Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniHa wrote:Dziewczyny pisałam Wam że po ostatnim epizodzie z plamieniami zamówiłam koszule i szlafrok do szpitala i ta koszula jest mega, zamówię jeszcze z dwie. Wygląda trochę jak sukienka więc jak po porodzie będą rodzice czy teściową to spokojnie nie trzeba się przebierać 🤣 polecam bardzo, fajny materiał https://slodkisen.com.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-siena-malaga-dolce-sonno
Rzeczywiście bardzo fajna 😁 i nie worek jak wiele z tych porodowych/do karmienia. A jak rozmiarowka wychodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2022, 21:45
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ja normalnie noszę m/l, koszule wzięłam l i jest fajna luźna, do końca ciąży starczy na pewno a teraz nie wisi jak worek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2022, 21:50
DeLaCruz lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Dziewczyny pisałam Wam że po ostatnim epizodzie z plamieniami zamówiłam koszule i szlafrok do szpitala i ta koszula jest mega, zamówię jeszcze z dwie. Wygląda trochę jak sukienka więc jak po porodzie będą rodzice czy teściową to spokojnie nie trzeba się przebierać 🤣 polecam bardzo, fajny materiał https://slodkisen.com.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-siena-malaga-dolce-sonno
Mommy2 lubi tę wiadomość
-
PaniHa wrote:To jest L na mnie, ważę 68 kg
https://naforum.zapodaj.net/7613188fff63.jpg.html
Faktycznie wygląda nieźle 👍 Chyba się skusze. Ty chyba jesteś też wysoka no nie? 🤔3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
bridagues wrote:Nie jestem sama ❤️😂 u mnie -4 kg przez grypę żołądkową 🙄
Nie jesteś
U mnie wprawdzie dopiero koniec 9 tygodnia, ale na wadze ponad. 4 kg mniej i właśnie weszłam w jeansy, które ostatnio były za ciasne…
Byłam dziś na usg, mamy 21 mm człowieka
Niestety zdjęcie z usg mam takie niewyraźne, że nie ma chyba sensu wstawiać.
Trochę się uspokoiłam, bo miałam jakieś chyba głupie obawy się, czy ciąża będzie się prawidłowo rozwijać przy tym moim chudnięciu, ale chyba natura zna priorytetybridagues, Mommy2, Maybelle, megson91, Lexia, Ani0nka, antonna, DeLaCruz, puszek369, Różowa_90, Malina330 lubią tę wiadomość
-
W jakims szpitalu wpuszczaja teraz kogokolwiek po porodzie? U nas w mieście jest zakaz odwiedzin. Koszulka super 😍👧 2017 ❤ 👶 2021
-
PaniHa wrote:Dziewczyny pisałam Wam że po ostatnim epizodzie z plamieniami zamówiłam koszule i szlafrok do szpitala i ta koszula jest mega, zamówię jeszcze z dwie. Wygląda trochę jak sukienka więc jak po porodzie będą rodzice czy teściową to spokojnie nie trzeba się przebierać 🤣 polecam bardzo, fajny materiał https://slodkisen.com.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-siena-malaga-dolce-sonnoCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
puszek369 wrote:U mnie w mieście są odwiedziny dla zaszczepionych 15 min, ale to może sie wnkazdym momencie zmienić.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:W jakims szpitalu wpuszczaja teraz kogokolwiek po porodzie? U nas w mieście jest zakaz odwiedzin. Koszulka super 😍Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Z tego co wiem to u nas nie ma odwiedzin. Miałam raczej na myśli odwiedziny w domu po porodzie 😝 mam nadzieję że teściową będzie spadać zabierać starsza na spacer 🙈
Acha 🤣 ta pizama mnie zmylila. Ja w domu wskakiwalam w dresy, ale w sumie teraz bedzie lato wiec mozna nawet w sukienkach pochodzic 😍 Ja jeszcze latem nie rodzilam 🙈
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja rodziłam w sierpniu i po porodzie w domu przez miesiąc to albo szlafrok albo koszula nocna 😁 tak było mi najwygodniej 🙈
Nie mam cukrzycy 💪antonna, Maybelle, loveforever1, Różowa_90, DeLaCruz, Lili90, Ani0nka, Sylvka, Malina330 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Maybelle wrote:Zorientowałam się, że źle podałam datę mojej ostatniej miesiączki lekarzowi 🙈🙈
Mialam 26, a powiedziałam 30stego...i to jeszcze w apce sprawdzalam zeby się upewnić i dalej powiedziałam źle 🙈
Baby brain już widzę wjechał
Hehe no nieźle Ja na początku ciąży pomyliłam wartość bety i zamiast 5 tys powiedziałam 3tys 😀 A wczoraj u dr na nfz patrze na skierowanie na badania a tam bad na cytomegalowirusa i mówię: Oo to teraz cytomegalia jest w pakiecie? 😅 A w głowie: w jakim kuźwa pakiecie 😅 Dr się śmiała ze mnie i z tego pakietu 🙈Malina330 lubi tę wiadomość
-
Mommy gratuluję wizyty super ze wszystko ok a co do L4 rodzinny też może Ci wypisać
Antonna cudowne wieści! ❤️❤️
Puszek a czy jeśli ja mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym (fizycznie) to mimo pandemii będzie mógł być ze mną partner po porodzie? Bo czytałam o tym że kobiecie niepełnosprawnej przysługuje takie prawoMommy2 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak.