Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalina330 wrote:Wprawione Mamy a tak z innej beczki, czego używacie do prania ciuchów dla maluszka? Bo właśnie się zorientowałam, że przecież te wszystkie ubranka trzeba będzie prać w czymś innym niż normalnie piorę 😅🤔
Malina330 lubi tę wiadomość
-
Malina330 wrote:Wprawione Mamy a tak z innej beczki, czego używacie do prania ciuchów dla maluszka? Bo właśnie się zorientowałam, że przecież te wszystkie ubranka trzeba będzie prać w czymś innym niż normalnie piorę 😅🤔
Ja zawsze prałam w tym samym co nam. Dzieci nie miały żadnych uczuleń💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Darinka wrote:Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Mam straszną ochotę, robię sobie bardzo słabą z mlekiem, ale czy to nie szkodzi dziecku? Co prawda w pierwszej ciąży też piłam raz dziennie kawę, ale ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę w pracy, że piję kawę i zaczęłam myśleć czy faktycznie to tak szkodliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2022, 12:13
Darinka lubi tę wiadomość
-
Czarna32 wrote:Moje dzieci jeden asmta drugi alergia..obaj uczulenie na mleko i obaj mieli kolki...mam nadzieje ze ten dzidziuś mnie trochę oszczędzi😉
Ja, to w sumie nie wiem co to są kolki. Więc mam nadzieję, że moje Trzecie dziecko też będzie łaskawe w tym temacie 😁😁Czarna32 lubi tę wiadomość
-
W loveli do 1 r.zycia a później w tym co my czyli E.proponuje kupic sobie oddzielny mały kosz na brudne ubranka dla dziecka.
U mnie pierwszy objaw w obu ciazach to odrzucenie od kawy🤣Na samą myśl mi nie dobrze.
No dobra,tydzien bez mdłości i wymiotow byl cudowny a tu znow mnie nachodzi od 3 dni.Kiedy to sie skończy?! -
Anuszka28 wrote:Ja, to w sumie nie wiem co to są kolki. Więc mam nadzieję, że moje Trzecie dziecko też będzie łaskawe w tym temacie 😁😁
-
Maybelle wrote:Myślę, że zmiana z 0 dzieci na 1 dziecko jest OGROMNA. I mam nadzieję, że zmiana z 1 dziecka na 2 dzieci będzie już łatwiejsza 😅
-
bridagues wrote:Też mam taką nadzieję! Chociaż dla mojego męża podjęcie decyzji o drugim dziecku było duuuuuuużo trudniejsze, niż zdecydowanie się na pierwsze.. Ale to też może kwestia tego, że pieluchy, nocne wstawanie, żłobkowe choroby są za nami, teraz jest względny spokój 😅
-
Maybelle wrote:Moja córka też nie miała kolek, ani żadnych alergii. A i tak mnie macierzyństwo przeczołgało na samym początku 😂
Myślę, że zmiana z 0 dzieci na 1 dziecko jest OGROMNA. I mam nadzieję, że zmiana z 1 dziecka na 2 dzieci będzie już łatwiejsza 😅
U nas tak bylo. Z 0 na 1 zmiana ogromna. Z 1 na 2 spoko. Ciekawe jak bedzie z 2 na 3 🙈 Tylko dodam, ze druga corka nie miala kolek, bo to duzo zmienia.
Ja kawy nie pije, bo nie lubię. I juz raczej nie zaczne jej pic 🤣 Moj maz tez nie pije kawy.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ilonkaa wrote:Dziewczyny, a w którym tygodniu zaczął być zauwazalny brzuszek w waszej pierwszej ciąży? ☺️
-
Ilonkaa wrote:O kurcze myślałam że szybciej będzie widoczny 😀 a od kiedy powinno się stosować jakieś kremy na rozstępy? Ja mam dużą tendencję do rozstępów i boje się, że natura mnie nie oszczędzi w tej kwestii 🥺
-
Ja już po cały czas o tydzień do przodu są twinsy 9 lutego prenatalne nie da się ich już ująć na jednym zdjęciu hihi
Następna wizyta 1marca i będę mieć CCFelinka94, bridagues, Maybelle, Bunia89, Malina330, salenne, Darinka, asienka30, puszek369, Różowa_90, kasha86, sara9555, a.ky.ska, Czarna32, Karo_lalala lubią tę wiadomość
-
Ilonkaa wrote:O kurcze myślałam że szybciej będzie widoczny 😀 a od kiedy powinno się stosować jakieś kremy na rozstępy? Ja mam dużą tendencję do rozstępów i boje się, że natura mnie nie oszczędzi w tej kwestii 🥺
Ja też mam tendencje.do rozstępów, a kremy, balsamy, oliwki używałam od samego początku i mam tylko 2/3 rozstępy pod pępkiem, w sumie nawet ich nie widać, nie wiem czy to dzięki temu, ale nawilżenie skóry nigdy nie zaszkodzi.Bo jednak z czasem ta skóra się rozciąga, pamiętam że później strasznie swędziala mnie skóra ma brzuchu, to kremy przynosiły ulgę.