Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny przepraszam że nie odzywam się ale twinsy dają mi w kość .... Mam mega mdłości bóle głowy i wogole zmęczenie materiału.... W dodatku jak już funkcjonuje to chodzę i naciągam się jak kot... Dziś byłam na badaniu krwi glukoza na czczo w normie 76 TSH 1,95 hemoglobiny 11,2 ale ja anemiczna całe życie nawet mi w poprzedniej ciąży żelazo dożylnie podawali i im się nie udało podnieść... W czwartek wizyta
-
Ilona ja mam krwiaka od początku ciąży i sie zmniejsza a obecnie ma 10mm ...pobolewa mnie brzuch najbardziej jak wstaje szybko z lozka (nie wiem czy to od tego)wizytę początkiem lutego to zapytam lekarza.
Co do wizyt każda ciążę mialam co 4 tyg teraz że chodzę na nfz i prywatnie to wypadają średnio co 3 -4tyg
Co do covida i szczepień-każdego "racja " jest jak własna dupa-kazdy ma swoją.
Szczerze mówiąc rzygam tym tematem i az sie pisać nie chce i czymkolwiek jak sie ciągle o tym czyta.
Chcecie to sie szczepcie nie chcecie nie szczepcie ale błagam chociaż tutaj o tym nie piszmy...bo i tak sie nie dogadamy🙆♀️🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 21:12
Felinka94, Andzia35 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Różowa_90 wrote:Uwielbiam morze zimą 🥰 zresztą, w inne pory roku też, także fajnie macie dziewczyny
Ja jestem z Podhala, także nie narzekam, chyba, że na nadmiar turystów, ferie robią swoje 🙈
Zazdroszczę! Ja w poprzednim wcieleniu na pewno byłam góralką! Kocham góry, od jakichś 7 lat jestem minimum raz w roku na wędrówkach wczesnym latem lub jesienią. W tym roku chyba może być ciężko, żeby udało się coroczny plan zrealizować. Jak już to tylko dolinkami 😅 nie widzę się z brzuchem np po Tatrach śmigającej. A ja tak jak już pisałam kiedyś jestem z opolskiego.
Różowa_90 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy jeszcze można ale chciałbym dołączyć do Was sierpniówki 😊 to moja 3 ciąża. Mam już 4 letnią córkę i jestem po jednej stracie. Obecnie 12 tydzień i 5 dzień ciąży, termin na 03.08.2022. Jestem dziś po wizycie. Dziecko rozwija się prawidłowo, kość nosowa obecna, NT w normie natomiast lekarz powiedział że łożysko jest dość nisko i brzegiem nachodzi na wejście szyjki macicy co trochę mnie zaniepokoiło choć uspokajał mnie że jeszcze na tym etapie nie ma czym się martwić bo może się podnieść. Czy któraś z Was miała taki przypadek że łożysko było nisko i podniosło się?
Postaram się nadrobić wasze posty 😊 a ja jestem z Lubelszczyzny.Maybelle, Karo_lalala, bridagues, Felinka94, Darinka, puszek369, megson91, kasha86, antonna, Malina330, Różowa_90, a.ky.ska, Agata_90 lubią tę wiadomość
-
Karmin wrote:Nie wiem czy jeszcze można ale chciałbym dołączyć do Was sierpniówki 😊 to moja 3 ciąża. Mam już 4 letnią córkę i jestem po jednej stracie. Obecnie 12 tydzień i 5 dzień ciąży, termin na 03.08.2022. Jestem dziś po wizycie. Dziecko rozwija się prawidłowo, kość nosowa obecna, NT w normie natomiast lekarz powiedział że łożysko jest dość nisko i brzegiem nachodzi na wejście szyjki macicy co trochę mnie zaniepokoiło choć uspokajał mnie że jeszcze na tym etapie nie ma czym się martwić bo może się podnieść. Czy któraś z Was miała taki przypadek że łożysko było nisko i podniosło się?
Postaram się nadrobić wasze posty 😊 a ja jestem z Lubelszczyzny.Karmin lubi tę wiadomość
-
Karmin wrote:Nie wiem czy jeszcze można ale chciałbym dołączyć do Was sierpniówki 😊 to moja 3 ciąża. Mam już 4 letnią córkę i jestem po jednej stracie. Obecnie 12 tydzień i 5 dzień ciąży, termin na 03.08.2022. Jestem dziś po wizycie. Dziecko rozwija się prawidłowo, kość nosowa obecna, NT w normie natomiast lekarz powiedział że łożysko jest dość nisko i brzegiem nachodzi na wejście szyjki macicy co trochę mnie zaniepokoiło choć uspokajał mnie że jeszcze na tym etapie nie ma czym się martwić bo może się podnieść. Czy któraś z Was miała taki przypadek że łożysko było nisko i podniosło się?
Postaram się nadrobić wasze posty 😊 a ja jestem z Lubelszczyzny.Karmin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja dziś też mam wizytę i strasznie się martwię. Przez cukrzycę i jedzenie przed spaniem śnią mi się takie głupoty, że budzę się przestraszona w nocy... I resztę już nie śpię.
Niestety, nie dla mnie jedzenie przed spaniem. Bo efekty w cukrach żadne - dalej podwyższone, a dyskomfort bardzo duży.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty 🙂
Miłego dnia! 🙂Mommy2 lubi tę wiadomość
-
Postaram się nadrobić wasze posty 😊 a ja jestem z Lubelszczyzny.
Witaj.Wkocu ktos z moich stron😃Z jakiej miejscowosci jestes jak mozesz powiedziec -
Wszystko oki. Dziewczyna będzie. Maz trochę załamany xd
Anuszka28, bridagues, Karoola, Karmin, megson91, DeLaCruz, Maybelle, GabaŻaba, antonna, Karo_lalala, Lexia, salenne, Andzia35, Ani0nka, _Luna_, a.ky.ska, Malina330, Mommy2, kasha86, Felinka94, Różowa_90, Czarna32, Flame1991 lubią tę wiadomość
-
Agata_90 wrote:Witaj.Wkocu ktos z moich stron😃Z jakiej miejscowosci jestes jak mozesz powiedziec
Z okolic Hrubieszowa 😉
Puszek, Bunia dzięki w takim razie liczę na to że łożysko się podniesie i nie będę się martwić na zapas 😊
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! -
puszek369 wrote:Wszystko oki. Dziewczyna będzie. Maz trochę załamany xdCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja pochodzę z Lubelszczyzny, a dokładniej z Zamościa 💜
W czerwcu tego roku ruszamy z budową domku na wsi 8km od Zamościa i pod koniec 2023 będziemy wracać z Krakowa w moje rodzinne strony 💜💜💜Karmin lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Super, Puszek mąż jakoś musi przeżyć 😅
Nie umiem się już doczekać prenatalnych. Ciekawe, czy będzie widać, co się tam kryje 😉👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Lexia wrote:Super, Puszek mąż jakoś musi przeżyć 😅
Nie umiem się już doczekać prenatalnych. Ciekawe, czy będzie widać, co się tam kryje 😉Lexia lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,