Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy valco trend sport v2, ale gondola się przetarła i oddali kasę. Spacerówka jest super jednak gondola strasznie wąska. Musiałam córkę przełożyć do płaskiej spacerowki (oczywiście poduszka redukcyjna, nie motylek byla) jak miała 3.5 mscx. Teraz kupię używana gondole jakiegoś qdamexa czy bebetto
-
bridagues wrote:Mnie jarają laktatory 🙈 czytam wszędzie i szukam idealnego. Macie coś do polecenia?
Jak budżetowo to polecam Canpol easy start
Fajny jest lovi prolactis
Ja miałam ręczny lovi, ale odciągałam sporadycznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2022, 21:56
bridagues lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Mnie jarają laktatory 🙈 czytam wszędzie i szukam idealnego. Macie coś do polecenia?
Ja miałam medela swing maxi na dwie piersi i mega polecam. Używałam go kilkanaście razy dziennie, uratował mi laktację 😉
Używałam też szpitalnego medela symphony ale chyba nie są już dostępne.
Wózek mam po córce bebetto nitello, gondola super, spacerówka ok ale spora tak jak chyba większość spacerowek w wózkach 2w1. My nie kupowaliśmy później innej lekkiej spacerówki, szybko przestaliśmy używac wózka, wszędzie na nóżkach 😊bridagues lubi tę wiadomość
-
Kasik wrote:Ja miałam medela swing maxi na dwie piersi i mega polecam. Używałam go kilkanaście razy dziennie, uratował mi laktację 😉
Używałam też szpitalnego medela symphony ale chyba nie są już dostępne.
Wózek mam po córce bebetto nitello, gondola super, spacerówka ok ale spora tak jak chyba większość spacerowek w wózkach 2w1. My nie kupowaliśmy później innej lekkiej spacerówki, szybko przestaliśmy używac wózka, wszędzie na nóżkach 😊Kasik lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:My mamy valco trend sport v2, ale gondola się przetarła i oddali kasę. Spacerówka jest super jednak gondola strasznie wąska. Musiałam córkę przełożyć do płaskiej spacerowki (oczywiście poduszka redukcyjna, nie motylek byla) jak miała 3.5 mscx. Teraz kupię używana gondole jakiegoś qdamexa czy bebetto
puszek369 lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
nick nieaktualnyMy mamy po córce Bebetto Holland. Godnola super, spacerówka to był jakiś dramat więc czeka też na malucha duża, wygodna spacerówka z baby design. Na razie jeszcze nic nowego nie kupowałam. Czekam aż dowiemy się płci maluszka, przejrzę co mam po córce i potem do kupię to, co będzie potrzebne. Jakoś nie mam takiego parcia na kupowanie jak w pierwszej ciąży 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2022, 22:55
-
bridagues lubi tę wiadomość
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
My mamy wielce polecany w ostatnim czasie muuvo quick (jak dobrze napisałam) i bardzo nie lubię tej spacerówki ale jak już mam to dokupie gondole i wózek bedzie. Mam nadzieję że później będę mogła sobie pozwolić na inną spacerówkęCóreczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
My mamy espiro next, udało się kupić nawet w fajnej cenie, bo to jakiś kolor sprzed 2 sezonów 😅 ma dużą spacerówkę i gondolę, ale na tym mi zależało, bo jednak czułam że Hania będzie dużym dzieckiem i nie chciałam, żeby mi z gondoli wyrosła za szybko, a tak w okolicach 6/7 m-cy przesiadła się w spacerówkę, teraz wózek jest używany w przedszkolu, bo czasami maluchy śpią na podwórku i też wszystko fajnie gra. Oddawaliśmy do naprawy, bo był mały problem z ramą to też w ciągu 3 dni wózek mieliśmy znowu u siebie, a i zajmuje sporo miejsca w bagażniku
-
Jakie ja miałam dzisiaj sny, masakra jakaś 🤦🏼♀️ chyba niepewność mnie trzyma przed tym czwartkowym USG. Pierwszy raz coś takiego miałam, w poprzedniej ciąży ani razu nie śniłam jakiś głupich koszmarów 🤔
-
DeLaCruz rewelacyjne wiadomości 🥰
Bunia rany myślałam że tylko ja mam takie porypane sny 🤣🤣
Co do porodów to tylko czytałam Was bo doświadczenia nut mam żadnego 😅
Co do wózka, chciałabym na pewno taki na paski z kołami żelowymi. Teraz wszystkie te wózki takie sztywne, z tymi kołami rucho
mymi a mnie się one totalnie nie podobają 🙄
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
salenne wrote:My mamy po córce Bebetto Holland. Godnola super, spacerówka to był jakiś dramat więc czeka też na malucha duża, wygodna spacerówka z baby design. Na razie jeszcze nic nowego nie kupowałam. Czekam aż dowiemy się płci maluszka, przejrzę co mam po córce i potem do kupię to, co będzie potrzebne. Jakoś nie mam takiego parcia na kupowanie jak w pierwszej ciąży 😁