasie zdziwiona ze cos takiego jest i musiała pytać kierowniczki. Akurat nie było tych promocyjnych dzis na stanie i mam pytać kiedy indziej pfff

• DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domu, czop to taka spora ilość galarety. Może być brązowawy i może odchodzić na raty. Mi cześć odeszła w domu, a resztę zabrał mi lekarz na IP na żelaznej - „ O! Zabrałem Pani resztę czopu śluzowego! Mam nadzieje, ze nie ma mi Pani tego za złe 😁”

U nas od rana robota wrze ;). Tak to wszystko wykminilam, ze jednak nie muszę się pozbywać jednej szafy, a co za tym idzie stare łachy jeszcze poczekają na swój kres. Zabraliśmy Julkowi komodę, wystawiliśmy do nas do sypialni i w niej będę trzymać kazikowe rzeczy. Julkowi na te okoliczność postanowiliśmy kupić nowy regał - i tu niespodzianka bo mąż sam zaproponował żeby jechać do ikea już dziś, ale nie śmiem prosić żeby dzis cokolwiek skręcał 😁. Kupiłam tam tez worki próżniowe - kojarzę ze kiedyś ich temat był tu poruszany, tylko nie pamietam czy ostatecznie były ok czy nie.
    Puściłam dziś jedno pranie, zaraz wstawiam drugie. Z prasowaniem poczekam na lekkie ochłodzenie.
    Koniec raportu 😁

Bobby29, Chimera, Misi@, emi2016, Domi_tur, werni lubią tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha wrote:
    Kurde weszłam do smyka a miałam juz nic nie kupować. Co prawda skusilam sie tylko na dresik za 25zl 😎 Chcialam w rossmannie odebrać pampki to babka w kasie zdziwiona ze cos takiego jest i musiała pytać kierowniczki. Akurat nie było tych promocyjnych dzis na stanie i mam pytać kiedy indziej pfff

Nie ma, ale się dowiaduj 😀

aadd84dc14.png[/url]
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 19:20

emi2016, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, Pierniczkowa, Applejoy, kayama, Malinka7, werni, Bobby29, Vampire, Agagusia, Ania95, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja melduję, że wczoraj i dziś pozbyłam się czopa :/
    Ja też zaliczyłam dzisiaj rundę po sklepach, od pół roku kupujemy uchwyty do dorobionych szafek kuchennych i dziś nastała ta wiekopomna chwila! Teraz będą dwa tygodnie nabierały mocy prawnej na stole w salonie, potem kolejne dwa na blacie w kuchni i za miesiąc może się same zamontują:)
    W sypialni mieliśmy naklejać naklejki chmurki, ale pomyślałam dziś, że lepiej kupić szablon i naciapać farbą dowolną ilość. Miały być tylko białe bo sypialnia jest ciemna i w dodatku mamy ciemne meble, ale kupiłam też czarną tubkę i zrobimy kontrasty :)

Poza bolącym rano kroczem i czopem, złapał mnie dzisiaj dziwny ból w lewej części podbrzusza, ni to skurcz ni to wyrywany jajnik😂 trzymało ze 4 minuty, łzy kapały mi ciurkiem, żebyście widziały bladą twarz mojego męża - na bank w głowie układał drogę do szpitala!
    Ten skwar tak mnie wykończył, że nie podnoszę się już dziś z kanapy.

P.S
    W smyku widziałam 7paki bodziakow z krotkim rękawem za 35 zł - jakby komuś brakowało to się opłaca :)

Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, werni, Bobby29, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    No to ja melduję, że wczoraj i dziś pozbyłam się czopa :/
    Ja też zaliczyłam dzisiaj rundę po sklepach, od pół roku kupujemy uchwyty do dorobionych szafek kuchennych i dziś nastała ta wiekopomna chwila! Teraz będą dwa tygodnie nabierały mocy prawnej na stole w salonie, potem kolejne dwa na blacie w kuchni i za miesiąc może się same zamontują:)
    W sypialni mieliśmy naklejać naklejki chmurki, ale pomyślałam dziś, że lepiej kupić szablon i naciapać farbą dowolną ilość. Miały być tylko białe bo sypialnia jest ciemna i w dodatku mamy ciemne meble, ale kupiłam też czarną tubkę i zrobimy kontrasty :)

Poza bolącym rano kroczem i czopem, złapał mnie dzisiaj dziwny ból w lewej części podbrzusza, ni to skurcz ni to wyrywany jajnik😂 trzymało ze 4 minuty, łzy kapały mi ciurkiem, żebyście widziały bladą twarz mojego męża - na bank w głowie układał drogę do szpitala!
    Ten skwar tak mnie wykończył, że nie podnoszę się już dziś z kanapy.

P.S
    W smyku widziałam 7paki bodziakow z krotkim rękawem za 35 zł - jakby komuś brakowało to się opłaca :)

Domi stacjonarnie - rozmiar 56?

1bab7e35e8.png[/url]
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stacjonarnie, u mnie były wszystkie rozmiary od 50 do 74, chłopięce, dziewczęce, do wyboru do koloru było!

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie i w pepco i tesco same różowe ciuszki na wyprzedaży. Normalnie ani 1sztuki w innym kolorze. Może to i dobrze, bo miałam nic już nie kupować 😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Domi...jutro koniecznie odpocznij.
    Bardzo spodobał ni się pomysł z chmurami i to kontrastowymi, aż się zastanawiam czy go nie ukrasc i też trochę pociągać 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 18:59

• plinka89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Mi odszedł w 21 tygodniu. Taka dość duża galareta podbarwiona krwią.

Ja z kolei mialam plamienia przez kilka dni przed samym porodem i tez nowili mi, ze to podobno związane z odchodzeniem czopa... Ale samego obiektu nie zaobserwowalam.

3jgx3e3kie55f15r.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha wrote:
    U mnie zeskanowala kartę rossnę przy zakupach i powiedziałam jej, że przyszedł mi mail, że mogę odebrać pampersy. Kasjerka miała przy kasie za regałem te opakowania, nabiła na kasę i przyznała mi rację, że mi się należą :p a na tym opakowaniu pampersów jest naklejka, że nie są do sprzedaży.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio patrzyłam na grafice google jak wygląda taki czop. Jeszcze czegoś takiego nie zauważyłam u siebie, jedynie co to ostatnio więcej wydzieliny.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj cały dzień przespałam, te upały dają w kość. Dostawka zamówiona, jutro podgląd mojego bąka. Muszę jakoś ogolić nogi :D teraz to jest lvl hard :D

werni, Bobby29 lubią tę wiadomość

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• werni Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa tez jutro u ginki mam wizytę. Ciekawe ile przytyl przez tydzień.

Co do smyka właśnie wrzucilam kilka pajacykow do koszyka :)

Mo koleżanka ma pożyczyć kołyske. Ciekawe kiedy mi przywiezie.

Pierniczkowa lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 907 908 909 910 911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: