Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w mieście, jest tylko taki straszny buc od prenatalnych, ale dobry specjalista... Ale kobiety od niego z rykiem wychodzą...
Pracuje też z babką, opinie ma lepsze, ale od niedawna robi dopiero prenatalne...
I mam mega dylemat do kogo pójść, chyba zapytam się moje gina... Pewnie słyszał jakie tamten ma opinie, 🙉🙉Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:U nas w mieście, jest tylko taki straszny buc od prenatalnych, ale dobry specjalista... Ale kobiety od niego z rykiem wychodzą...
Pracuje też z babką, opinie ma lepsze, ale od niedawna robi dopiero prenatalne...
I mam mega dylemat do kogo pójść, chyba zapytam się moje gina... Pewnie słyszał jakie tamten ma opinie, 🙉🙉Karoola lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Jeżeli ta kobieta ma certyfikat FMF to możesz spokojnie iść. Musiała skończyć kurs i zrobić ileś tam tych badań, żeby móc oceniać te ryzyka
DeLaCruz, puszek369 lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
JaSzczurek wrote:To jest raczej wyjątkowym przypadkiem, bo ogólnie co do zasady w 10tc wynosi ok. 10%, a 11+4 to już dość późno. Podobno przy bmi ponad 40 może być problem
Kurczę zaciekawiłaś mnie tym 🤔
Przyjaciółka ma 175 cm wzrostu i wazy 67 kg wiec BMI ma jak najbardziej w porządku 🤔06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Karoola wrote:U nas w mieście, jest tylko taki straszny buc od prenatalnych, ale dobry specjalista... Ale kobiety od niego z rykiem wychodzą...
I mam mega dylemat do kogo pójść, chyba zapytam się moje gina... Pewnie słyszał jakie tamten ma opinie, 🙉🙉👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Powodzenia dziś dziewczyny ✊🏼✊🏼
Ja w śróde idę na krew i mocz 🙄 ale ze najtaniej jest 40km ode mnie to czeka mnie nocka jutro u rodziców 🙈 słuchajcie rozbieżność cen w badaniach między labolatoriami jest tak cholernie wielka... Gdybym chciała zrobić na miejscu to ok 370 zł, niedaleko mojej mamy te same badania 235 😳
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Właśnie jestem po wypiciu glukozy. Ostatni lyknzeby nie zwymiotować wyplulam 🙈 na czczo z palca 81 więc może nie będzie tak źle...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach ❤️Ani0nka, megson91, Różowa_90, Lili90, kasha86 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Właśnie jestem po wypiciu glukozy. Ostatni lyknzeby nie zwymiotować wyplulam 🙈 na czczo z palca 81 więc może nie będzie tak źle...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach ❤️sara9555 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
Słuchajcie mam coraz mniej boleści takich brzuchowo okresowych, piersi nadal bolą ale brzuch no już od dwóch dni może kilka razy go poczułam ale nie jakoś tak mocno. Czy tez tak macie? Bo ja w sumie nie pamietam kiedy to mijało w ciąży z synem
-
megson91 wrote:Kurczę zaciekawiłaś mnie tym 🤔
Przyjaciółka ma 175 cm wzrostu i wazy 67 kg wiec BMI ma jak najbardziej w porządku 🤔megson91 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Słuchajcie mam coraz mniej boleści takich brzuchowo okresowych, piersi nadal bolą ale brzuch no już od dwóch dni może kilka razy go poczułam ale nie jakoś tak mocno. Czy tez tak macie? Bo ja w sumie nie pamietam kiedy to mijało w ciąży z synemCórka w 2013 r
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,