Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Czy którejś w poprzednich ciążach odchodził czop i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? :p
Przylaczam się do pytania bo też jestem ciekawa -
baileys wrote:BabyOno bambusowe, najlepsze reczniki zdecydowanie, a mamy tez Motherhood i Effiki, wiec spora konkurencja.
Laski, ktora mi wykupila zwierzaczkowe kosze na pranie w HM Home, chcialam wlasnie kliknac, a tu produkt niedostepny! Ide z giwera!😛
Przysięgam to nie ja! Oraz - jak to wykupione???♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Domi_tur wrote:Czy którejś w poprzednich ciążach odchodził czop i może mi powiedzieć jak to dokładnie wygląda? :p
-
Witam nazywam sie Monika. Od paru miesiecy sledze watek poniewaz rowniez spodziewam sie dziecka w sierpniu.
Jestem mama Victorii z lipca 2013 a w brzuchu prawdopodobnie Maja z terminem 18 sierpnia.
Pierwsza ciaza zakonczona cc z powodu braku postepu porodu. Co do drugiej mam wybor I ostateczna decyzje mam podjac 9.07
(Decyduje sie name cc w 39tc)
Mieszkam w anglia od 4 latDrzewkoPomarańczowe, Vampire, Niebieska Gwiazda, Bobby29, Chimera, Applejoy, Domi_tur, Marcelina85, Ania95, Limerikowo, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Mooniika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde weszłam do smyka a miałam juz nic nie kupować. Co prawda skusilam sie tylko na dresik za 25zl 😎 Chcialam w rossmannie odebrać pampki to babka w kasie zdziwiona ze cos takiego jest i musiała pytać kierowniczki. Akurat nie było tych promocyjnych dzis na stanie i mam pytać kiedy indziej pfff
-
Domu, czop to taka spora ilość galarety. Może być brązowawy i może odchodzić na raty. Mi cześć odeszła w domu, a resztę zabrał mi lekarz na IP na żelaznej - „ O! Zabrałem Pani resztę czopu śluzowego! Mam nadzieje, ze nie ma mi Pani tego za złe 😁”
U nas od rana robota wrze. Tak to wszystko wykminilam, ze jednak nie muszę się pozbywać jednej szafy, a co za tym idzie stare łachy jeszcze poczekają na swój kres. Zabraliśmy Julkowi komodę, wystawiliśmy do nas do sypialni i w niej będę trzymać kazikowe rzeczy. Julkowi na te okoliczność postanowiliśmy kupić nowy regał - i tu niespodzianka bo mąż sam zaproponował żeby jechać do ikea już dziś, ale nie śmiem prosić żeby dzis cokolwiek skręcał 😁. Kupiłam tam tez worki próżniowe - kojarzę ze kiedyś ich temat był tu poruszany, tylko nie pamietam czy ostatecznie były ok czy nie.
Puściłam dziś jedno pranie, zaraz wstawiam drugie. Z prasowaniem poczekam na lekkie ochłodzenie.
Koniec raportu 😁Bobby29, Chimera, Misi@, emi2016, Domi_tur, werni lubią tę wiadomość
[/url]
-
Nacha wrote:Kurde weszłam do smyka a miałam juz nic nie kupować. Co prawda skusilam sie tylko na dresik za 25zl 😎 Chcialam w rossmannie odebrać pampki to babka w kasie zdziwiona ze cos takiego jest i musiała pytać kierowniczki. Akurat nie było tych promocyjnych dzis na stanie i mam pytać kiedy indziej pfff
Nie ma, ale się dowiaduj 😀[/url]
-
No to ja melduję, że wczoraj i dziś pozbyłam się czopa
Ja też zaliczyłam dzisiaj rundę po sklepach, od pół roku kupujemy uchwyty do dorobionych szafek kuchennych i dziś nastała ta wiekopomna chwila! Teraz będą dwa tygodnie nabierały mocy prawnej na stole w salonie, potem kolejne dwa na blacie w kuchni i za miesiąc może się same zamontują
W sypialni mieliśmy naklejać naklejki chmurki, ale pomyślałam dziś, że lepiej kupić szablon i naciapać farbą dowolną ilość. Miały być tylko białe bo sypialnia jest ciemna i w dodatku mamy ciemne meble, ale kupiłam też czarną tubkę i zrobimy kontrasty
Poza bolącym rano kroczem i czopem, złapał mnie dzisiaj dziwny ból w lewej części podbrzusza, ni to skurcz ni to wyrywany jajnik😂 trzymało ze 4 minuty, łzy kapały mi ciurkiem, żebyście widziały bladą twarz mojego męża - na bank w głowie układał drogę do szpitala!
Ten skwar tak mnie wykończył, że nie podnoszę się już dziś z kanapy.
P.S
W smyku widziałam 7paki bodziakow z krotkim rękawem za 35 zł - jakby komuś brakowało to się opłacaApplejoy, DrzewkoPomarańczowe, werni, Bobby29, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:No to ja melduję, że wczoraj i dziś pozbyłam się czopa
Ja też zaliczyłam dzisiaj rundę po sklepach, od pół roku kupujemy uchwyty do dorobionych szafek kuchennych i dziś nastała ta wiekopomna chwila! Teraz będą dwa tygodnie nabierały mocy prawnej na stole w salonie, potem kolejne dwa na blacie w kuchni i za miesiąc może się same zamontują
W sypialni mieliśmy naklejać naklejki chmurki, ale pomyślałam dziś, że lepiej kupić szablon i naciapać farbą dowolną ilość. Miały być tylko białe bo sypialnia jest ciemna i w dodatku mamy ciemne meble, ale kupiłam też czarną tubkę i zrobimy kontrasty
Poza bolącym rano kroczem i czopem, złapał mnie dzisiaj dziwny ból w lewej części podbrzusza, ni to skurcz ni to wyrywany jajnik😂 trzymało ze 4 minuty, łzy kapały mi ciurkiem, żebyście widziały bladą twarz mojego męża - na bank w głowie układał drogę do szpitala!
Ten skwar tak mnie wykończył, że nie podnoszę się już dziś z kanapy.
P.S
W smyku widziałam 7paki bodziakow z krotkim rękawem za 35 zł - jakby komuś brakowało to się opłaca
Domi stacjonarnie - rozmiar 56?[/url]
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa wrote:Mi odszedł w 21 tygodniu. Taka dość duża galareta podbarwiona krwią.
Ja z kolei mialam plamienia przez kilka dni przed samym porodem i tez nowili mi, ze to podobno związane z odchodzeniem czopa... Ale samego obiektu nie zaobserwowalam. -
Nacha wrote:Kurde weszłam do smyka a miałam juz nic nie kupować. Co prawda skusilam sie tylko na dresik za 25zl 😎 Chcialam w rossmannie odebrać pampki to babka w kasie zdziwiona ze cos takiego jest i musiała pytać kierowniczki. Akurat nie było tych promocyjnych dzis na stanie i mam pytać kiedy indziej pfff
-
Ja dzisiaj cały dzień przespałam, te upały dają w kość. Dostawka zamówiona, jutro podgląd mojego bąka. Muszę jakoś ogolić nogi
teraz to jest lvl hard
werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa tez jutro u ginki mam wizytę. Ciekawe ile przytyl przez tydzień.
Co do smyka właśnie wrzucilam kilka pajacykow do koszyka
Mo koleżanka ma pożyczyć kołyske. Ciekawe kiedy mi przywiezie.Pierniczkowa lubi tę wiadomość