Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama jestem ciekawa, co mi w czwartek (i piątek, bo zaraz po prenatalnych mam wizytę u mojego zwykłego gina) wyjdzie na zdjęciach wg NUB 😉
Bunia, też widzę chłopaka u Ciebie
A ja wczoraj o brzuchu mówiłam. Cóż, byłam w knajpie z koleżanką wieczorwm i po jedzeniu pierwszy raz musiałam rozpinać dżinsy, które jeszcze niedawno normalnie pasowały, nawet mimo jedzenia 😅
Jeszcze 4 dni, jeeeeeju. Cierpliwość nijak nie jest moją cechą osobniczą 😝Bunia89 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
polkosia wrote:Dla mnie też bardziej chłopiec, chociaż słaba widoczność. Ale duży kąt jest i jednak nadal krótki wyrostek
Musicie koniecznie mi dać znać po połówkowych.
Ja jakoś nigdy nie wierzyłam w metody planowania płci, ważniejsze było żeby w ogóle zajść w ciążę. Polkosia, cztery córki 🙈 mąż ma niezły babiniec w domu 😅 teraz jakby trafił Wam się taki rodzynek to siostry by rozpiescily.polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:A działaliście coś pod kątem dziewczynki? Ja przy 4 córce przez pół roku robiłam sway na chłopca - 6 cykli z suplementami, dietą, plastrami i inne cuda, żeby był chłopiec i wcale nie zachodziłam. Odstawiłam wszystko, bo zależało nam bardziej na dziecku niż na płci i w 8 cs bach, od razu dziewczynka 🙈 Ciekawe co teraz będzie, jutro o 11:00 mam Nifty. Teraz mi już totalnie bez różnicy, a nawet chyba wolałabym kolejną córkę ;P
Totalnie poszliśmy na żywioł, bo nie bardzo wierzę w te wszystkie metody. Może w jakimś stopniu się sprawdzają, ale myślę że nie mamy na to większego wpływu 😁polkosia lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Maybelle wrote:Jak ktoś mi mówi, że można sobie zaplanował płeć, to mnie nerwica bierze (bez urazy 😅). Jest tyle par, które starają się latami, a ktoś przyjdzie i powie, że zaplanował sobie syna i ma syna. No kurde, gratuluję 🤯
Tak mnie to drażni, bo sama coś takiego usłyszałam,ze czemu nie starałam się o syna pierwszego i tym podobne bzdety.
Ja zaplanowałam sobie ze urodzę dziecko w lecie. Miałam termin na czerwiec i poroniłam. No i tak to można sobie zaplanować. Człowiek planuje a Bóg się śmieje...
Mnie draznilo jak ktos mi mowil, ze zaplanowal sobie urodzic dziecko na jakis konkretny miesiac i faktycznie bach i ciąża 🙈 Ja to tam moglam sobie zaplanowac co najwyżej wizyte u lekarza 😅 A jeszcze jak sie w koncu udalo to raz rodzilam w listopadzie, a raz w styczniu 🙈 Ciezko wybrac gorsze miesiace 😅Maybelle lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja bym powiedziała, że dziewczynka jeśli dobrze rozpoznaje wyrostek. Niech się reszta wypowie.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
antonna wrote:Mnie draznilo jak ktos mi mowil, ze zaplanowal sobie urodzic dziecko na jakis konkretny miesiac i faktycznie bach i ciąża 🙈 Ja to tam moglam sobie zaplanowac co najwyżej wizyte u lekarza 😅 A jeszcze jak sie w koncu udalo to raz rodzilam w listopadzie, a raz w styczniu 🙈 Ciezko wybrac gorsze miesiace 😅
Maybelle lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Maybelle wrote:Nie wiem jak Wy to rozpoznajecie 😅
Z córką dopiero w 20tc poznalam płeć i mam na pamiątkę zdjęcie jej broszki z usg, tak się pięknie zaprezentowała 😆
Z wyrostka nie potrafię nic stwierdzić 😄
Teraz na prenatalnych zapytam czy może coś już tam widac. To będzie 12+6 to może jest szansa. A jeśli nie, to znowu w 20tc.
A pisalam, że mi przeszły mdłości? Juz nie będę tak pisać, bo zawsze jak napisze, to wracają 😂
U mnie też zdecydowanie lepiej z mdłościami. Jest ogromny progres. Rano przy myciu zębów najgorzej, czasami jak jestem długo głodna ale jest dużo lepiej. Myślałam, że też do 17 TC będę ciągła z takim samopoczuciem. Jednak jeszcze nie na wszystko mam apetyt.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Jakby się tak dało zaplanować dokładnie miesiąc urodzenia dziecka to bym nie wydawała takiej kasy co miesiąc na testy ciążowe 😂😂o Hanię staraliśmy się 1,5roku, po drodze były trzy poronienia, w nosie miałam czy urodzi się w styczniu czy w maju😅 chociaż nie powiem, że nam się udało, bo jednak będziemy mieli dwójkę letnich dzieci, a to jednak jakieś ułatwienie.
-
Mam koleżankę, która po urodzeniu pierwszej córki powiedziała, że następna też będzie córka. No śmiechłam tylko. I uwaga nie dosyć, że wg niej zaplanowała sobie dziewczynkę to jeszcze z tego samego miesiąca co poprzednia "żeby ubranek nie kupować na inną porę roku i robić jedne urodziny bo taniej"😂 A no i złoto, bo konkretny znak zodiaku musiał być❤️ Ja na to tylko yhym, bo dobry fart wg mnie.
-
A no i najlepsze jak jej powiedziałam na kiedy mam termin to się przeraziła, że będzie lew i całkiem poważnie powiedziała żebym urodziła wcześniej 😂❤️
I już mi wywróżyła, że będę miała chłopca po tym, że w dniu owulacji były seksy 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 16:16