Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik gratulacje ❤️❤️
Maybelle uwielbiam bujane fotele, może sobie sprawieAczkolwiek myślę nad kołyska kinderkraft 🤔
Kasik lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Karoola wrote:A widzisz.. Ja nienawidzę bujanych, od razu mi się w głowie kręci.. Masakra. Za żadne skarby bym nie chciala
A mnie od dziecka bujane przerażają 😀 Zawsze miałam wrażenie, że zaraz się przeważę cała do tyłu 🙈 Never ever.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:A mnie od dziecka bujane przerażają 😀 Zawsze miałam wrażenie, że zaraz się przeważę cała do tyłu 🙈 Never ever.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Kasik super 😍 ja dzisiaj robiłam pappa i za tydzień mam usg prenatalne
Kasik lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
DeLaCruz wrote:Mi się fotel do karmienia w ogóle nie sprawdził przy pierwszym dziecku, mimo, że był wygodny. Karmiłam na leżąco, tak mi było najwygodniej, mogłam odpocząć i oko przymknąć. Na siedząco tylko się denerwowałam, że to tak długo trwa, zwłaszcza w nocy.
Powiem szczerze, ze nie potrafie karmic na lezaco takiego małego dziecka 😅 Jest mi tak w chu. niewygodnie 😅 od 6 msc w gorw ma to u mnie racje bytu 🤣 A z poduszka Poofi siadalam wygodnie na łóżku, przedstawiałam dziecko u budzilam sie po jakims czasie jak juz dziecko tez spalo 😅 Odkladalam i wracalam do łóżka 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2022, 11:30
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Położne z "Zaufaj Położnej" na insta były ostatnio w ikei w poszukiwaniu dobrych foteli do karmienia i sporo ich przetestowały, napewno jest jakiś post czy relacja na ten temat na ich profilu.
Ja akurat dziś miałam krzywą cukrową, bo ostatnio glukoza na czczo była na granicy i lekarka powiedziała, że lepiej sprawdzić wcześniej czy to nie cukrzyca
-
Dziewczyny jestem po wizycie. Dzieć wygląda na zdrowego i dużego, bo znowu wyprzedza o kilka dni.
Powinnam się cieszyć a ponieważ gin mi powiedziała, że bardziej wygląda na chłopca to trochę jestem rozczarowana. Był jakiś kikutek między nogami,później twierdziła że to mogą też być wargi sromowe. Od strony pośladków nic nie widziała i ostatecznie żeby się nie sugerować i nie nastawiać w żadną stronę. Jednak ja już się tak tym nakręciłam, że zamiast się cieszyć dobrym USG to jestem trochę przybita. Czuje się z tym źle, bo nie powinno to mieć dla mnie żadnego znaczenia. Jednak po ułożeniu wyrostka płciowego już sobie wkręciłam wymarzoną córeczkę.
Jestem tak głupia, że aż na siebie zła za te moje myśli.
bridagues, _Luna_, Maybelle, puszek369, salenne, megson91, antonna, Różowa_90, Lexia, kasha86, Malina330, Felinka94, Karo_lalala lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka cieszę się, że wszystko dobrze. I rozumiem Twoje rozczarowanie. Ja również po prenatalnych bardzo się nastawiłam na córeczkę i podejrzewam, że byłabym równie zawiedziona co Ty w tym momencie, gdyby okazało się, że płeć jest inna niż mi pierwotnie powiedziano. Mimo, że wszyscy polecają się nie nakręcać i nie nastawiać i cieszyć, że zdrowe, bo to przecież najważniejsze. Owszem, bardzo ważne ale, trudno tak nie myśleć o innych rzeczach jak na przykład płeć, tym bardziej że my bardziej odczuwamy ciążę (w końcu to lokator naszego brzuszka;)) i jakoś chcemy go utożsamić z konkretną płcią, nazywać, planować i myśleć jak już to będzie, gdy wyprowadzi się poza brzuszek.
Nie obwiniaj się za swoje emocje. Ciąża to okres pełen hormonów, ciężko czasem opanować myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2022, 13:10
Sylvka, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
bridagues wrote:Sylvka cieszę się, że wszystko dobrze. I rozumiem Twoje rozczarowanie. Ja również po prenatalnych bardzo się nastawiłam na córeczkę i podejrzewam, że byłabym równie zawiedziona co Ty w tym momencie, gdyby okazało się, że płeć jest inna niż mi pierwotnie powiedziano. Mimo, że wszyscy polecają się nie nakręcać i nie nastawiać i cieszyć, że zdrowe, bo to przecież najważniejsze. Owszem, bardzo ważne ale, trudno tak nie myśleć o innych rzeczach jak na przykład płeć, tym bardziej że my bardziej odczuwamy ciążę (w końcu to lokator naszego brzuszka;)) i jakoś chcemy go utożsamić z konkretną płcią, nazywać, planować i myśleć jak już to będzie, gdy wyprowadzi się poza brzuszek.
Nie obwiniaj się za swoje emocje. Ciąża to okres pełen hormonów, ciężko czasem opanować myśli.
Dziękuję Ci za te słowa jakiś mi lepiej na sercu ❤️Mam jeszcze cicha nadzieję, w końcu jąderek nie widziała..bridagues lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Wczorajsze placki ziemniaczane, to było zło w czystej postaci. Potem całą noc spędziłam w ubikacji. 🤮🤮🤢🤢🥵
Dziś byłam rano na pobraniu krwi.
W poniedziałek prenatalne, a w środę zwykła wizyta.
Sylvka, Brodagues ma rację. Nie bądź na siebie zła. To wszystko przez te hormony. -
Sylvka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie. Dzieć wygląda na zdrowego i dużego, bo znowu wyprzedza o kilka dni.
Powinnam się cieszyć a ponieważ gin mi powiedziała, że bardziej wygląda na chłopca to trochę jestem rozczarowana. Był jakiś kikutek między nogami,później twierdziła że to mogą też być wargi sromowe. Od strony pośladków nic nie widziała i ostatecznie żeby się nie sugerować i nie nastawiać w żadną stronę. Jednak ja już się tak tym nakręciłam, że zamiast się cieszyć dobrym USG to jestem trochę przybita. Czuje się z tym źle, bo nie powinno to mieć dla mnie żadnego znaczenia. Jednak po ułożeniu wyrostka płciowego już sobie wkręciłam wymarzoną córeczkę.
Jestem tak głupia, że aż na siebie zła za te moje myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2022, 13:33
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Sylvka gratuluję że wszystko dobrze... Ale pamiętaj że u mnie Julka w 12 tyg była Antkiem - jakie ja poczułam rozczarowanie.. Cała sobą czułam że to będzie dziewczynka... Później okazało się że to co wisiało to wargi sromowe 🙈
Sylvka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
Karoola wrote:Sylvka gratuluję że wszystko dobrze... Ale pamiętaj że u mnie Julka w 12 tyg była Antkiem - jakie ja poczułam rozczarowanie.. Cała sobą czułam że to będzie dziewczynka... Później okazało się że to co wisiało to wargi sromowe 🙈
Ginekolog też mi tak dziś wspomniała, że to mogą być wargi. Dlatego mam jeszcze nadzieję. Całe życie marzyłam o córce, stąd te emocje. Mam syna i jest najwspanialszym na świecie. Jeśli będzie drugi nie będzie mniej kochany na pewno. Tylko wiem, że więcej dzieci chyba nie będzie, więc tym bardziej mi zależy żeby była parka.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Gratuluje Sulvka udanej wizyty:) wiadomo, że każdy ma jakieś swoje preferencje co do płci
Ja dopiero dziś dzwoniłam o wizytę na prenatalne bo jakoś tak strasznie ostrożna jestem i po tym krwawieniu nie umie się cieszyć a teraz jeszcze ta kwarantanna, że nie mogę szybciej zobaczyć czy wszystko gra tylko dopiero 14 😞🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:a teraz jeszcze ta kwarantanna, że nie mogę szybciej zobaczyć czy wszystko gra tylko dopiero 14 😞
-
Sylvka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie. Dzieć wygląda na zdrowego i dużego, bo znowu wyprzedza o kilka dni.
Jestem tak głupia, że aż na siebie zła za te moje myśli.
Gratulacje! U mnie na prenatalnych lekarz sugerowal dziewczynkę. Z profilu niby cos wystawalo, a od spodu bardziej to wygladalo na wargi sromowe. Takze jak zobaczylam na NIFTY, ze plec meska to bylam bardzo zaskoczona. W sumie mimo NIFTY mam takie mysli, ze moze na USG wyjdzie jednak dziewczynka 😅Sylvka lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021