Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:O rety ;/
ZdrówkaMisi@ lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Niebieska A jak Ty się dziś czujesz?
Zupełnie dobrze,skurczy brak.Jestem senna i szybko się męczę.Złapałam nerwa o dziwo nie na męża tylko na syna który pojechał do dziadków na trochę.Być może wyda się to dziwne bo syn ma 4 lata ale czasem cierpliwości mibrak.Ze złości popłakałam się jak skończyłam z nim rozmawiać na skype. -
nick nieaktualnyJa wrocilam od okulisty i... przespalam 4 godziny🙄 Nie wiem co mi sie stalo, nigdy nie sypiam w dzien. Chyba ta koncowka ciazy tak wysysa energie.
Badania wyszly w porzadku, wada wzroku stabilna, nie poglebia sie, cisnienie w oczach, siatkowka git. Babka powiedziala, ze jestem modelowym przypadkiem na laserowa korekcje wzroku i zebym to rozwazyla. Jesli przy dziecku da sie odlozyc ekstra 10 tysiecy, to na pewno rozwaze 😉
Ciesze sie, ze u Was dziewczyny sie wyciszylo. Natty, mnie bardzo pomagal Enterol na jelitowke od zawsze. A Niezapominajka cos pisala?Vampire lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się bo worek z maluchami już właściwie otwarty,a Marimiko która zajmowała się wpisami terminów gdzieś zniknęła.Przeglądałam pierwszą stronę i od początku jest Ania 95 i Agagusia.Czy któraś z was podejmie się stworzenia listy dzidziusiów?Taka lista powinna znajdować się w miarę na początku.Chyba,że jest jakiś inny sposób?
-
Domi_tur wrote:U mnie napięcie przedmiesiączkowe minęło 😂 jeszcze tylko przetrwać wieczór z teściem... Chimera myślami jestem z Tobą 😂
Mnie zaczął ćmić brzuch i w ogóle całą drogę w aucie mi się spinał. Długo to tu nie wysiedze, ale teściowa mi naszykowała miejsce na huśtawce żebym się położyła w razie potrzeby. -
Niezapominajko daj znać jak u was.
Aga dobrze, że się wyciszyło, ale z tą szyjką jak widać po twoim przykładzie to na prawdę nigdy nic nie wiadomo. Tyle jej się skróciło w tak krótkim czasie 😲
Dziewczyny mam nadzieję, że wszystkie nabierzemy sił na tą końcówkę ciąży i duuuuuzo cierpliwości zwłaszcza do mężów i teściów 😂
Miałam już nic nie kupować, ale wymieklam. Winowajcą była duża tabliczka -50% i tak to kupiłam dwa komplety ( body, spodenki, czapeczka ) z Name it i kilka rzeczy dla starszej. Teraz próbuje sobie wmówić, że na prawdę tego potrzebuję 😄
A teraz idę postać trochę przy żelazku i poprasuje ubranka na 68 i więcej rozmiarów już nie piorępotem biorę się za torbę. Takie to ambitne plany na wieczór 💪😅
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Przeżyłam spotkanie z moim cudownym teściem 😂 masakra, ja wiem, że on to wszystko gada w dobrej wierze ale żarciki typu "oo jeszcze się toczysz, a już myślałem że M Cię taczką wozi" są lekko nie na miejscu 🙄
I mój hit dzisiejszego wieczoru "Trzeba będzie za rok tu basenik postawić i trampolinę, bo wiesz, za rok Szymek będzie miał rok!" serio?! Rok?! Myślałam, że za rok będzie miał czternaście i wyślę go na językowy obóz do Hiszpanii 🙄🙄🙄Agagusia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Bylam dzis przez Was w tk maxx
bylo ostatnie woombie za 60zł, kupilam, choć to taki śmieszny model z poduszkami bezpieczeństwa po bokach
zobaczę jak się sprawdzi. Sa tak przyszyte że w razie co można odciąć
Kupiłam też kocyk, apaszki i pieluszki muslinowe. Jednym słowem to moje największe zakupy w tym sklepie bo zazwyczaj dla siebie nic nie znajduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 20:30
Misi@, Bobby29, Agagusia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy przeżyli, chociaż już mnie nerwy brały jak słyszałam te polityczne pieprzenie. Chyba musiałam wyglądać na fest zmarnowaną, bo wszyscy mi tylko proponowali jakieś poduszki pod plecy, w to wodę do picia, ciągle pytali jak się czuje...to też bywa wkurwiajace.
Po drodze zatrzymaliśmy się jeszcze do apteki po nospe, bo cały czas mam twardnienia brzucha, a od jakiegoś pół godziny do tego doszedł ból w krzyżu. Byle dojechać do domu i moc się położyć w moim łóżku!!Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was słyszała opinie o żelu położniczym Natalis? Jestem ciekawa czy faktycznie pomaga przy porodzie i szukam jakiś opinii zanim wydam 150 zł
kurka chyba mnie zaczyna dopadac stres przedporodowy;)
Mama Aniołka - 02.2018
Iga jest z nami 22.08.2019 ❤❤❤